reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

berni a pamietasz jak byłaś w 39 tc i mowilas ze pewnie wszystkie urodzą a Ty na końcu??? teraz właśnie ja tez mam ciagle takie wrażenie ... hehehe

reklama
Moja położna też już się chyba doczekać nie może :-) wszystkie jej podopieczne +/- 2 tygodnie od mojego terminu już urodziły, tylko ja nie...

Madzia u mnie sie zaczelo w 39 i 2:) a na drugi dzien urodzilam... to moze u ciebie tez juz sie ruszy:)
Naprawde gdyby nie ta wizyta u poloznej wtedy to nawet bym nie wiedziala ze sie zaczelo:D pewnie w nocy bysmy jechali do szpitala:)
Teraz juz tylko liczyc godziny:)
porob cos, niewiem umyj okna, posprzataj, masuj te sutki a moze jedank sie uda:D
Ja nie robilam nic i wmawialam sobie ze wody to tylko sluz:D

dzien dobry :)

mgd a jaki kawalek z lambsa masz? jesli jeszcze nie kupilas, to ja bym polecala te male kotleciki cielece z koscia grillowane. To miesko jest wrecz stworzone do grilla. To byl hit na naszym przyjeciu i rozeszly sie pierwsze pomimo ze mielismy ich dosc sporo. Posypalismy zwykla mieszkanka przypraw od marokana (kipkruiden, shaormakruiden- byle nie z supermarketu) i oblozylismy do lodowki w ziolach (italiaansekruiden) i tyle. Moj maz inne kawalki to pewnie by przyrzadzil w sosie z warzywami ale mi juz to sie znudzilo :/

powiem wam, ze juz mam dosyc tych upalow , nie przyzwyczajona jestem w tym kraju do takich zmian i tak gwaltownych. Wstalam z rana pelna energii wymyslilam sobie, ze upieke ciasto ze sliwkami i juz po wstawieniu go do piekarnika zrobilo mi sie tak goraco ze az slabo i polecialam szybko zrobic chlodny prysznic.

:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
dziewczyny nie wiem czy reflektujecie ciacho ;p z dedykacją dla naszego ostatniego muszkietera za przeliczenie jednostek hihi.

Załączniki

• 2012-07-26 14.28.44.jpg
    2012-07-26 14.28.44.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 57
Witam!
Upalow dzien kolejny:-)
Musialam dzisiaj wybrac sie do apteki:szok: Masakra z tym sloncem.
Dowiedzialam sie, ze polozne namawialy moja znajoma do porodu naturalnego posladkowego:szok: Bylo to 2 tygodnie temu. Ona powoedziala kategorycznie nie:-) Dziwne maja tu podejscie:tak:

reklama
Do góry