reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ha ha ALEXIA witam ,my mielismy testy na skaze bialkowa.Dlugo na nie czakalam ale juz mielismy ,to chyba ktos inny pisal ze nie skierowali jego dziecka.
KAROLA no nie dziwie sie ze Michalek sie boi ja jak mala bylam to sie balam kolednikow ,strasznieeeeeeeeeeee

reklama
Dzieki u mnie dobrze .Dzis ide do pracy na 18 .Jestem juz zmeczona a tu jeszcze pracowity wieczor sie szykuje.

Astrid ja tutejszych tez nie jadłam ;)

my własnie wrócilismy z cb..... ale musiałam mieć mine kiedy pielegniarka zawołała lekarke do osłuchania płucek a tu polska pani doktor.... heheheh spoko, odzwyczaiłam sie od polskich lekarzy...

szczepienie doszło do skutku, pani doktor powiedziała ze nic niepokojącego nie ma, a na kaszel moge kupić syropek w aptece.... kupiłam biosolvan w kropelkach.... bo moze jeszcze jakis czas kaszleć.... kataru juz prawie nie ma wcale ;)

zdziwilo mnie tylko to ze w 4 miesiacu nie mierzą wzrostu.... nie wiedziałam i zapytałam, ale przez ten miesiac juz tak nie przytyła normalnie tyła 1 kg na miesiac a teraz tylko pół. wiec teraz wazy 7330 g... nastepna wizyta za 2 miesiace, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok po szczepieniu....

nana19 nie zazdroszcze, do pracy na wieczór.... ehhhh chyba bym tam zasneła hihihi

gdzie ten śnieg???????? podobało mi sie ze padał :(

karola82 dla mnie tez był szok jak pierwszy raz przyjechałam do Nl i zobaczyłam zwarte pietów.....

Ja to bym zawału dostała gdybym się obudziła i ktokolwiek nademną stał:-D
A co dopiero taki maluch (;

Ja w ogóle sierota jestem... zobaczyłam sobie horror w sobotę i do teraz po ciemnku do przedpokoju nie wejdę:szok:

Madziula rośnie Ci Martynka (;
Mi też śnieg się podobał, w radiu mówili że wieczorem może sypać a tu nic...

Madzia mojego tez wazyli i mierzyli :)
teraz mamy kontrole 3 stycznia, zyli 6 miesiac :szok: ale to leci...

Ja ostatnio ogladalam "Omen" i potem cala noc koszmary...
zazwyczaj tak mam po horrorach ;/

u nas nic nie pada... :(

reklama
Madziula Twoja Martynka to wagowo podobna do siostrzeńca mojego Tż tak sobię teraz myślę (;

Bernadetka o omena też oglądałam ale gdzieś w połowie usnełam i obudziłam się na koniec...
Teraz oglądałam insidous i może gdyby nie koniec to już by mi przeszło ale tak:no:
Głupia jestem bo wiem jak na takie filmy reaguję a i tak oglądam... Mój K lubi horrory -.-"

Do góry