reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Witam w upalny wieczor.....
Szukając odpowiedzi na to czy mleko jest za tłuste czy za liche znalazlam TO - warto poczytać
Pomyśl sobie co będzie, gdy dziecko np dostanie gorączki i bedziesz go musiala cały dzien nosic na rekach bez możliwości polozenia chocby na minutę....
Jak moja Olivia miala ropiejące oczko to przemywałam kilka razy wodą przegotowaną, ale tez kilka razy podczas karmienia "wkropiłam" jej do oczka własnego mleka. Po 3 dniach nie było śladu...Iskierko pytanie mam Milenka sobie wczoraj wlozyla palec do oka i teraz ma w nim rope. Czy sama woda przegotowana wystarczy? ile trwa takie ropie oczka ?
Własnie moja mala też dziś niespokojna. Mało spala w ciągu dnia, popłakiwala i ciągle leżala u mnie na brzuszku - tylko w takiej pozycji była w mioarę spokojna. W ciągu dnia nie zrobiła ani raz kupki i przed kąpielą mąż był zmuszony pomóc jej termometrem Na szczęscie pomoglo.Iskierko, Mgd u mnie dzien wyglada podobnie tylko bez placzu, i bez snu...;/ Aluś spal dzisiaj moze z godzine czasu tylko...
Szukając odpowiedzi na to czy mleko jest za tłuste czy za liche znalazlam TO - warto poczytać
Ja myślę, że każda z nas tak ma ze martwi się balaganem i brakiem obiadu gdy mąz wróci z pracy. Czasem jednak nie da sie pogodzić wszystkiego. Ja przez ostatnie tygodnie ciązy niewiele robilam w domu i większość musial robić mąż po powrocie z pracy. Też mi było glupio, ze musze go tak "wykorzystywać", ale zdreeowie moje i dziecka jest ważniejsze.Dziewczyny, ja staram sie nie robic z siebie matki polki ale jestem tak auczona ze wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik... strasznie denerwuje sie jak ktos przyjdzie a tu balagan...;/ a do tego szkoda mi chlopa wraca ledwo zywy z pracy a tu nawet obiadu nie ma, wiem ze jemu to nie przeszkadza ale mi glupio..
ahh szkoda gadac, boje sie ze sie nie sprawdze w roli matki i gospodyni...
Pomyśl sobie co będzie, gdy dziecko np dostanie gorączki i bedziesz go musiala cały dzien nosic na rekach bez możliwości polozenia chocby na minutę....
Masakra jakaś z tą temperaturą. U mnie w mieszkanie 27 stopni a mały cały czas siedzi w środku i chyba ani myśli wychodzić... A miało być tak pięknie, wszyscy mi wmawiali, że szybciej urodzę... Polski lekarz dał mi nawet termin z USG na 13 lipca!!!!
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
o Asia juz 40 tc ci stuknał..... niedługo i mnie stuknie
Madziula85
nana19 hehe poczekam jeszcze a potem biore męza w obroty hihihih
Madzia no dzisiaj miał być ten wielki, wyczekiwany dzień a tu nic wczoraj plecy mnie tak strasznie bolały, że już nie wiedziałam czy stać, leżeć, siedzieć czy chodzić... Spać już nie mogę wcale i tak sobie myślę, że to chyba matka natura przygotowuje mnie do permanentnego braku snu w najbliższym czasie :-)
To ja najpierw zajmę się sutkami a potem moim L jak wróci z pracy... coś pomóc musi
To ja najpierw zajmę się sutkami a potem moim L jak wróci z pracy... coś pomóc musi
Madziula85
niestety nie na każda to działa... ale spróbować można ja zaczne od jutra bo jeszcze musze wybrać sie w jedno miejsce hahaha
reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Dzien Dobry
ale grzeje... ;/ normalnie ugotowac sie idzie...
Madzia, Asia no juz nie dlugo, pewnie lada dzien sie cos ruszy...
ale grzeje... ;/ normalnie ugotowac sie idzie...
Madzia, Asia no juz nie dlugo, pewnie lada dzien sie cos ruszy...
Podziel się: