reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja z pępkiem nic nie robiłam i odpadł po 4 dniach :tak:. Nic się nie babrało ani nie puchło. MGD - poproszę o tego Picasa na prv :zawstydzona/y:, jestem ciekawa Twojej królewny.

reklama
Astrid teraz po porodzie to i ja wygladam strasznie blado ale mysle ze zlapie troche koloru:D

Thehague a no niestety, dobrze ze sama troche sobie podcinam koncowki bo tak to juz tragedia by byla:/
chodzilam kiedys na praktyki do salonu fryzjerskiego, ah to bylo moje marzenie i du*a wyszla... no coz ale cos tam umiem:)
ostatnio jak wyprostowalam wlosy to sie zdziwilam ze az takie dlugie sa:) rzadko prostuje bo i tak sa poniszczone:)

No my teraz mam nadzieje tez bedziemy mieli blisko bo otworzyli lotnisko w Lublinie:) (albo maja dopiero otworzyc)
fajnie bybylo jak by były lotu z Eindhoven:) a jak nie zrobia to maja byc z Dortmundu (chyba):D
wtedy to juz calkiem rarytas:)
My rok temu na swieta Bozego narodzenia jechalimy 36 godzin;/ autostrady nie poodsniezane, tragedia jakas;/

Mgd ja tez bardzo bym prosila jesli mozna:)
Ja tez z pepkiem nic nie robilam i odpadl po 4 dniach:) juz jest slicznie zagojony:)
Ja dzisiaj obcielam mojemu paznokietki:D ale nie tak idealnie tylko troszeczke bo mial strasznie dlugie:)
lezal sobie grzecznie i patrzył co ta matka wyczynia:)

Ostatnia edycja:
o matko, 36 godzin :szok: wspolczuje szczerze... :baffled:
ja chcialam isc na fryzjerke, nawet marzy mi sie ukonczenie kursu :tak: poki co mam zrobiony kurs stylizacji paznokci:-D haha :-Djak sie przeprowadze do Limburg to pomysle i moze sobie otworze jakis maly salonik na spole z jakas fryzjerka:tak:bo tutaj w hadze juz za duzo takich salonow pootwieranych i by ruchu nie bylo :-)
a Ty jak juz cos z fryzjerstwa umiesz, to idz dalej w tym kierunku i nawet bys mogla w domu obcinac wloski dziewczynom :happy:

Mgd ja tez ,ja tez na priwa czy maila?

Agss oczywiscie zle napisalam z wroclawia do katowic nas kosztuje ok 17 zl:tak::sorry: a do krk chyba 45 :baffled: ale ja juz taka zakrecona w ciazy jestem ,musisz mi wybaczyc:sorry::sorry::sorry:

Ja Mai tylko piłuję paznokcie póki co. Z resztą ona sobie jakoś sama je ściera, bo one są takie miękkie i delikatne. Mi kraamzorg mówiła, żeby podcinać dopiero, jak mała skończy 3 miesiące.

ja na poczatku przez 3 tygodnie pilowalam, a pozniej juz obcinalam:tak: ale tylko przez sen, bo inaczej Tomek sie kreci bardzo :-D

Hague no tutaj to zbytnio nie ma takich polskich salonów:)
no mysle zeby cos zrobic w tym kierunku, bo kiedys w pl to obcinalam kolezanki i kolegów a teraz nic, trzeba by bylo sobie przypomniec;D
paznokcie tez mnie krecily ale jakos czasu na to nie bylo, za to moge zrobic perfekcyjny makijaz;D

ja mu obcielam tylko kilka, gdyz wiekszosc sie sama ułamał;) mi powiedziwli ze po dwoch tyg juz moge:)

w pl tez lekarze zalecaja po 2-3 tygodniach zaczac obcinac a nie pilowac, bo pilowanie powoduje rozdwajanie paznokci :tak: teraz obcinam mu raz na tydzien:-)

reklama
u mnie jest polski salon ,kobieta ma tyle klientow ze ho ho.W zeszly piatek tam bylam.Dotego jaksa inna polka podnajmuje u niej i robi paznokcie.

MGD ja tez chce zobaczyc twoja ksiezniczke:-) ale cie wkrecili z tym kraamzorgiem.Pzreciez dziecko 2 tyg przed i 2 tyg po terminie to jest urodzone o czasie.No nic fajnie ze ci cos chociaz radzi i z nie jest zle.

Ostatnia edycja:
Do góry