reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Wiem,bedziesz miec dla Lenki.
A moje masakra dzis,w domu to samo tylko wrzaski i ciagle u mamy.Spac niechcialy,probowalam uspac ale sie darly w nieboglosy.Poprawilo mi sie jak dalam troche kaszki ,ladnie same sie bawily.A teraz jadly obiad i zasnely w krzeselkach:szok: Ja lyche nabieram,patrze a ta spi:-D To odnioslam na troche do wyra ale nie za dlugo zeby potem nie lataly do polnocy:dry:

kasia jak tu wyszlas to moja spac, a teraz mendzi jak nie wiem musze ja polozyc na jakas godzinke bo na bank nie wytrzyma do 22. a chusteczki nastepnym razem odbierzesz

Goede middag dames:)

wreszcie WEEKEND !!! jupilaaaaaaaa

u nas wszystko ok, od przyszłego tygodnia Martynka bedzie chodziła tylko 3 dni do złobka :)

pogoda do spania a tu przed nami wieczorna Msza Św. :D:D

a ja sie przygotowalam na mily weekend a tu lipa...jak zwykle lepiej mi nic nie planowac...moj facio umowil sie z kolegami wiec plany legly w gruzach :( takze zostaje mi weekend na lapku...

dziewczyny, ale mam zwale... Moj braciszek w szpitalu, sam ze starszym panem na sali. Nie ma zadnych dzieci na jego oddziale... Telewizja na monety, 2 zlote za godzine , kilka kanalow... Jedzenie mu smakuje, ale mowi, ze malutko daja :-( plakac sie chce. Ojczym z nim siedzi, ale nie moze byc tam caly czas.

W ogole jakis caly dzien do dupy... az wysprzatalam caly dom przed weekendem, czego nie robie prawie nigdy... ech...

Czekam na meza, az wroci z pracy , moze mnie jakos rozweseli.

Milego weekendu damy

Bryy

Aynii nie zamartwiaj sie tak mocno, szybciutko zleci.... bedzie dobrze

u nas od wczoraj wieczorem goraczka 39, wieczorem zbilismy ale w nocy znowu wrocila.... moze to 3 dniówka??? ma leciutenki katarek ale zachowuje sie jakby nigdy nic, je pije no czepić sie nie mozna... przy uchu jest strasznie maruda i mało je a teraz nic, no i śpi też ładnie.... no nic, bedziemy obserwować :)

reklama
Ayni wszystko bedze dobrze :*

Madzia, albo trzydniowka albo zabki :) oby skonczylo sie tylko na goraczce :)

Ja zabiegana ostatnio, jutro mamy wizyte, Siostra B przyjezdza, nie widzieli sie 20 lat :D a ja niewiem w co rece wlozyc :/ maly juz mi sie przestawil, spi w nocy ale jak tylko sie budzi to odrazu staje i wyglada co sie dzieje :D lozeczko juz obnizone na sam dol a on i tak wystaje poza niego :) ale nie mam juz obaw ze wyleci :)

Moj uwielbia Myszke Miki, ale tylko moment kiedy wolaja " Ej Cosiek!! " :D reszta go nie interesuje i reklamy :)

Do góry