reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
He he he, ja dzis też na "nocnej zmianie".
Korzystam z kompa syna ktory wlasnie spi... Moj lapek chyba pojdzie do lamusa, bo wciąz nie dziala, a tablet.... no coż, jak cos jest GRATIS to żadko kiedy dziala poprawnie. ;-)
Dzis mialam wzruszajace chwile. najpierw olivia przywitala mnie glosnym MAMA i sama na wlasnych nozkach zrobila do mnie kilka kroczkow, a potem syn mial zakonczenie basisschool - BBQ, musical, rozdanie pamiatek i dlugie pogawędki z nauczycielami... bylo pięknie, wrocilismy do domu o... 23.30.
Syn ma piekną pamiątkę - dedykowaną książkę, pamiątkowe zdjęcie oraz album w ktorym nauczyciele przedstawiają każdego z uczni. No i medal z kartofla.... dosłownie:-D:-D:-D:-D
Własnie zdalam sobie sprawę, ze kolejne dziecko mi dorasta.... konczy sie jeden etap i zaczyna drugi. Wciąż czuję wzruszenie...

dzień dobry :)

Berni ale teraz też mamy dużo tematów do obgadywania, przecież mamy dzieci hehehe

Iskierka no ty to masz śródnocna zmiane.. hehehe my wczoraj ogladalismy film ale o 12 polegliśmy..

w ogole to pol nocy nie przespanej, Martyna nagle zerwała się z płaczem ze snu... mysle sobie moze chce mleko bo przed spaniem mało wypiła wiec brakuje, zrobiłam mleko , wypiła... juz podczas karmienia wiedziała ze cos jest nie tak bo na chwile przestała pić , jękneła i puściła bączka, a kiedy wypiła mleko to zaczeła znowu wyć... widać ze chciała zasnac ale cos jej nie dawało... musiał boleć ja brzuszek... troche to trwało az w koncu zrobilam herbatke na trawienie i podałam jej pipetka bo oczywiscie sama by jej nie wypiła i po dluzej chwili zadziałało bo zasneła.... przed 7 pobudka takze strasznie sie czuje... czekam az pojdzie na drzemke i ja razem z nią :)

moja myszka już umie sama stać i zrobiła pare kroczków ale jeszcze niepewnie wiec czekamy az sie rozkreci :) najgorsze ze wszedzie włazi juz, na kanape , na łozko i staje...

jeszcze 2 tyg i urlop.....

a wiecie co, wczoraj sie dowiedziałam ze moja kolezanka ktora ma 8 miesiecznego synka jest znowu w ciazy.... nawet o tym nie wiedziała... nic nie czuła oprocz tego ze jakos jej brzuch dziwnie zaczał rosnac no i poszła na badanie a tu.... suprise :) bedzie drugie :)

hehehhe mam takie same odczucia i ta cenzura mnie tam przeraża :)
a co lepsze ci powiem Pani administrator załozyła nową grupę kilka przemadrzałych zaprosiła i tam nas obgadują wszystkie , nawołuje również do tego aby nie pisać na mamy a u niej :) o widzisz jakie przedszkole

a tak poza tym córa spi a ja laptop, zaraz też ide polegnę obok niej
we wtorek mam rodzinkę z Polski i juz nie mogę sie doczekać :

Dzień dobry :). Dawno mnei tu nie było, bo teścio,a wycieczki, plażing, a i praca jakaś się trafi. Ogólnie komp mam w użytku czasem wieczorem, jak jakiś film czy fb. Co do grupy "przemądrzałych obgadywaczek Was wszystkich". Ja w niej jestem i masowego obgadywania nie zauważyłam. Jak nie masz czegoś konkretnego do udowodnienia, to nie zabieraj głosu w temacie, którego nie ogarniasz. Dziękuję.

Ayni - życzę Tobie i Twoim bliskim szczęsliwego Ramadanu :).

Madzia masz racje teraz tez tematow nie brakuje :)

Iskierko zaraz się zacznie zbieranie na wesela :D

Dzisiaj przydaloby mi się ogarnąć mieszkanie bo strasznie wygląda, dwa dni chlop urzedowal przez moje przeziębienie, dzisiaj już wporzadku, wiec trzeba się wziąć za robote... ale strasznie mi się nie chce... leee :)

witam sie i ja.
wlasnie pije poranno-popoludniowa kawke,bo z samego rana wyruszylam na bazarek i dopiero teraz wrocilam. jestem wykonczona a mialam w szafach ukladac bo wczoraj dostalismy za darmoszke od sasiadow dwie zafajniste komody,nie mieli co zrobic a wywozic im sie nie chcialo wiec przyszli nas sie zapytac wiec czemu nie-teraz na nowym jestesmy wiec przydaly nam sie :)

Moje dzieci znowu mnie na koszta naciagnely-Oliwia jakis pies chodzacy i spiewajacy na smyczy a Kacper auto z carsow - jak tu im odmowic jak byli dzis tacyyy grzeczniutcy na bazarze,jak nigdy caly czas siedzieli w wozku :)
A ja oczywiscie dupa blada-nic sobie nie kupilam,bo we wszystkim widzialam jakies "ale" i jak wrocilam do zalowalam ze jednych butow nie wzielam ehh...no ale coz...wybredna dusza ze mnie...

madzia ani sie obejrzysz i Martynka smignie do przodu ze nie zdazysz za nia biegac :) a potem zacznie sie-ze w wozku nie bedzie chciala jezdzic-tylko nozki :) hehe

Apropos forum-ja z wami krotko w zaszdzie,ale pamietam forum na ktorym uczestniczylam w ciazy:) mile wspomnienia, spotykalysmy sie mimo ze ja z Katowic a one prawie wszystkie z Kielc:)

Nic dopijam kawke i biore sie za jakas robote ... milego dzionka

ale pospałyśmy... pod 10 do 13, bylysmy na zakupach i robie obiadek, spaghetti, wiecie ze zaczełam kupować mięso u Halala czy jak to tam sie mówi bo stwierdziłam ze w ogole taniej niz to supermarketowskie.... od niedawna mam Halala w markecie

marzenka no wyobrazam sobie, teraz mamy tak z rowerkiem.... jak tylko widzi ze go wyprowadzam z pokoiku to juz tupie i piszczy haha woli bardziej niz wozek :) a jak nie ma pogody i siedzimy w domu to idzie do pokoiku i sobie pcha tym rowerkiem hhehe

Berni ja tez rozumiem ze latem jest mniejsza aktywnosc na forum bo wiadomo ze jak ejst pogoda to kazdy mnie na kompa zagląda... nie ma się co dziwić.. przyjdzie jesien i szarowa to sie zaś ruch zrobi, ja tam choć raz dziennie zawsze zaglądam, tak już sie przyzwyczaiłam hehehe

Dzień dobry :). Dawno mnei tu nie było, bo teścio,a wycieczki, plażing, a i praca jakaś się trafi. Ogólnie komp mam w użytku czasem wieczorem, jak jakiś film czy fb. Co do grupy "przemądrzałych obgadywaczek Was wszystkich". Ja w niej jestem i masowego obgadywania nie zauważyłam. Jak nie masz czegoś konkretnego do udowodnienia, to nie zabieraj głosu w temacie, którego nie ogarniasz. Dziękuję.

Ayni - życzę Tobie i Twoim bliskim szczęsliwego Ramadanu :).

Astrid tak mi powiedzialy dziewczyny, ktore tam tez sa/ byly. Ale asz racje nie ogarniam tego ;)

reklama
Dzień dobry wszystkim...

chciałam wam tylko napisać że po konsultacji z administratorem postanowiłam zrezygnować z moderowania waszego forum:tak:, w razie jakiś problemów proszę się kontaktować bezpośrednio z nim!
życzę wam wszystkiego dobrego!

Powodzenia!!!:-D

Do góry