reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Karola chyba tak ;D powoli do mnie dochodzi że w następnym miesiącu rodze :D O M G !! Muszę się jakoś ogarnąć z ta myślą bo jeszcze był czas teraz to już tak blisko się wydaje.

właśnie przeczytałam opis porodu Madzi i mnie jakoś uskrzydlilo ;)

a gdzie reszta rozbojnikow ? Kallie ? Bernie? Mgd ? Yokasta ? Milkens chyba już urodziła.... bo cisza jak makiem zasiał.
Astrid chyba ma rodzinke na odwiedzanych więc jest usprawiedliwiona ;o)

ooooo a co to ,co slychac .
MILKA jak sie masz?
AYNI ale to leci dopiero co zaklady stawialysmy czy to chlopiec czy dziewczynka a tu juz nielugo rodzisz:-)

helol

no wlasnie gdzie sie dziewuszki podziewacie?

Ayni zobaczysz ja t przeleci ,ani sie obejzysz a urodzisz ,a pozniej to leci jeszcze szybciej:baffled: az strach...

jestem tak zakrecona ,ze szok:-D grzebie na kompie i mowie ide popatrzec do Milenki bo spi:tak: lece do sypialni a tam jej w lozeczku nie ma:szok: a ona w salonie w wozku tak cichutko...:-D:-D jak mozna sie tak zakrecic??:baffled:

Ayni kochana teraz wiem co miałaś na mysli ze sie forum rozpadnie.... heheh na początku nie da sie inaczej, nie ma kiedy co i jak heheh ....

u nas coraz lepiej... normuja sie pory karmienia i spania :) niestety Martyna za duzo schudła i musze od dzisiaj odciagac mleko i dokarmiać ją ... narazie 2 dni i jesli przybierze a mleko poleci to odstawić modyfikowane..... z cycków leci ale siara wiec nie ma z czego przybierać na wadze ale reszta jest w proządku:)

P.S ale sutki pieką............................ bepanthen bardzo pomaga i nie trzeba go zmywać z sutków, dziecko moze potem normalnie pic ..... wiec dobrze zakupić przed porodem i miec na stanie;)

a gdzie cieżarówki?? nastepna trójca do wypakowania... Yokasta Kallie i Ayni....

a Milka zacichła , czyżby.........

karolcia82 ty sie tak sie zakrecaj bo jeszcze sie obkręcisz i co bedzie :):)

helol dames.

co za noc. jakiś koszmar. najpierw mały gniotl mnie w prawy bok gdzieś w ledzwie i w każdej pozycji nie wygodnie. potem siusiu. byłam przez całą noc może z 6 razy i tak aż budzik nie zadzwonił mojemu do pracy. usnelam po 7 :confused: no ale trzeba wstać bulek nie ma brat pewnie głodny.

dzisiaj robię soepje z bobem bo mam świeży i tak zalega ciekawy przepis http://pozytywnakuchnia.pl/dobra-zupa-z-bobra-eee-z-bobu-znaczy-sie/

madziula mam nadzieję że się cycki rozkreca no ale najważniejsze żeby mała glodna nie była i przybierala. trzymam kciuki.razem z wami. pójdę za twoja rada i kupię większą ta masc. ona tylko na sutki czy na coś jeszcze też? z tego co.widzę poki co wszystkie bolą sutki więc warto kupić na zapas.

karolka a ty kiedy sie odkrecisz hehe

Nana co racja to racja. hihi dzięki a jak twój przystojniak ?

AYNI ta masc to jest tez do smarowania pupci :-) Tymek cos chodzic nie moze jedziemy pozniej do lekarza.Wczoraj to juz sie zaczelo i myslalm ze taki zmeczony ale dzie to samo dalej.Plakac mi sie chce:-(

Nana czytałam właśnie na Holandii. Jeju mam nadzieję że was tam nie zbyja byle czym. Biedny Tymis pewnie sam nie wie co się dzieje i czemu nie może chodzic.

Madziu a jaki kupilas laktator jeśli można spytać? Napisz później jak.wam idzie to.odciaganie.

dziewczyny oprócz tego bethaphenu i sudocremu coś jeszcze z maści?

reklama
Madziula: gratulacje :-) niech sie niunia zdrowo chowa.
walczysz z laktatorem? Ja tez kupilam bo w kryzysie sie nakrecilam,ze strace pokarm a tak naprawde jak dla mnie to bylo bardziej uciazliwe i nieprzyjemne. Tak wiec 13pelnych miesiecy karmilam Olusia piersia i oboje bylismy zadowoleni.

Ayni: gratulacje

Nana: nie denerwuj sie,bo maluch to odczuje,spokojnie /wiem,ze ciezko/poczekaj jeszcze troszke.

Do góry