reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien dobry!!!
Ayni podziwiam, wiem co oznaczaja skurcze przez tak dlugi czas:tak: Czekamy na zdjatka:tak:

Madziula ja tez ide jutro na kontrole. Jakby co to moge sie spytac dla Ciebie o cos:tak:

Wiecie co ja mniej wiecej do 10 roku zycia myslalam, ze placki ziemniaczane sie je tylko z sola:eek: Pozniej mnie oswiecono, ze ludzie glownie jedza na slodko. Ja nie lubie:sorry:. Teraz jadamy albo na slono, albo z gulaszem (tzw. "moj" po wegiersku).

reklama
AYNI jeszcze raz gratulacje ,podziwiam cie ze tak sprawnie ci poszlo z urodzeniem takiego duzego chlopczyka.

MADZIULA wiem o czy mowisz ja mialam to samo tez mosialam powstrzymywac parcie bruuuuuu.

Moja mała marudzi już któryś dzień z rzędu. Możliwe jest, że mogą jej zacząć iść ząbki? Bo ja nie wiem o co jej chodzi... niby ma kolkę, daję espumisan, ale marudna jest dalej. Już moje cycki nie nadążają z mlekowaniem. Raz chce, raz nie i się wierci, ale płacz ma jak na głoda. Temp. ma lekko podwyższoną, bo ma 37,5 a normalnie ma max 37. Hulp :eek:

Ayni kochana najszczersze GRATULACJE!!!:D
Ja tez urodzilam w 39tyg i 2 dniu:)
wiedzialam kiedy zawitac:)
Dorodny Chlop:p

Dlugo sie meczylas, ale wiem jak to jest bo ja tez leeko i szybko nie mialam:)
Ale akcja potem szybko sie rozkrecila:)

Kallie teraz czas na Ciebie:)

Nie mam jeszcze internetu i juz zaczyna mnie to denerwowac...:/
nie mam Was jak doczytac;/ tylko tak po krotce...

U nas wszystko wporzadku, Maluszek nakm rosnie, po szczepionkach na szczescie nic mu nie bylo, przesypia mi mozna by powiedziec cale noce, jedzac o 22-23 i budzac sie na jedzonko o 5-6 potem do 11 spokoj:D na wadze ladnie przybiera i rozdaje wszystkim usmiechy:) Jest strasznie grzeczny, az czasem zastanawiam sie po kim:D

Powoli przygotowujemy sie do chrztu, ktory palnujemy na Listopad, ale to jeszcze zalezy od ksiedza jak bedzie stal z terminami...

Bylam ostatnio u lekarza z moimi zylastymi nogami i o zgrozo powiedziano mi ze koszt ich usuniecia to 1000 euro:( naubezpieczenie pierwsze 220 musze zapalcic... dobrze ze tylko tyle:) czas wziasc sie za siebie poki siedze w domu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Astrid ... facebook mi padl :( jutro dokonczymy temat :)

a ja juz lece.... dobrej nocy all:)

Hallo

a gdzie wy sie wszystkie podziewacie ?? juz po weekendzie....

Ostatnia edycja:
Do góry