reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

ja tez nie zawsze mam siłe i ochote gotowac to poprostu ide i kupuje jakiegoś gotowca lub turkse pizze i tyle....mąz zadowolony, też lubi od czasu do czasu cos innego jak domowe jedzonko :) nie ma co sie wysilać....

reklama
Ja mojego wlasnie poprosilam zeby w drodze po pracy kupil cos gotowego do jedzenia. Mi jakos dzisiaj w glowie sie kreci.
Jak pomysle, ze mialabym jeszcze stac przy garach...
Czlowiek to sam niewie czego chce-deszcz niedobrze bo spac sie chce, slonce tez niedobrze bo goraco:-D
Madziula jak Ty to wytrzymujesz?:cool2::blink:

My juz po zakupach :D snulam sie po Lidlu bez celu, ale sluchajcie tam jest tak chlodno, ze sie jutro wprowadzam i zabunkruje sie w produktach :D

Macie racje w tak zaawansowanej ciazy lepiej unikac slonca, ale checi zawsze sa , ja lubie posiedziec w domu, ale w gorac az sie chce do wody , ja jestem wodny czlowiek i woda to moje najwieksze hobby :D no ale dobrze, ze mnie cos ocknelo, chyba ten artykul od Iguany jakos mnie otrzezwil.

Astrid zawsze fajnie miec takie gotowce, u mnie w roli gotowca sa zawsze pierogi ruskie, robia sie same. Ale z tymi cwiartkami to swietny pomysl i tez sobie dzis pokroje przy okazji i wrzuce do woreczka , potem beda w sam raz do frytkownicy ;)

ja dzis robie leczo z cukinia i parowkami , cycki nadziewane serem i papryka, bo marokany sa z samego rana pozamykane w ramadan i nie moge sie zaopatrzyc we wszystko co chce, a wizji mam tysiace :D

karola co tam chcesz ja Ci dam, powiedz tylko slowo
:-D

Berni rozumiem Cie, bo ja syfu tez nie lubie, ale nie rozbestwiam chlopa, zeby sie nie przyzwyczajal ze w domu codziennie jest blysk ;) maly jak podrosnie to zrobi wam w domu taki armagedon , ze nie nadazysz za nim :D
Ale tez lubie jak maz ma ugotowane jak wraca z pracy, w koncu ciezko na nas pracuje , a z ta czystoscia to roznie :D
Czysty dom – Demotywatory.pl

Dzieki dziewczyny za wsparcie, duzo to daje:):tak:
maly mi wkoncu zasnal, wiec nagotowalam B bigosu, bedzie jadl ze trzy dni... a ja sie nie bede martwic ze glodny...:)
mojego chlopa tp lepiej ubrac niz wyzywic:-D zje obiad i zaraz znowu sie kreci zeby cos zjec... zeby jeszcze po nim to bylo widac:)

Madzia, Milka, Ayni, Kallie ja Wam wspolczuje tego slonca...;/ tym bardziej zaawansowanym to juz calkiem... ja bym sie chyba rozpuscila...:baffled:

Mgd ja mialam jakies najzwyklejsze wkladki z wibry i nie zauwazylam aby zostawialy wloski, byc moze dlatego ze smarowalam kremem. Klej tez posiadaly. Teraz mam jakies z Hemy i kleju nie maja i bardzo szybko przesiakaja;/

dziewczyny, mała juz tak głęboko siedzi ze wszystko mnie boli, kości , pęcherz, brzuch.... chyba jest to o wiele bardziej meczace niż ten upał ;) chodze jak kaczka dosłownie hehehehe

reklama
Madziula Iskierka z Mgd pod koniec też tak pisała że jak kaczki chodzą, może mała poczeka do weekendu jak mama prosi no ale, kto to wie heh

Mgd jak tam mama? pewnie zachwycona wnuczką i się od niej odkleić nie może :-D

Ja niedawno ze spacerku wróciłam, i chyba swój pierwszy bolesny skurcz przeżyłam, ale mnie z 10 min trzymało wiec nie wiem do końca co to było yhh

A ja wkładki też Johnson mam ale na obmacanie i testowanie jeszcze sobie poczekam
Mój obiad dzisiaj był bardzo ciekawy, ponieważ znajomy przywiózł biały ser a mój M. mocno lubi więc były kluski z serem hihi 15 min roboty i obiad na stole :D

Do góry