Kallie
Fanka BB :)
taaa wymasowała, raz tylko bo jej się nie chce heh ale mi ostatnio tez bóle przeszły Co do upałów hmm pewnie dziwne ale mi nie przeszkadzają, chodzę w domu w samej sukience i jest spoko. nogi mi puchną tylko ale to już od jakiegoś czasu a wczoraj dodatkowo miałam całe stopy spuchnięte, w sumie to moja siostra to oczywiście zauważyła bo mi nie przeszkadzało jakoś heheh
Właśnie udało mi się skończyć zaległe prasowania jupiiii.... już tylko jedno pranie się suszy to też potem od razu obskoczę i spokój na jakiś czas będzie :-) aha i chciałam zauważyć ze już się pająki te czarne pojawiają brr wczoraj za oknem 3 siedziały, brr jakbym nie zauważyła i je otworzyła to zawał murowany, i sąsiadów chyba też jakbym zaczęła piszczeć brr
Ayni smaruj się porządnie, mi tyle naczynek wyskoczyło że tragedia yhh
Mgd a Ciebie w końcu dogrzało? bo ostatnio miałaś huśtawkę ale takie ciepło chyba już każdego rozgrzewa hihi
Właśnie udało mi się skończyć zaległe prasowania jupiiii.... już tylko jedno pranie się suszy to też potem od razu obskoczę i spokój na jakiś czas będzie :-) aha i chciałam zauważyć ze już się pająki te czarne pojawiają brr wczoraj za oknem 3 siedziały, brr jakbym nie zauważyła i je otworzyła to zawał murowany, i sąsiadów chyba też jakbym zaczęła piszczeć brr
Ayni smaruj się porządnie, mi tyle naczynek wyskoczyło że tragedia yhh
Mgd a Ciebie w końcu dogrzało? bo ostatnio miałaś huśtawkę ale takie ciepło chyba już każdego rozgrzewa hihi