reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni tak czy siak, najważniejsze ze Adaś wyzdrowiał :* oby więcej się nie meczyl.

Kasia, z tymi zebami to przeboje :/

Necia, Madi tu link Irrland • Die Bauernhof Erlebnisoase my za 4 osoby placilisy 20 euro, reszta darmowa (oprócz jedzenia dla zwierzakow ale one jedza dosłownie wszystko, Alex dawal trwae :D )
Najlepiej jechać z rana bo potem ciężko znajsc jakies miejsce do siedzenia. zabrać ze sobą co się da, jedzenie, picie, jakies przekoski, koce, bo my wczoraj miejsca nie mogliśmy znajsc i nikt nie pomyslal o kocu :/ na trawie 10 minut siedziałam :D potem pzyniesli reszte :) grilla można palic, pachnie z każdej strony, sa do wypożyczenia wozki na te torby co mamy ze sobą, ale dla nas zabrakło... :/ Ogolnie bylam pierwszy raz i na pewno nie ostatni :)

zarabiście to 25km od nas, muszę swojego tam wyciagnąć :)

reklama
Dzień dobry

ale upalisko... wreszcie.. może pojade do Polski wcale nie taka biała jak sie zapowiadało... codzienne bieganiny po dworze też coś daja :D

kurde mowicie takie akcje od zębów??? bede to miała na uwadze.... zeby niepotrzebnie antybiotykami nie faszerowali.... u nas póki co wyszła górna dwojka i druga idzie....

Ayni super ze juz dobrze z Adasiem :)

marzenka Ty to mieszkasz w "czarnej " dzielni hehehe

ja dzisiaj miałam potworną migrene, nie wiem czy to ciśnienie... ide zaraz odpoczywać bo po całym dniu pracy , zakupy a tu zaraz 20 iiiiiiii...............iii znowu trzeba bedzie nastawiac budzić na jutro :( hihih

Agss a Tobie nie za dobrze czasem,dopiero co Ci sie macierzynski skonczyl ,pare dni popracowalas i juz na urlop :szok::-D

Te upaly mnie wykoncza!!!

Kaska prosze Cie, nie narzekaj! Ja w taka pogode dopiero odzywam! Czuje sie, ze dopiero teraz wszysko jest w normie! I tak od srody ma znow padac :p

Agss w koncu podlaczona do cywilizacji !

co tam jeszcze? wiecej grzechow nie pamietam i ide spac :D

robie lekki detoks od kompa , wiec jestem, ale mnie nie ma :-)

Dzień dobry!
Mała dała czadu w nocy.....spała ładnie w łóżeczku i nagle w nocy się obudziła i wzięłam ją do siebie, a ta się rozwalać zaczęła na większej połowie łóżka i w efekcie my spalismy na malutkim kawałku, a mała sie kręciła przez sen i wręcz łaziła po całym łóżku.....:eek: Niewyspana jestem i ona tez sie chyba nie wyspała, bo teraz śpi...nie za bardzo chciała zjeść kaszke, ale troche udało mi sie jej dać i potem siadła i wyła i wyła, wzięłam ją na ręce, a ona się tulić zaczęła do spania...
Mamy dzis wizyte w CB i mam małego nerwa. Ciekawe czy znów doczepia sie do obwodu główki. Sama jej zmierzyłam i będę patrzeć im na ręce jak będą ją mierzyć. Widze przecież, że z nia jest wszystko ok, bo sie łądnie rozwija i dosyć szybko.

Karol wczoraj sam z własnej woli zaczął pomagać i poskładał pranie i łądnie mu to wyszło:-)

Dziewczyny no ten upał męczy czasem, ale chyba lepiej jak jest taka pogoda jak teraz niż jakby miało być zimno i padać.
Tak Was czytałam jak spędziłyście wekend i chyba też wybierzemy sie na morze, a czemu nie?

madziula no z tymi zebami są przeboje....ale nie u każdego dziecka. Mój Karol przeszedł ząbkowanie bez problemów, a mała nadrabia też za niego czasem.

Witam sie i ja...

madin pisalas o tym wzroscie Karolka...i tak mi sie przypomnialo jak ja bylam mala i lekarka wysylala mnie na rozne badania bo stwierdzila ze jestem za malutka...a sie okazalo ze ze mna wszystko w porzadku a wzrost najprawdopodobniej odziedziczylam po dziadku....:) i mam 155-chyba :) haha...takze oni czasem wymyslaja z tym wzrostem :)

Moi wlasnie drzemke urzadzaja...Kacper taki marudny wrocil z psz ,kupilam mu dzis hulajnoge bo tak o niej gadal i gadal wiec teraz ma :) tylko jezdzenie na niej za bardzo mu jeszcze nie wychodzi -wiecej ja prowadzi niz jedzie...
Wstana to fruu do basenu na balkon i niech siedza chocby do wieczora :)

A ja juz wstawilam obiadek i musze czekac az sie fasolka szparagowa ugotuje i ziemniaki-potem sie tez moze drzemne...a co :)

hejka

ja niedawno co z pracy wróciłam i odebrałam małą ze żłobka :) ale ukrop,,, ja tam wcale nie mam zamiaru narzekać na upał, za 3 tyg wyjazd do pl a z tego co widzialam z tv ma być gorąco, a pod koniec lipca upały powyzej 30 takze jestesmy wniebowzieci....
moja mała juz sama stoi ale jeszcze nie za często, czasami jak jej sie zapomni albo jak ja puszcze to stoi :) no ale ważne ze idzie do przodu :)
czekam na Ł , zjemy obiadek i zrobimy małej basenik na tarasie :) samemu to za duzo roboty zwłaszcza po pracy :)

no nic, trza by było sie ogarnac i jakis obiad zaczać robić:)

reklama
oo widze dziewczyny ostatnio strasznie wylewne :-D
ja na upaly narzekam a co! na cos trzeba.ja lubie cieplo ale jak tak grzeje to juz przesada,czlowiek sie poci,smierdzi bleee nie lubie :no: a ze ja blada,zylata i pryszczata to sie nie rozbiore i kisze sie zakryta w ubraniu a jak ide przez miasto to tylko czuje te struzki potu sciekajace po calym ciele :crazy:\
Moja Zuzia goraczkuje w nocy strasznie i zawsze laduje u nas w lozku,dzis tak sie wiercila i krecila ,az nagle zasunela mi takiego kopa z piety prosto dokladnie w mojego bolacego zeba !!! No kur*** co za pech,tak sie wcieklam az zaklnelam na glos :wściekła/y: Wiem,ze nie zrobila tego specjalnie ale chyba kazdy na moim miejscu by sue wkurzyl...

Do góry