reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Oo to mam nadzieję że i mój tattoo przeżyje (;
A ja po pracy, odsmażyłam sobie pierogi ruskie i jest pięknie (;
Ayni ale położna może się mylić, mały i tak sobie wyjdzie jak mu się spodoba (;
Madziula ale fajnie Ci mała śpi, pewnie wielu rodziców zazdrości...

O widziałam w reklamie farbę loreal casting, więc jutro polecę i zoabczę czy mają kolor zbliżony do mojego i będzie farbowanie ^^

reklama
Madzia ja też o tym odciągaczu wyczytałam gdzieć jak małe miały 5 m-cy, poszły do żłoba a po 2 dniach już były chore ,złapały tam takie cholerstwo,,,dłuuuugo przejść im nie chciało, psikałam i odciągałam fridą ale i tak zawsze coś zostawało.W nocy się budziły bo oddychać nie mogły taki miały katar.Na forum dla mam bliźnaków dowiedziałam się o tym urządzonku ,zakupiłam i nie żałuję.
Ja na początku często byłam całkiem sama,jak stary miał tygodniową 'delegację' wyjeźdzał z domu poniedziałek rano a wracał piątek wieczór...nikt mi nie pomagał,tylko raz przyszła sąsiadka ,posiedzieć z nimi pół godziny jak spały a ja w tym czasie na zakupy pojechałam bo już przymierałam głodem z braku jedzenia:-D

MamoZ&M ja tez sie przymierzam do kupna odkurzacza, bo frida przy starszym dziecku (i takim ruchliwym jak moje) to sie zajechac mozna i jeszcze do tego zapowietrzyc :-D Czesto sama pampersa nie dam rady mu zmienic, bo obraca sie 30 razy w okol wlasnej osi, a co dopiero wyczyscic nosek.... Odkurzaczem szybciej slyszalam:tak:

Mi Tomuś cala noc przesypia, na jedzenie nie budzi sie wcale, tylko na smoczek. Musze wstac, wlozyc smoka do buzi i spi dalej:tak:

Kasiu to miałaś przerypane, niedojż ze sama to jeszcze z dwójką :(:(
no narazie daję rade chociaż jak TheHague pisze i nieraz sie zapowietrzam własnie, mimo ze mam jeszcze małe dziecko ale nieraz sie glutki ciagna i ciagna a ja wciagam i wciagam hehehe ile wołają za taki odciągacz??? może w przyszłosci też sie skusze :)

Czesc Dziewczyny,

Tez jestem z Hagi. I mam pytanie: Jak wyglada tutaj zrobienie bety z krwi ? Trzeba skierowanie od lekarza domowego czy jak ? Z gory dzieki za odp.

reklama
Do góry