reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kallie mamuniu gratulacje!!!!!!!! Nawet nas nie poinformowalas ze rodzisz, hihihi ;-)
teraz czekamy na jakies fotki:tak:
i na recenzje z porodu :-)

...No i co... witaj w gronie szczesliwych mamusiek:cool2:

reklama
Kallie w koncu przyszedl na swiat wrzesniowy kolega Adasia!
Gratulacje! Dobra robota !! Jak tylko odpoczniesz prosimy o fotke tego cudu
een_zoon.jpg

wiecej nie napisze narazie bo karmie :p jedna reka

Witam.
Kallie gratulacje tak szybkiego porodu.
Mama Z&M - ja też chcialam poczekać jeszcze z pójściem do pracy aż do stycznia, no ale praca sama pcha się w ręce, jest pewna do końca roku a może i dłużej, kasa się przyda bo na razie to jestem wiecznie na minusie, a moja mama i tak nie pracuje więc czy siedzi w PL i zajmuje się moim tatą i 25 letnim bratem czy w NL i zajmuje się Olivią i pozostałą dwójką raczej nie sprawia jej różnicy...
Obawiam się żebyśmy się tylko nie pokółcily jak rok temu:baffled: No ale wtedy byla inna sytuacja, inne proiblemy, inna praca i początki mojej ciąży...

Kallie gratulacje :)

co do fotografa to niedaleko ambasady jest jeden, ktory robi zdjecia takim maluchom i zna rozmiary obowiazujace w paszportach roznych panstw (wychodzac z bramki kierujemy sie w lewo i idziemy az do skrzyzowania z ulica Anny Paulovnej Informatie - Max Koot Studio podaje strone z adresem i zdjeciem budynku), zdjecia od reki i koszt bodajze 14e

Ostatnia edycja:
reklama
Kallie ogromne GRATULACJE!!! Super ,że już w domku jesteście!!! Nacieszcie się sobą!!!

Kto następny ???

Ja już wróciłam z Hagi!! Wszystko sprawnie i szybko załatwiłam,sama w szoku jestem że tak łatwo poszło!!! Nie robili żadnych problemów.Trochę w kolejce postałam i od wejścia do wyjścia byłam tam godzinę. Teraz już jestem w domu.

The Hague Ty wolisz na forum dyskusje prowadzić a ja czekałam na info od Ciebie na tą obiecaną kawę a tu nicccc....
Teraz mam dylemat iść spać czy sprzątać???

Do góry