od 15 sierpnia wchodzi ustawa ze wydaja paszporty 5-cio letnie.. ja sie pospieszylam, bo swoj paszport odebralam 25.07 no ale my do Polski jedziemy 17.08 to nawet by nam nie pasowalo. za rok zrobie 5-cio letni, takze bez roznicy, zas nowe foto do kolekcji
reklama
hej a tu chyba tsunami przeszło taka cisza....
babykamer prawie gotowy jest sliczny już się nie mogę doczekać aż wstawimy wszystkie rzeczy małego do środka i mebelki które dojdą pod koniec sierpnia. mały ma tyle rzeczy że na jego lozeczku usypala się wielka góra. kolory wyszły tak ciepło i slonecznie lepiej niż się spodziewaliśmy. no ale mi było dane jedynie potrzymać akcesoria bo siedzalam i nadzorowałam pracę. przyszły tatuś taki dumny że sam coś może dla synka zrobić że nie podzielił się praca.
dziś jeszcze będziemy kończyć.
Madzia mam nadzieję że mieliście spokojną nocke i dobrze się czujesz. czekam z niecierpliwością na newsy.
mam nadzieję że dziewczynki też się w.końcu pojawia
babykamer prawie gotowy jest sliczny już się nie mogę doczekać aż wstawimy wszystkie rzeczy małego do środka i mebelki które dojdą pod koniec sierpnia. mały ma tyle rzeczy że na jego lozeczku usypala się wielka góra. kolory wyszły tak ciepło i slonecznie lepiej niż się spodziewaliśmy. no ale mi było dane jedynie potrzymać akcesoria bo siedzalam i nadzorowałam pracę. przyszły tatuś taki dumny że sam coś może dla synka zrobić że nie podzielił się praca.
dziś jeszcze będziemy kończyć.
Madzia mam nadzieję że mieliście spokojną nocke i dobrze się czujesz. czekam z niecierpliwością na newsy.
mam nadzieję że dziewczynki też się w.końcu pojawia
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
u nas nocy nie było..... mała cały czas na cycu , albo pije albo śpi i jak chce ja kłaść to krzyczy..... ale czekam bo musza minać 2-3 dobry do produkcji prawdziwego mleka.... sutki troszke bolą ale w pon wyśle męza po bepanthen, ogólnie mała ładnie ssie i stymuluje mi sutki wiec nie narzekam ale czekam az wbijemy sie w normalny tryb karmienia......
małej spadła waga na 3400 ale wszystko w normie
dzisiaj byłam pani z kraamzorgu, własciwie to dziewczyna moze w moim wieku a nawet i młodsza, baaaaaaardzo mi sie podobało.... zamiast mi po domu sie krzątać dawała mi cenne rady i zajęła sie malutką a ja mogłam sie wyspać ... szkoda ze jutro ktoś inny bedzie
Milka kochana bede zagladać ile tylko sił mi starczy bo narazie jak nietoperz... noc zarwana w dzień śpimy..... trzymam mocno kciukaski
Ayni dawaj fotki pokoiku
własnie też zamówiłam czapeczke z imieniem
u nas nocy nie było..... mała cały czas na cycu , albo pije albo śpi i jak chce ja kłaść to krzyczy..... ale czekam bo musza minać 2-3 dobry do produkcji prawdziwego mleka.... sutki troszke bolą ale w pon wyśle męza po bepanthen, ogólnie mała ładnie ssie i stymuluje mi sutki wiec nie narzekam ale czekam az wbijemy sie w normalny tryb karmienia......
małej spadła waga na 3400 ale wszystko w normie
dzisiaj byłam pani z kraamzorgu, własciwie to dziewczyna moze w moim wieku a nawet i młodsza, baaaaaaardzo mi sie podobało.... zamiast mi po domu sie krzątać dawała mi cenne rady i zajęła sie malutką a ja mogłam sie wyspać ... szkoda ze jutro ktoś inny bedzie
Milka kochana bede zagladać ile tylko sił mi starczy bo narazie jak nietoperz... noc zarwana w dzień śpimy..... trzymam mocno kciukaski
Ayni dawaj fotki pokoiku
własnie też zamówiłam czapeczke z imieniem
Ostatnia edycja:
cisz jak w grobowcu
ayni to swietnie ze pokoik gotowy, a mebelki to pikus. Moze jakas foteczka
Madziula jak sie czujecie z martynka???
Milka jak tam rozwarcie????
Ja czekam na mezusia aby na zakupy jechac, potrzebuje tragaza. Kawka z kolezanka wypita , prasowanie odwalone, pranie ciuszkow i naczyn tez. Weekend czas zaczac.
Wieczorkiwm grill i odpoczynek.
ayni to swietnie ze pokoik gotowy, a mebelki to pikus. Moze jakas foteczka
Madziula jak sie czujecie z martynka???
Milka jak tam rozwarcie????
Ja czekam na mezusia aby na zakupy jechac, potrzebuje tragaza. Kawka z kolezanka wypita , prasowanie odwalone, pranie ciuszkow i naczyn tez. Weekend czas zaczac.
Wieczorkiwm grill i odpoczynek.
Madziula zazdroszczę ci jak niewiem kto
Odkad mi włożyli ten drugi większy balonik dopiero czuje ze coś sie dzieje. Boli mnie brzuch tak jak na okres tylko trochę mocniej. Da sie wytrzymać narazie, nic strasznego. To chyba są skurcze? Ja do tej pory nawet przepowiadajacych nie miałam.
Jak by kogoś to interesowało to poczytalam trochę i ten balonik prawidłowo nazywa sie "cewnik Foleya".
A rozwarcia niewiem ile teraz bo nikt mi nie sprawdzał narazie.
Dziekuje Wam za wsparcie dziewczyny.
Odkad mi włożyli ten drugi większy balonik dopiero czuje ze coś sie dzieje. Boli mnie brzuch tak jak na okres tylko trochę mocniej. Da sie wytrzymać narazie, nic strasznego. To chyba są skurcze? Ja do tej pory nawet przepowiadajacych nie miałam.
Jak by kogoś to interesowało to poczytalam trochę i ten balonik prawidłowo nazywa sie "cewnik Foleya".
A rozwarcia niewiem ile teraz bo nikt mi nie sprawdzał narazie.
Dziekuje Wam za wsparcie dziewczyny.
no no milka to ja tez to mialam zalozone, ale nie tam gdzie ty:-)
czyli zostawiaja cie jeszcze w szpitalu??? musisz sie zrelaksowac aby rozwarcie postepowalo.
Jak myslisz kiedy urodzisz??? Jakies przeczucia???
Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie.:-):-):-):-):-)
czyli zostawiaja cie jeszcze w szpitalu??? musisz sie zrelaksowac aby rozwarcie postepowalo.
Jak myslisz kiedy urodzisz??? Jakies przeczucia???
Trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie.:-):-):-):-):-)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
dziewczyny mam pytanie, kraamzorgowa powiedziała mi ze mam uzywac na bolesne sutki bepanthen i bez obawy dziecko moze ssać bo masc jest bezpieczna... ja w aptece bede w poniedzialek ale mam probke bepanthenu z tym ze dopiero teraz w ulotce czytam ze sa rozne rodzaje... ze na sutki jest bepanthen babyzalf a ja mam zalf ... i teraz nie wiem czy to jakas roznica.....
Milka mnie brzuch jak na okres bolał po masażu szyjki a skurcze to juz inna bajka ale zapewnie cie ze napewno bedziesz wiedziała......
Milka mnie brzuch jak na okres bolał po masażu szyjki a skurcze to juz inna bajka ale zapewnie cie ze napewno bedziesz wiedziała......
reklama
Podziel się: