reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

halo dames. u mnie nasze kringloopowe babcie już sobie oglądanie bobasa zamówiły.
a najlepsze jest to że ludzie tu jak im się samemu nie powie że się jest w.ciąży to sami nie spytaja :-D dopiero jak cię złapią z czymś dziecięcym w rękach to udają zaskoczonych lol.

pogoda dziś była idealna.

kallie widzialas ile już wrześniowych maluszkow się rozpakowalo ? ponad 24 !!! a u mnie cisza....

reklama
Hej no mi tez zawsze do wozka zagladali i dziwili sie o jej jaki malutki no i mosialam tlumaczyc ze wczesniej urodzony.

Ayni z samej listy rozpakowanych to już 28:szok: a tam nie wszystkie chyba wpisane są jeszcze wow hehe
A pisalaś że Adaś jednak do poniedz musi wytrwać bo na kuriera czekasz więc nie marudź:D ja ostro mojemu wmawiam że śmiało w środę może już się pojawić bo też to znudzenie zaczynam odczuwać a dodatkowo żebra mam mocno poobijane:eek:

A póki co korzystając z ładnej pogody jutro się nad morze wybieram:-)

ciekawa jestem czy Kallie śpi....

Śpisz??? torba klaar ? ja się muszę jeszcze dopakowac.

dziś to mam cały dzień jakiś taki przypływ energii i dużo sprzatalam i jeszcze usunąć nie mogę :confused:

shrek ... daleko jeszcze?

Ayni ja sie zatrzymalam jak mialas na suwaczku 33 plus cos i za kazdym razem jak paatrze to w szoku jestem ,ze juz mozesz rodzic:sorry::tak:

Mój maz sobie zazyczyl ze Milusia ma wyjsc miedzy 18 a 23 bo ma malo pracy:-DA pozniej byl zdziwiony zdziwiony ze sie zaczelo:tak::tak::-)

No i ja chyba waszych dzieci nie doczekam bo dzis wyjezdzamy :-(to znaczy ciesze sie ,ze jedziemy......
Jak tylko bede miala czas to zagladne:tak:
Kallie ,Ayni juz od dzis bede trzymac kciuki i zycze wam szybkiego i w miare malo bolesnego porodu.

Madziu moja mala twez teraz ma takie dni ,ze spac nie za bardzo chce:no: Wczoraj to juz pobila sama siebie i poszla z nami spac o 23:szok::sorry:A tak to na 5 min oko przymykala i tyle.
Od paru dni mam napisac ale zawsze zapominam , wEtosie sa pampersy 2+ 1 gratis (22 e z czysm):tak:

Wzielam paczke z prenatala iiiiiiiiiiiii nic tam za bardzo nie ma:baffled: puszka na kaszke ,sloiczek jakas kaszka i sterta gazet:eek:

nie wiem co jeszcze ...

a w ogole to dzien dobry :-D

Dzięki Karola. A ja wam życzę szybkiej podróży i udanego wypoczynku:tak:

Ayni ja od 2dni to jak się położę to tylko na siku i dalej spać, jestem w szoku ale za to wypoczęta heheh może zbieram siły przed porodem:-D jakby nie było pogoda super więc nad wodą troszkę trzeba posiedzieć:-)
Hmm a co do mojej torby to jakoś tam za dużo nie mam, dwa komplety dla dziecka, dla mnie dwie koszule, biustonosze, dokumenty, jakieś kosmetyki bo ja alergik więc swoje musze i w lodówce woda plus słodycze. Musze dopakować ubrania na wyjście i nie wiem co mi brakuje jeszcze w sumie.

hejka dziewoje :)

za nami kolejna cudowna noc, za to w dzień więcej rozrabia :)

Kallie jak to czytam to mi się przypomina jak ja sie szykowałam do szpitala a jak przyszło w nocy do skurczy to jedyne co na siebie zawzułam to ciazowa koszulke leginsy i bluze męza i tak poszłam do szpitala :) no majtki i stanik of kors :) na miejscu odrazu przebrałam sie w koszule do rodzenia wiec do domu wrociłam w tym w czym przyjechałam..

P.S bluza meza sie przydała bo była wielka i dluga i nie widać było ze mam wielkie podpachy heheh a to wyglada jakby sie pampersa miało :):)

ja sie dzisiaj zapomniałam ze niedziela i pomyłam podłogi hahah jeszcze salon mi został :) ale coś mała wyje i musze isc troche ja zabawić :) ale zaś piekna pogoda....

hej, KAROLA masz racje ta paczka z prenatala troche bidna no ale za darmo to spoko;) a poza gazetami jest jeszcze bon-mozecie sobie "profesjonalne"zdjecie zrobic w V&D a co wiecej tam jest to tez sie nie zaglebialam. Milego popoludnia! jak tylko moja rodzinka sie obudzi to lecimy nad morze,ale nie wiemy jeszcze gdzie-moze jakies propozycje...

Karola, ja sie sama dziwie, bo po 20-tyg przelecialo jak z bicza strzelil! :D
Na ile jedziecie do Polski ? Baw sie fajnie, wierze, ze nie wytrzymasz i bedziesz zagladac od czasu do czasu na kontrole. Nie mozesz tego przegapic. :D mam nadzieje, ze dzieciaki wam przespia droge.

Kallie - u mnie przeca to samo, a ile wzielas czapeczek ? Ja spakowalam 2 . No i z prowiantu to wczoraj juz rozpakowalam batoniki z musli i mam dwa mniej haha, ciekawe czy doczekaja do porodu , obawiam sie ze nie :D ja sie tez wybieram nad wode, ale do morza chyba nie dojde, wiec bedzie jeziorko :)

Madzia a krwawilas jak sie rozwierala szyjka ?

reklama
Do góry