Tak sobie teraz mysle...po ja tak Was gonie do tego pisania...no po co??? Sama niewiem
Przeciez to nie moje forum wiec powinnam miec to glebko w d***
Ale nie mam,bo przez te pare m-cy siedzenia tutaj przywiazalam sie i szkoda mi teraz jak tak wszystkie ucichy.Czytanie porannej zmiany do kawki zawsze lubilam
Rozumiem,ze nie kazdy ma czas non stop siedziec na kompie i pisac,szczegolnie teraz latem cieplo,dzieci wakacje maja to sie z nimi spedza czas.
Haa jesli chodzi o fb to mnie wciagnely gry i jak mam czas to gram,zeby sie odstresowac.Lubie to! hehehehe
A ta grupa to czasem tak mnie rozezli,ze szok.Poobgaduje troche te laski chociaz osobiscie iz nie znam ...nie pisze o wszystkich tylko co niektorych i nie bede wymieniac z nazwiska!
Niektore takie wymadrzalskie i wszystko wiedzace wrrr ,albo pseudoholenderki pochajtane z wiatkami i zachowuja sie jakby cala wiedze o Holandii zjadly
Czasem lubie poczytac,czegos sie poradzic,dowiedziec tylko niektore osoby takim 'tonem' pisza zarozumialym az odrazu mnie odrzuca! I co najbardziej mnie wkur** du*y sobie liza,po 5 min pisania ze soba juz sa na 'moja kochana' i tiu tiu tiu a jak sie potem zra i kloca to juz nie jest 'kochana'
Zal....Gdzie za duzo bab na kupie...
Takie moje refleksje,mozecie mnie teraz zjesc za to co napisalam jesli chcecie.
Berni zdrowka dla Was.Oby Aleks szybko wyzdrowial.
Ayni szczesliwego Ramadanu,oby Allah przyjął Twój post, modlitwy, dobre uczynki, spełnił prośby i ułatwił post.