reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Hehe YOKASTA is back in town :p
My tez tesknimy :*

MADZIAAAAAAAAAAAA no nareszcie :D Gratulejszyn kochana!! Ucaluj Martynke od e-cioci

MILKA jak sytuacja na froncie??

My wrocilismy z gemeente. Paszport dla Kausar wyrabialismy. MASAKRA. 48 € !!!!!

Ciekawe ile PL kosztuje...

reklama
mgd polski chyba kosztuje połowę tego ale Teraz zmienili na 5 letni więc nie wiem dokładnie już nic lol.

laseczki madzia i mała mają się dobrze i są pod obserwacją bo madzia popekala ale prawdopodobnie o 16 wychodzą do domu.

zabieramy się dziś za pokój małego tj farba i pędzlem ;D miłego dnia życzymy wszystkim.

Madzia gratuluje coreczki , Martynko witamy na swiecie !
odpoczywajcie i melduj sie z fotka jak tylko dasz rade:tak:

Milka trzymam kciuki....:tak:

Bylismy w cb test na uszka super ,a waga za duzo sie nie podniosla i we wtorek lub piatek mamy sie znow stawic nawazenie:sorry::baffled:

o jaka tu cisza:szok:
ja wlasnie wrocilam z 2,5 h spacerku, nogi do d**y mi wchodza. kupilam pampersiki etos i chusteczki do pupci, bede testowac:tak::tak:
dzidzia caly czas spala a teraz ssie cyca:-) i cos bardzo sie wkurza:no: a czemu to nie wiem:no:

milka jak sytuacja sie klaruje?????

PYTANIE Jak ubieracie maluszki w taka pogode??????

Ostatnia edycja:
dziewczynki melduje że madzia urodzila o 8,15 dopiero co wstalam i zobaczyłam wiadomość od niej.

wielkie gratki dla Madziuli i martynki za super szybki poród!!!

460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_SPIECIAL_102.jpgGratuluję CI Madziulku!!! Dałaś radę :-). Buziolki dla Martynki :-D

ewelina "w taka pogode jak dzis" czyli tak slonecznie? bo nie wiem jaka pogoda u Ciebie :-D czy taka jak u mnie :cool2: ale u nas cieplo, prawie caly czas slonce. maly jest w bodziaku (lub koszulce) i krotkich spodenkach. nie ma co przegrzewac, ubieram dziecko tak jak siebie, jak mi cieplo to nie ubieram dlugiego rekawa :tak: wiec malemu tez nie zakladam dlugich tylko krotkie:tak: zawsze mozesz ubrac lzej a jak sie ochlodzi to nakryc kocykiem:-):happy2:

reklama
ewelina "w taka pogode jak dzis" czyli tak slonecznie? bo nie wiem jaka pogoda u Ciebie :-D czy taka jak u mnie :cool2: ale u nas cieplo, prawie caly czas slonce. maly jest w bodziaku (lub koszulce) i krotkich spodenkach. nie ma co przegrzewac, ubieram dziecko tak jak siebie, jak mi cieplo to nie ubieram dlugiego rekawa :tak: wiec malemu tez nie zakladam dlugich tylko krotkie:tak: zawsze mozesz ubrac lzej a jak sie ochlodzi to nakryc kocykiem:-):happy2:
Ja robię tak samo. Prędzej na spacer biorę kocyk, niż kolejną warstwę ubrań. Tutaj póki co jakiegoś mega mrozu nie było, więc nie musiałam sobie pluć brodę, że nie wzięłam kolejnej bluzy czy czegoś.

Do góry