reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hej dziewczynki
dziękuje wszystkim i każdej z osobna.... my po 17 wróciliśmy do domu.....
jestem taka obolała i padnieta ze oboje z mezem odsypiamy i Martynka obok
poród opisze w wątku porodowym ale nie dzisiaj... nie mam głowy i fotke wstawie tez jak dojde do siebie...
w skrócie ... poród był ekspresowy.. o 2 wody odeszły o 8.10 dokładnie córcia już na świecie ..... ale reszte małych komplikacji poporodowych opisze jak juz mówilam
jutro o 9 przychodzi pani z kraamzorgu , bo juz dzisiaj za pozno wyszlismy i nie zdazyla przyjsc no ale caly dzien mielismy opieke wiec nie jest źle..... mała zaczeła chwytać cyca odrazu i juz pije wiec z karmieniem poki co nie mam problemów.....
aaaa wazy 3630g i ma 50 cm
dziękuje wszystkim i każdej z osobna.... my po 17 wróciliśmy do domu.....
jestem taka obolała i padnieta ze oboje z mezem odsypiamy i Martynka obok
poród opisze w wątku porodowym ale nie dzisiaj... nie mam głowy i fotke wstawie tez jak dojde do siebie...
w skrócie ... poród był ekspresowy.. o 2 wody odeszły o 8.10 dokładnie córcia już na świecie ..... ale reszte małych komplikacji poporodowych opisze jak juz mówilam
jutro o 9 przychodzi pani z kraamzorgu , bo juz dzisiaj za pozno wyszlismy i nie zdazyla przyjsc no ale caly dzien mielismy opieke wiec nie jest źle..... mała zaczeła chwytać cyca odrazu i juz pije wiec z karmieniem poki co nie mam problemów.....
aaaa wazy 3630g i ma 50 cm
karola82_82
mama slicznego Michałka
Madziu ciesze sie ze tak ekspresowo urodzilas odpoczywajcie ...
Ja ubralam dzis mala w bawelniany dresik i kocyk tez byl(sama w swetrze laze bo mi zimno nawet w nocy jestem przykryta po same uszy)
a mi dzis przyszla czapeczka bawelna spoko a napis nie wiem czy sie spierac nie bedzie
Ja ubralam dzis mala w bawelniany dresik i kocyk tez byl(sama w swetrze laze bo mi zimno nawet w nocy jestem przykryta po same uszy)
a mi dzis przyszla czapeczka bawelna spoko a napis nie wiem czy sie spierac nie bedzie
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Madziu, no to Martynka ma słuszną wagę, ho ho kawał dziewuszki. Niech rośnie zdrowo i jak najmniej marudzi.
Moja Maja też ma zimne rączki, ale póki ma ciepły karczek i nie ma czkawki, to nie zwracam na to uwagi.
Moja Maja też ma zimne rączki, ale póki ma ciepły karczek i nie ma czkawki, to nie zwracam na to uwagi.
Iskierka71
Fanka BB :)
Madiza - serdecznei gratulacje - teraz dopiero jestem na kompie i czytam:-)
Twoja Martynka prawie równy miesiąc młodsza od mojej Olivii.
Twoja Martynka prawie równy miesiąc młodsza od mojej Olivii.
Dziękuiję Ewelina. Zarzuce fotkę jak zrobie aktualna - może w niedzieleIskierko no malenka ma juz miesiac, gratuluje!!!!!!!!!!!!!:-) Moze jakas foteczke zarzucisz jak urosla????
Dzień dobry!
Co tu tak pusto? Cisza, dziewczyny sie likenduja.
ja zostałam sama w sali, reszta sie rozpakowuje
U mnie była pani doktor, sprawdziła rozwarcie na ok 1,5 cm. Wyjela balonik i powiedziała ze za jakiś czas przyjdzie założyć mi następny i napelni go bardziej woda. Myśle, ze do jutra sie wszystko rozwiąże.
Trosze dziwnie z tym rozwarciem bo ja nic nie czułam jak mi sie robiło. Dziewczyna obok miała bóle a ja nic. Chyba powinnam sie cieszyć
Co tu tak pusto? Cisza, dziewczyny sie likenduja.
ja zostałam sama w sali, reszta sie rozpakowuje
U mnie była pani doktor, sprawdziła rozwarcie na ok 1,5 cm. Wyjela balonik i powiedziała ze za jakiś czas przyjdzie założyć mi następny i napelni go bardziej woda. Myśle, ze do jutra sie wszystko rozwiąże.
Trosze dziwnie z tym rozwarciem bo ja nic nie czułam jak mi sie robiło. Dziewczyna obok miała bóle a ja nic. Chyba powinnam sie cieszyć
reklama
JustynaNL
Fanka BB :)
Hehe YOKASTA is back in town
My tez tesknimy :*
MADZIAAAAAAAAAAAA no nareszcie Gratulejszyn kochana!! Ucaluj Martynke od e-cioci
MILKA jak sytuacja na froncie??
My wrocilismy z gemeente. Paszport dla Kausar wyrabialismy. MASAKRA. 48 € !!!!!
Ciekawe ile PL kosztuje...
Ja odbieralam 12.07 paszport w hadze, koszt bodajze 18E, ale nic mi nie wspomniano, ze jest 5letni, data waznosci jest na rok i tak do 5ego roku zycia, pozniej daja na dluzej
Podziel się: