reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hague twoj Tomeczek to moze na modela bedzie sie nadawał:D bo co zdjecie to nie moge sie nim nawierzyc:)
moj to wierci pieta taki;)

acie tam moze w hadze jakiegos fotografa co zrobi zdjecie i bedzie odrazu?

reklama
Ja tam rzut beretem od domu robilam, bo nie lubie sie fatygowac za daleko heheheh:-D foty ladne piekne to juz zawsze bede tam robic dla Tomka. Moj tez sie tam fotografowal do prawka i do karty z pracy, i tez wyszlo dobrze:tak:

Berni moj to straszny wierci pieta :szok: uwierz ze go na rekach nie mozna utrzymac, bo sie wykreca na wszystkie strony:no: nawet juz go na przewijaku nie przewijam, bo sie obkreca i boje sie ze spadnie... ale jak widzi aparat to jest zatrzymany w czasie hehehehe:laugh2:

Ostatnia edycja:
albo ludzie nie wiedzą że tam nie mozna placic kartą i potem latają szukają bankomatu...
No właśnie, ja nie wiedziałam... U mnie w Gemeente to tylko kartą się płaci....
Kasiu, jutro ci napiszę emailem co sobie wybralam bo od wczoraj mialam WIELKIE DYLEMATY i musialam podjąć BARDZO ważną decyzję....
No i właśnie podjęłam tę BARDZO WAŻNĄ decyzję i... wracam do pracy. Ściągam tutaj mamę (znowu
baffled5wh.gif
), przechodzę na karmienie mieszane (pierś+butla) i w piątek ide podpisac papiery.
Powiem szczerze, że ciężko było podjąc decyzję, ale po rozmowie z pewną bardzo mądrą mamą (nie moją
laugh.gif
) przestałam się wahać. Dziękuję raz jeszcze
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

Teraz tylko jestem ciekawa czy małej zasmakuje mleczko modyfikowane....

Hague ja mojego to juz z miesiac na przewijaku nie prebieram bo sie nie da.
Na tym co mam to juz sie prawie nie miesci... a tak to tezjuz sie sam mi przekreca narazie tylko z brzuszka na plecki:D i macha tymi swoimi konczynami jak szalony:)

twoj to juz starszy to bardziej ruchliwy, jeszcze troche i ciezko bedzie go upilnowac:D

Iskierko gratuluje dobrego podjecia decyzji:) mala sie powoli przyzwyczai, wiadomo ze swoim zostawiasz to tak inaczej bo takie malenstwo to szkoda odrazu oddac ( bynajmniej mi) a i zawsze pare groszy wiecej sie przyda:)

Dzień Dobry!
Dziś wielki dzień...WYPRAWA DO AMBASADY!!! echhhhhhh
Iskierko,spokojnie powoli ciuszki nie zając;-)
Gratuluję podjęcia decyzji...też jakiś czas temu musiałam ją podjąć i wiem jak to jest ciężko a Twoja Olivka dopiero 2,5 m-ca ma.Takie maleństwo to strasznie szkoda zostawiać ale super że będziesz mieć mamę,naprawdę zazdroszczę moja by tak nie mogła przyjechać.Z&M poszły do żłobka jak skończyły 5 m-cy czyli były już troche podrośniętę.Wkrótce i tak zostanę znowu bez pracy i teraz szkoda mi będzie z tego żłobka rezygnować...

Czekam aż otworzą u fotografa i później ruszam w drogę...trzymcie kciuki żebym szczęsliwie dojechała i wsio załatwiła.
Miłego dnia.

P.S.
Sprzedam suknię ślubną...

Powodzenia w ambasadzie (; Daj potem znać jak było, przygotuję się psychicznie :-D
Iskierka trudna decyzja ale ciesz się że mama przyjedzie do Ciebie, bo moja mimo że tu jest dzieckiem mi się nie zajmie - pracuje więc nie ma jak (;

Hej :) chciałam powiadomić że wczoraj o godz 13.58 przyszedł na świat mój synio. Ważył 3316, poród był szybki jeśli chodzi o skurcze, ale przy partych mały się zaklinował i męczyli mnie 2 godz, po czym niestety skończyło sie próżnociągiem. Ale jesteśmy już w domku, wszystko w porządku i jak się trochę ogarnę to coś więcej dopiszę :-)

reklama
Do góry