Madziula85
Rodzina w komplecie :)
co do laktatora to ja powiem tyle od siebie że w życiu nikomu nie polecę recznego... kupiłam medele mini electric i już odciagałam bo połozna kazała po 15 min jedna pierś i juz mleko pociekło, szału nie ma ale sie ruszyło, super wygodny, jestem strasznie zadowolona.... co za wynalazek, załuje ze od pierwszego dnia nie zaczełam tylko meczyłam i sutki i mała nie najedzona.... nie wyobrazam sobie pol godziny z recznym jechac..... poza tym i tak sie przyda jak wroce do pracy.....
Ayni wiesz, no ja musiałam.... córcia juz za duzo na wadze straciła ale moze u ciebie szybciej sie rozkreci,droga impreza ale ja juz nie żałuje a Martyśka o dziwo chlipie z buteleczki bez problemu a potem z cycka..... narazie testowałam buteleczke z chicco i ssa...... potem sporbuje aventa bo ona pasuje do podgrzewacza
Ayni wiesz, no ja musiałam.... córcia juz za duzo na wadze straciła ale moze u ciebie szybciej sie rozkreci,droga impreza ale ja juz nie żałuje a Martyśka o dziwo chlipie z buteleczki bez problemu a potem z cycka..... narazie testowałam buteleczke z chicco i ssa...... potem sporbuje aventa bo ona pasuje do podgrzewacza
Ostatnia edycja: