reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

hej.
a co tu taka cichosza z rana? hmm?

W koncu troche chlodniej ale mam nadzieje ze ta piekna pogoda nie odejdzie od nas na dlugo...

Ja juz po zakupach i spacerze z dziecmi,teraz kilka bajek i na drzemke...obiadek juz sie tez gotuje,ogarniete tez w miare mam bo to co zaplanowalam na dzis dzieciaki nie do konca mi pozwolily zrobic...ale stwierdzilam ze nie bede sie wkurzac za 1,5 tyg K ma urlop wiec wyjdzie z nimi na plac zabaw a ja zrobie to co przy nich sie nie da :) takze luzik :)

A co wy tam porabaicie?

reklama
halloł

marzenka jak to co?? praca, praca, praca hehehe

teraz siedze i czekam bo mała śpi w żłobku i maja mi zadzwonic jak sie obudzi....

Mamo ZiM każdy narzeka na co ma ochote hehehhe nudno by było gdybysmy narzekały na to samo hehehh

oo własnie zadzwonili, lece :)

dziewczyny robicie sobie przerwe wakacyjna od forum???
kazda pisze tylko jakies pojedyncze zdania od niechcenia buuuuuu
to ja tez strajkuje,wroce jak sie rozkrecicie ;-)

Hej :D

Cholera, takie cieplo, a mnie i Alexa jakies przeziębienie chwycilo... chyba od klimatyzacji w samochodzie... Tak mnie gardlo boli ze mało mnie cos nie trafi... Alex tez kicha i ciagle z nosa mu leci...

Wczoraj tak plakalw nocy przez ten katar :(

dzisiaj jeszcze nie spi... :/

Nic mi się nie chce przez te przeziębienie...

Dzien dobry kukusie.

Ja przepraszam, ale ja od wczoraj Ramadanuje, tak wiec staram sie ograniczac komputer i znalezc sobie inne, pozyteczne zajecia, np wczoraj caly dzien gotowalam, dzis mam zamiar sprzatac, bo krolowa przyjezdza na bezoek :-D Adas je sobie drugie sniadanie i korzystam z wolnych chwil.

Z nowosi to jeszcze Adam pokochal pierogi, a najbardziej to chleb z maslem orzechowym i lekko musniety dzemem z gory.

Berni bidulki wy, klimatyzaje oddajecie do czyszczenia? Zdrowka, oby szybko mu przeszlo. My jeszcze przecierpimy, ale jak sie dzieci mecza to patrzec sie nie da.

no nic , zmykam :* zabieram sie za sprzatanko

Witam sie.
A ja cierpie na brak czasu. A wczoraj to sił tez mi brakło. Koło 19-stej już padałam na twarz....
Dziś miałam wizyte z Karolem odnośnie jego wzrostu i wszystko jest ok.
Z małą też byłam na wizycie we wtorek i też jest ok.
Obiad mam, posprzątałam w miare, a jeszcze czekają mnie sprawy do załatwienia.

berni ja od klimatyzacji ciągle kicham i łapie katar, a jak już jest zasyfiona to tym bardziej...ja to wogóle jestem jakaś wyczulona na smród z filtrów itp. My zawsze jak wymieniamy filtry to też dajemy klime na odgrzybianie.

mamo mnie juz odfajkuj, bo ja naskrobałam kilka zdań:-) może później wpadne:-)

Kawka wypita i trzeba sie brać za obowiązki.

Witajcie...

Jej... umieram, jak nie choruje, to teraz mnie wzielo na amen... Alex lepiej to znosi... czyścimy nosek, syropek dajemy na gardełko, ważne żeby on nie cierpiał, jak to tak jak Ayni mowi, dam rade, chociaż ledwo dycham... :/

pogoda cos się zepsula... a zapowiadalo się tak ladnie.

Mój dzisiaj idzie na MRI skan tego kolana, ciekawe kiedy będą wyniki, ciesze się ze wkoncu się za to wzięli bo rok temu tylko pracetamol dali na blokujący staw :/

hej

a ja dzis dzien lenistwa. Moj K wolne ma dzisiaj i wysprzatal mi cala chate na blysk + okna umyl ;D nie wierze normalnie,ja tylko mialam dziecmi sie zajac by nie przeszkadzaly :) maly juz w peuter ale zaraz po niego biegne...wroce to bedziemy jesc obiadek-a zrobilam pychaaa salatke az mi slinka leci :)

Mnie dzis o 7:30 obudzil koles z elektryki wrrr...walil do drzwi jakby sie palilo a zapomnialam ze mieli przyjsc cos w kablach grzebac-wstalam zaspana otwieram a on z usmiechem na buzi ze musi do licznikow zajrzec...no to wszedl...pogrzebal pogrzebal w koncu mi mowi ze przyjdzie dokonczyc w innym terminie bo sasiadow nie ma a to musza w calej klatce zrobic naraz wrrr...i po daremnie mnie budzil :/

berni zdrowiejcie szybciutko bo taka ladna pogoda szkoda na chorowanie
madin to dobrze ze z tym wzrostem wszystko w porzadeczku :)

No i dziewczyny nie obijac sie tylko pisac tuuuu bo wiecej widze dzieje sie na fejsowym forum mamulek niz tutaj :)

Aaaa jeszcze mialam pisac ze w koncu SVB doszlo do ladu i skladu i wyplacili mi wszychoo tak jak nalezy,juz mam problem z glowy :) mam nadzieje ze na dlugooo :)

Bry witam się i ja

Mamo ZiM aaa tam od razu na odwal.... ja ostatnio sobie postanowiłam ograniczać komputer bo za duzo czasu sprzedzałam, przez co kłociłam sie z mezem i w ogole dotarło do mnie ze świat fecabookowy mnie pochłanał do reszty .... tu tez zagladam codzien ale nie zawsze mam co napisać bo pisze na biezaco wiec nie bede codzien jednego wałkować hihihih

Berni zdrówka , ja tez przeziebiona, a wlasciwie juz ku koncowi ale w zeszlym tyg ledwo zipałam.... piłam za duzo napokow z lodem w upał i sie chyba przechłodziłam hahaha

zrobiłam małej przegląd dzioba.... i idą naraz 4 ząbki... oj oj to by wyjasniało jej marudzenie czasami :)
ja wczoraj pod prysznicem goliłam sobie nózki , chciałam sie podniesc i jak przypier..... przydzwoniłam w kurek tak gwiazdy zobaczyłam, teraz nad okiem mam sińca i troszke spuchniete, i nie moge sie smiac za mocno bo strasznie boli....
już powoli odliczanie do urlopu:)

reklama
Tak sobie teraz mysle...po ja tak Was gonie do tego pisania...no po co??? Sama niewiem:confused: Przeciez to nie moje forum wiec powinnam miec to glebko w d***:dry:Ale nie mam,bo przez te pare m-cy siedzenia tutaj przywiazalam sie i szkoda mi teraz jak tak wszystkie ucichy.Czytanie porannej zmiany do kawki zawsze lubilam :tak:Rozumiem,ze nie kazdy ma czas non stop siedziec na kompie i pisac,szczegolnie teraz latem cieplo,dzieci wakacje maja to sie z nimi spedza czas.

Haa jesli chodzi o fb to mnie wciagnely gry i jak mam czas to gram,zeby sie odstresowac.Lubie to! hehehehe :-D
A ta grupa to czasem tak mnie rozezli,ze szok.Poobgaduje troche te laski chociaz osobiscie iz nie znam ...nie pisze o wszystkich tylko co niektorych i nie bede wymieniac z nazwiska!
Niektore takie wymadrzalskie i wszystko wiedzace wrrr ,albo pseudoholenderki pochajtane z wiatkami i zachowuja sie jakby cala wiedze o Holandii zjadly:wściekła/y: Czasem lubie poczytac,czegos sie poradzic,dowiedziec tylko niektore osoby takim 'tonem' pisza zarozumialym az odrazu mnie odrzuca! I co najbardziej mnie wkur** du*y sobie liza,po 5 min pisania ze soba juz sa na 'moja kochana' i tiu tiu tiu a jak sie potem zra i kloca to juz nie jest 'kochana' :baffled: Zal....Gdzie za duzo bab na kupie...:-D
Takie moje refleksje,mozecie mnie teraz zjesc za to co napisalam jesli chcecie.

Berni zdrowka dla Was.Oby Aleks szybko wyzdrowial.
Ayni szczesliwego Ramadanu,oby Allah przyjął Twój post, modlitwy, dobre uczynki, spełnił prośby i ułatwił post.

Do góry