reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Właśnie założyli mi balonik:)
podpatrzylam trochę, to wkładają taki wezyk i napelniaja go jakimś płynem. Jak wypadnie to napelniaja go bardziej żeby zrobiło sie większe rozwarcie.
Wkladanie nic przyjemnego
Maja jeczaca sasiadke zabrali na całe szczęście na porodowke. Trochę spokoju. Tak myślałam ze panikuje. To jej drugie dziecko a zachowuje sie gorzej niż my pierworodki.
Dzisiaj po śniadaniu dostałam menu do wyboru na obiad. Wczoraj przyszłam za późno i dali mi to co było.
Madzia może już po wszystkim:)

Iskierko no malenka ma juz miesiac, gratuluje!!!!!!!!!!!!!:-) Moze jakas foteczke zarzucisz jak urosla????
Milka jak ci sie spalo???? Dobrze ze krzykacza ci wywieziono z sali, teraz sie relaksuj i zbieraj sily:-):tak: A co do balonika, to wiedzialam, to woda, a jaki ma kolor balonik:-D:-D:-D. Sorry za pytanie ale gleboko go zakladaja????
A Berni zaginela????

Tak Ewelina w gardle poczułam:D Brązowy, nic szczególnego:)
Huraaaa Madzia sie rozpakowala. Rzeczywiście szybko jej to poszło.
U mnie nie zapowiada sie narazie na szybki poród. Właściwie to niemam nawet skurczy. Mam nadzieje ze jak sie zacznie to pójdzie w mig:)
Gratulacje dla mamusi

hej lasencje!

troche mnie nie bylo -a tu takie newsy!!!

Madziula 85- gratulacje ogromne ;))))) to sie doczekalas wkoncu!!!! Mam nadzieje,ze wszystko poszlo jak po masle, traumy nie bylo - a corka i mama czuja sie dobze ;)

Milka- trzymam kciuki za Twoje szybkie rozwiazanie!

Melduje,ze mala Kausar jest przeurocza :tak: mialam chytry plan uprowadzenia ksiezniczki, ale czujne oko mamy mi nie pozwolilo :-D Juz za obiema tesknie ! :-)

U mnie git :) energia mi powrocila, bo ostatnio bylo z tym kiepsko, zaczelam ogranizowac rzeczy dla mojej malej i spisywac co mi jeszcze trzeba. Z zadowoleniem stwierdzilam,ze zostalo mi niewiele rzeczy do kupienia, wiec moge zyc bez stresu :) jeszcze tylko 11 tygodni, kiedy ten czas zlecial?

reklama
Do góry