reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

No i w ciazy latwo o przebarwienia ;) ktore niestety po niej nie schodza ...

ISKIERKO,dzieki. Hmmm DA u mnie nie widzialam...
Bede testowac..a z klejem musze miec bo mi sie one przemieszczaja ...

Moj krasnal ma podobny rozklad dnia do Twojego :D z tym ze nie placze(tfu,tfu,tfu)..

Teraz czekamy na moja mame :) jedzie juz z AMS..miesiac ma zabawic,o ile jej wczesniej nie wykopie :d

MADZIA czyli wiesz zw nic nie wiesz :)
Nie mozesz sie juz doczekac co?? ;)

reklama
Ayni ale ty sie znecasz nad nami ,takie smakolyki tu zapodajesz:sorry2: Daj chociaz jakis przepis na kulinarny :tak:

Mgd ja mam z kruidvata na pierwszy strzal ,ale nie mam za bardzo wycieków:no: mleko mam czasem piersia sa pelne ze je rozrywa ale nie cieknie za wiele:no:az sie boje ,ze mleka za malo:baffled::sorry2:

Madzia ja w tamtym tyg tez mialam taka nadzieje ,ze juz w poniedzialek nie bede musiala isc do poloznej ..i udalo sie:tak::tak: Moze pomasuj sobie sutki ,podobno pomaga;-)

ale duchota moja mala tez dzis tylko spi i je :tak:

Iskierko pytanie mam:sorry2: Milenka sobie wczoraj wlozyla palec do oka i teraz ma w nim rope. Czy sama woda przegotowana wystarczy? ile trwa takie ropie oczka ?

mgd mam różne momenty, raz nie mogę sie już doczekać a z drugiej strony taki strach przed nieznanym..... :) w końcu dziecko zmienia zycie na zawsze :) ale chyba każdy tak ma przed urodzeniem pierwszego dziecka.....

karola82 heheh ja to bym tak na weekend chciała :) kto wie.... może sie spełni ;)

Iskierko, Mgd u mnie dzien wyglada podobnie tylko bez placzu, i bez snu...;/ Aluś spal dzisiaj moze z godzine czasu tylko...
naawet w poblizu nie ma zadnego parku zeby sobie pojsc w cieniu na trawce polezec;/ w domu taka duchota ze oddychac nie ma czym...
moj B wrocil dzisiaj wczesniej z pracy, bo zbyt goraco i do tego ktos od slonca upadl... wiadomo na szklarni gorzej niz na dworze...;/

Dziewczyny, ja staram sie nie robic z siebie matki polki ale jestem tak auczona ze wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik... strasznie denerwuje sie jak ktos przyjdzie a tu balagan...;/ a do tego szkoda mi chlopa wraca ledwo zywy z pracy a tu nawet obiadu nie ma, wiem ze jemu to nie przeszkadza ale mi glupio.. :(
ahh szkoda gadac, boje sie ze sie nie sprawdze w roli matki i gospodyni...:(
pozalilam sie:)

Madzia obys nie dotrzymala kolejnej wizyty:) bo pewnie juz sie doczekac Martynki nie mozecie:)

Berni ja mysle tak jak Ty. Strasznie denerwuje mnie balagan w domu. Teraz, jak mi jest tak ciezko cokolwiek zrobic, denerwuje sie sama na siebie. Wiem, ze nikt za mnie tego nie zrobi. Ten moj men tez wraca zmeczony z pracy i nie wyobrazam sobie, zeby obiadu niebylo.

Ja tez kiedys to taka pedantka bylam ale dziecko oduczylo mnie tego:-D .Co prawda lubie miec porzadek ale juz tak nie denerwuje i czasem pewne rzeczy moga poczekac.Niemartw sie BERNI z czasem bedzie latwiej.Moj Tymek tez mi malo spal za to duzo plakal nawet na spacer ciezko bylo wyjsc.Pamietam ze bylam pzrerazona i pytalam meza czy to juz tak zawsze bedzie.No ale teraz juz jest fajnie wiadomo dziecko potrzebuje stalej uwagi ale daje tyle radosci ze nie wyobrazam sobie by bylo inaczej.Zobaczysz bedzie lepiej.Nasze mamy babcie nie mialy pralek.zmywarek ,pampersow i wychowywaly po kilkoro dzieci to i my damy rade:-)

MADZIULA masuj sutki:-D

Nam zmartwienia obiadowe odpadają, bo w takie upały nie chce nam się stać nad garami. Mamy w zamrażarce zazwyczaj jakieś ćwiartki kartofli czy inne paluszki rybne. Rach, ciach do piekarnika i obiad jest.

witajcie kobiety!!

Wkladki mam z etosa, ale to moje pierwsze wiec wiem tyle ze na razie sa ok, klej maja, wloski zostawiaja, a czy nie przeciekaja trza sprawdzic bo ja mam za malo mleka.

Madzia na weekend dasz rade, jeszcze to duchota przyspieszy wszystko;-)
Berni ja tez nie lubie jak jest balagan, nie ma obiadu, ale czasami sie nie da. Najwazniejsza jest dzidzia, reszta zchodzi na dalszy plan.

Wam to dobrze mozecie sie gdzies ruszyc z domu a ja. Tydzien w zamknieciu ani d sklepu ani na miasto, no nie wspomne ze energia mnie rozpiera, ale blizna mnie uwiera, haha ale sie zrymowalo:-D

Moja mala tez butla lub prawy cyc i spanko
Ide pranko zdjac wyschlo na papier:-)
Milego dnia, a jak rozpracuje aparat to wstawie zdjecie malej:-)

reklama
wlasnie mailam napisac tak jak Nana ,po pierwszym dziecku wam przejdzie:-D
jak wy posprzatacie a tu za 5 min znów to samo....:tak::-D

Berni swiat sie nie zawali jak bedzie troche balaganu, na pewno sie nauczysz laczyc wychowanie Alusia z cala reszta:tak: to tylko kwestia czasu:tak:dopiero dwa tygodnie minely ,spokojnie:sorry2:

A zapomnialam napisac ,ze wczoraj nam pepuszek odpadl:tak:
Ewelina pokaz nam Lenke:happy2:

opisalam mój porod w odpowiednim watku ,to chyba najduzszy mój post w kadencji bb:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry