reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Berni ja cale zycie uwazam, ze Polska to kraj 2 albo nawet 3 standardow i nic nie jest sprawiedliwe... czasem jak widze ciezarowki z ukrainskimi tablicami to im wspolczuje tej dalszej drogi a jechalam tamtedy tylko raz.

szkoda ze ty tak daleko mieszkasz bo bym Ci trzasnela jakis kolorek , ja kupilam tylko farbe i tyle :p

reklama
Astrid jaka duza byla Twoja Maja jak sie urodzila?
Z tymi rozmiarami to dziwnie jakos jest. Niektore 50 sa wieksze od 62:-) Niewiem jak to mozliwe ale mam takie tez:-)
Ja raczej nastawilam sie=, ze nasza corcia bedzie duza, a jak nie to ponosi troche wieksze spioszki jakby co. Mysle, ze szybko do nich dorosnie.
Maja miała 47cm i 3056g :). Teraz ma 56 kilo i około 4,5 kilo zapewne :-).

Ja tutaj tylko farbuję... a do fryzjera pójdę w grudniu w PL. Do tego czasu to mi pewnie urosną do połowy pleców :-D

Ostatnia edycja:
MILKA Maz kupil w Prenatalu ubranka wszystko tam takie male bylo bodki ,spodenki ,spioszki. Teraz jak patrze na te ubranka to nie moge uwierzyc ze to Tymka .Nie ja mialam stan przedrzucawkowy i bylam juz w szpitalu na obserwacji ,i porod zaczal sie spontanicznie.No ale mialam skurcze od polowy ciazy i duze szczescie ze udalo mi sie donosic do 36 tyg.

Ayni a no szkoda;)
na jaki kolor sie farbujesz? u mnie od wiek, wieków jest czarny i zaden inny mi nie pasuje:D

Dla zaoszczędzenia obecnie kasy i poratowania kondycji włosów, farbuję na brąz, ewentualnie kasztanowy brąz. Dzięki temu mogę sobie pozwolić na niefarbowanie przez 3-4 miesiące :-D. Kiedyś farbowałam na czerwienie i rudości, ale mi włosy zeżarło strasznie, no i długo też miałam czarne, ale wyglądałam strasznie blado. Po eksperymentach uznałam, że najlepiej mi w kasztanach i czekoladach, ewentualnie jeszcze nieźle w ciemnym brązie.

o matko, berni rok? ja musze co dwa miesiace farbowac i podcinac/cieniowac, bo mi baaardzo szybko rosna i mam odrosty widoczne :tak: choc mam tylko rozjasnione o kilka tonow i pasemka braz porobione:tak: a kolejna wizyte mam umowiona przed chrzcinami, wiadomo, trzeba jakos wygladac :-D

Moja najlepsza kumpela tutaj mieszka kolo Rzeszowa, dokadnie blizej Lubaczowa :tak: mowi ze busem jada do domu jakies 24 godziny, czasami dluzej... :baffled: masakra, jak tu z dzieckiem tyle jechac :eek: dobrze, ze ja jade do domu tylko 9 godzin.. :confused2:

W ogole z podkarpacia i z lubelskiego duzo tu ludzi :tak: ja znam multum z Hrubieszowa, Bilgoraju, itd itd :tak: wspolczuje im tak dlugiej jazdy :no: ale teraz maja loty z amsterdamu do rzeszowa to juz lepiej i krocej:-)

Melduneczek :)

MADZIU nie poddam sie ;) dzisiaj mnie Kraamzorgowa pani pocieszyla mowiac ze z ta nakladka mozna karmic nawet do samego konca. Wiec jak Kausar nue zalapie to trudno. Wazne ze ssie jak lokomotywa ;)

MILKA ja tez myslalam ze moja bedzie duza... Wzielam rozmiar 56 i 62...plywala w tym :d
Polecam dwa komplety ubranek : 50 i 56

AYNI jak Bolandeja?? :D
Zdjecia Kausar na forum nie bedzie :p to forum otwarte i nie chcialabym zeby kazdy sie mogl pogapic :p
Dzisiaj foty na picassa wrzuce i jak ktos chetny to prosze o maila ;)

I ja sie wcale nie dalam namowic na kraamzorg.
Przy wypisie zapytano nas ktore kraam biuro mamy..nie spodobalo im sie to ze zadnego :d
Powiedzieli ze mala jest urodzona przed czasem i ze nie puszcza nas do domu bez opieki. Zistalismy na noc i zarezerwowano dla nas babke na 3 dni po 4 ha.
Ale narzekac na nia nie moge. Daje duzo rad ale nic nie narzuca.
Np pielegnacja pepka. Tutaj jie robi sue nic. Ja przemywam alkoholem. I guzik jej di tego.
:D

No i jak laski?? Jakies skurcze moze??? ;)

EWEL jak przed piatkiem?? Stresik??

haha no ja ze zlotowa tez znam:-D i tez tak pomyslalam, czy tam jeszcze ktos mieszka:-D albo z kluczborka jest tez duzo i z krapkowic.. tyle tych ludzi tu, ze czasami mam wrazenie, ze te miasta wymarly :-D z mojego miasteczka w holandii jest moze z 10 osob (ale nie w hadze):tak:

reklama
Do góry