reklama
milka, madziula do dziela dziewczynki:-):-), trzymam za was kciuki
Milka a tak z ciekawosci jak wyglada ten balonik, bo ja mam wyobrazenie ze to normalny, rozowy balonik z woda:-)
Karola dopiero teraz badanie sluchu, moja miala w 5 dobie, a moze to jest jakies drugie????
Jedzenie szpitalne pycha, ja dostawalam menu co moge na sniadanko i lunch, i 2 menu na obiadek. Moglam jesc co chcialam i co lubie:-).
A moje dzidzi niedawno zjadlo 140ml, 50 mojego i 90 modyf., jak myslicie nie za duzo czasem?
Milka a tak z ciekawosci jak wyglada ten balonik, bo ja mam wyobrazenie ze to normalny, rozowy balonik z woda:-)
Karola dopiero teraz badanie sluchu, moja miala w 5 dobie, a moze to jest jakies drugie????
Jedzenie szpitalne pycha, ja dostawalam menu co moge na sniadanko i lunch, i 2 menu na obiadek. Moglam jesc co chcialam i co lubie:-).
A moje dzidzi niedawno zjadlo 140ml, 50 mojego i 90 modyf., jak myslicie nie za duzo czasem?
Oj ja bym chciała takie wiaderko do kąpania dzieci. Tak to mam wanienkę... żałuję, że nie zdecydowałam się na wiaderko . Wiaderko miałam w geboortehotelu i kąpanie było szybkie, łatwe i przyjemne. Tak, to mi mąż musi wanienkę ze stelażem nosić i jeszcze jak się źle wężyk dokręci, to cała podłoga mokra.
Astrid szkoda ze nie mowilas wczesniej bo ja mam to wiaderko nadal juz nie uzywam a wczoraj bylam w ROTERDAMIE:-) wiec moglam ci podrzucic
Madziula czekamy teraz na ciebie!!
Załączniki
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
o zesz jejku, nie wiem czemu ale nie miałam powiadomień ze ktoś napisał i weszłam bo sie zastanawiałam co tu taka cisza....
u mnie nie źle, nadal pobolewa, skurczy niet....
u mnie nie źle, nadal pobolewa, skurczy niet....
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Aniu, szkoda... dopiero teraz mnie naszło przy okazji dyskusji
Ewelinko, czemu dokarmiasz dzidzie modyfikowanym? Pytam z ciekawości.
Ja w szpitalu i w hotelu miałam listy z produktami do wyboru. Mniam
Ewelinko, czemu dokarmiasz dzidzie modyfikowanym? Pytam z ciekawości.
Ja w szpitalu i w hotelu miałam listy z produktami do wyboru. Mniam
reklama
omg milka współczuję. nie wiem na ile.to podłe napisać że mamy dziś grilla. kotleciki cielece , kiełbaski mergez, szaszlyki , grillowana cebula i ziemniaki z folii. mam nadzieję że ci b dowiezie coś ludzkiego.
jakbym ja miała leżeć w szpitalu to też bym chyba była skazana na dostawy.
Anyvway spokojnej nocy na oddziale. też jestem ciekawa tego balonika i czy to boli.
jakbym ja miała leżeć w szpitalu to też bym chyba była skazana na dostawy.
Anyvway spokojnej nocy na oddziale. też jestem ciekawa tego balonika i czy to boli.
Podziel się: