reklama
MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Wiem,bedziesz miec dla Lenki.
A moje masakra dzis,w domu to samo tylko wrzaski i ciagle u mamy.Spac niechcialy,probowalam uspac ale sie darly w nieboglosy.Poprawilo mi sie jak dalam troche kaszki ,ladnie same sie bawily.A teraz jadly obiad i zasnely w krzeselkach Ja lyche nabieram,patrze a ta spi To odnioslam na troche do wyra ale nie za dlugo zeby potem nie lataly do polnocy
A moje masakra dzis,w domu to samo tylko wrzaski i ciagle u mamy.Spac niechcialy,probowalam uspac ale sie darly w nieboglosy.Poprawilo mi sie jak dalam troche kaszki ,ladnie same sie bawily.A teraz jadly obiad i zasnely w krzeselkach Ja lyche nabieram,patrze a ta spi To odnioslam na troche do wyra ale nie za dlugo zeby potem nie lataly do polnocy
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Goede middag dames
wreszcie WEEKEND !!! jupilaaaaaaaa
u nas wszystko ok, od przyszłego tygodnia Martynka bedzie chodziła tylko 3 dni do złobka
pogoda do spania a tu przed nami wieczorna Msza Św.
wreszcie WEEKEND !!! jupilaaaaaaaa
u nas wszystko ok, od przyszłego tygodnia Martynka bedzie chodziła tylko 3 dni do złobka
pogoda do spania a tu przed nami wieczorna Msza Św.
19marzenka88
a ja sie przygotowalam na mily weekend a tu lipa...jak zwykle lepiej mi nic nie planowac...moj facio umowil sie z kolegami wiec plany legly w gruzach takze zostaje mi weekend na lapku...
Madziula85
marzenka ja jutro sie doczołgam do Ciebie bo mój mąż jednak pracuje
Alexja
Moeder <3
O czesc Marzenka, widze ze nowa jestes :-) ja tez Den Haag, a raczej Scheveningen :-)
dziewczyny, ale mam zwale... Moj braciszek w szpitalu, sam ze starszym panem na sali. Nie ma zadnych dzieci na jego oddziale... Telewizja na monety, 2 zlote za godzine , kilka kanalow... Jedzenie mu smakuje, ale mowi, ze malutko daja :-( plakac sie chce. Ojczym z nim siedzi, ale nie moze byc tam caly czas.
W ogole jakis caly dzien do dupy... az wysprzatalam caly dom przed weekendem, czego nie robie prawie nigdy... ech...
Czekam na meza, az wroci z pracy , moze mnie jakos rozweseli.
Milego weekendu damy
W ogole jakis caly dzien do dupy... az wysprzatalam caly dom przed weekendem, czego nie robie prawie nigdy... ech...
Czekam na meza, az wroci z pracy , moze mnie jakos rozweseli.
Milego weekendu damy
Madziula85
Bryy
Aynii nie zamartwiaj sie tak mocno, szybciutko zleci.... bedzie dobrze
u nas od wczoraj wieczorem goraczka 39, wieczorem zbilismy ale w nocy znowu wrocila.... moze to 3 dniówka??? ma leciutenki katarek ale zachowuje sie jakby nigdy nic, je pije no czepić sie nie mozna... przy uchu jest strasznie maruda i mało je a teraz nic, no i śpi też ładnie.... no nic, bedziemy obserwować
Aynii nie zamartwiaj sie tak mocno, szybciutko zleci.... bedzie dobrze
u nas od wczoraj wieczorem goraczka 39, wieczorem zbilismy ale w nocy znowu wrocila.... moze to 3 dniówka??? ma leciutenki katarek ale zachowuje sie jakby nigdy nic, je pije no czepić sie nie mozna... przy uchu jest strasznie maruda i mało je a teraz nic, no i śpi też ładnie.... no nic, bedziemy obserwować
reklama
bernadetkka
Ayni wszystko bedze dobrze :*
Madzia, albo trzydniowka albo zabki oby skonczylo sie tylko na goraczce
Ja zabiegana ostatnio, jutro mamy wizyte, Siostra B przyjezdza, nie widzieli sie 20 lat a ja niewiem w co rece wlozyc :/ maly juz mi sie przestawil, spi w nocy ale jak tylko sie budzi to odrazu staje i wyglada co sie dzieje lozeczko juz obnizone na sam dol a on i tak wystaje poza niego ale nie mam juz obaw ze wyleci
Moj uwielbia Myszke Miki, ale tylko moment kiedy wolaja " Ej Cosiek!! " reszta go nie interesuje i reklamy
Madzia, albo trzydniowka albo zabki oby skonczylo sie tylko na goraczce
Ja zabiegana ostatnio, jutro mamy wizyte, Siostra B przyjezdza, nie widzieli sie 20 lat a ja niewiem w co rece wlozyc :/ maly juz mi sie przestawil, spi w nocy ale jak tylko sie budzi to odrazu staje i wyglada co sie dzieje lozeczko juz obnizone na sam dol a on i tak wystaje poza niego ale nie mam juz obaw ze wyleci
Moj uwielbia Myszke Miki, ale tylko moment kiedy wolaja " Ej Cosiek!! " reszta go nie interesuje i reklamy
Podziel się: