reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ayni białko w moczu i wysokie cisnienie to mogą być objawy stanu przedrzucawkowego, a to jest groźne.
Wiecie co oprócz tego jeku słychać czasami płacz niemowlaka a to jest motywujace:)

reklama
Ayni rowerem??? ja już do sklepu na dól nie zejde a chodzenie i po domu juz coraz gorsze.......

dziewczyny własnie wyleciał mi czop.... bleeeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
O Madzia co za wiesci ,ciesze sie ze to juz powoli sie zaczyna:tak:nie moge sie doczekac Martynki:tak: trzymam kciukasy:tak:

Milka no to faktycznie masz fajnie, a czemu te babki z bulami nie maja osobnych sali? Jak nawiecej slychaj placzu niemowlat i wyobrazaj sobie jak twoje placze....

Ayni ty to masz szczescie w tych sklepach:tak:Mnie terz juz ciagnie ,ale poczekam az mama przyjedzie i pojdziemy razem:tak:

Oj ja bym chciała takie wiaderko do kąpania dzieci. Tak to mam wanienkę... żałuję, że nie zdecydowałam się na wiaderko :dry:. Wiaderko miałam w geboortehotelu i kąpanie było szybkie, łatwe i przyjemne. Tak, to mi mąż musi wanienkę ze stelażem nosić i jeszcze jak się źle wężyk dokręci, to cała podłoga mokra.

My sie na wiadro nie zdecydowalismy, w sumie nie wiem czemu, ale teraz z perspektywy czasu to jednak dobrze ze kupilismy wanienke, bo Tomek taki duzy, ze juz dawno by sie tam nie miescil :-D on to z tych co lubia w wannie polezec i nozki rozprostowac:-D ale pewnie fajne takie wiaderko na poczatek, bo bobas czuje sie jak w brzuszku u mamy, czyli bezpiecznie:tak:
kapiemy Tomusia zawsze we 2, bo on musi miec multum zabawek w wanience i ja przewaznie go myje a tata sie z nim bawi i zagaduje, bo inaczej tak zaczyna szalec w tej wanience ze woda w calym pokoju na panelach sie znaduje :-D

Astrid my też mamy wanienke i wcześniej mi się w ogóle nie podobały te wiaderka bo dziecko szybko wyrasta. no ale tak to jest i na szybciocha się włoży do wiadra 2x zakreci wokół własnej osi i czyste hehe. a właśnie mi przypomnialas że tego węża nie mamy do wanienki i trzeba będzie kupić.

właśnie dzwonił tatko i zapowiedział przyjazd w październiku i powiedział że chętnie coś zasponsoruje i nie wiem już na co go naciagnac. może na dojarke ? w pl za 260 pln można kupić medele mini electric albo tommy tippee z zestawem. ale poczekam na poród najpierw.

zastanawiam się też nad kombinezonem jesienno-zimowym ale nie wiem na.co zwracać uwagę. jaki materiał? czy gruby czy cienszy żeby nie przegrzac ? naprawdę nie mam pojęcia...

oglądam właśnie olimpiadę i tam laski robią jakieś akrobacje na drążku a czlapie jak pingwin ;D

madzia jak tam¿ melduj samopoczucie.

milka jak tam szpitalne jedzonko ¿ daje rade?

Karola nie maja osobnej sali bo to nie jest porodowka tylko oddział ginekologiczny. Jedna ma tak jak ja wlożony balonik i czeka, a druga ma bóle ale, za wcześnie jeszcze i chcą ja jeszcze przetrzymac, 38 tydzień zacznie jej sie w niedziele. Właściwie to jej wody już odchodzą i niewiem co oni kombinują
Jedzenie tragedia:) właśnie dzwonilam do mojego B żeby mi coś przyniósł :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja to sie jednak ciesze ze moge być poki co w domciu :)

Ayni no narazie spokojnie...pobolewa ale jeszcze to nie skurcze.... dla mnie odejscie czopa to juz i tak sukces.... wiec mam nadzieje ze sie rozkreci jeszcze....

a poki co dostałam własnie kolejny wór ciuszków i wrzuciłam do pralki :) ehhh kiedy ja tą modelke bede w to wszystko ubierać ;)

Do góry