Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oo nocna zmiana?? pamietam jak rok temu wszystkie bylysmy w ciazy i pisałysmy do 1 w nocy bo ciezko spać było hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehhe mam takie same odczucia i ta cenzura mnie tam przeraża
a co lepsze ci powiem Pani administrator załozyła nową grupę kilka przemadrzałych zaprosiła i tam nas obgadują wszystkie , nawołuje również do tego aby nie pisać na mamy a u niej o widzisz jakie przedszkole
a tak poza tym córa spi a ja laptop, zaraz też ide polegnę obok niej
we wtorek mam rodzinkę z Polski i juz nie mogę sie doczekać :
Dzień dobry . Dawno mnei tu nie było, bo teścio,a wycieczki, plażing, a i praca jakaś się trafi. Ogólnie komp mam w użytku czasem wieczorem, jak jakiś film czy fb. Co do grupy "przemądrzałych obgadywaczek Was wszystkich". Ja w niej jestem i masowego obgadywania nie zauważyłam. Jak nie masz czegoś konkretnego do udowodnienia, to nie zabieraj głosu w temacie, którego nie ogarniasz. Dziękuję.
Ayni - życzę Tobie i Twoim bliskim szczęsliwego Ramadanu .