reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

I NEWS z ostatniej chwili z AMBASADY; od 15 sierpnia wszystkie paszporty nawet dla maluszkow sa na okres 5 - lat
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
koniec naszych udrek z lataniem co roku do Hagi
wink2.gif

mysle ze ta informacja wam tez sie przyda:tak:;-)

reklama
hi dziewczynki
Mgd mala boska, takie fajne czarne wloski posiada i taka malutka:-)
Madziula dam znac, dam.

Dzis mega sprzatanie, mysle ze dam rade.:-):-)
Wizyta w szpitalu dzis godz 14:00

Nie pamietam ale ktoras sie pytala jle USG sie tutaj robi, wiec jest to zalezne od przebiegu ciazy, ja mialam ich dosyc duzo cos ok 10-12, ale moja mala siedziala i siedzi jeszcze w brzuchu a po za tym wczesniej mialam poronienie. Wszystko ma wplyw na to.

Milego dnia :-):-):-):-):-):-):-):-)

Aniah, dzieki za wiadomosc, przyda sie

o jak dobrze ze ja sie załapie na 5 letni...

aniu udręką jest nie tylko latanie do ambasady ale czekanie tam i to wszystko bleeehhhh

ewelina wow to sporo miałaś tych usg, normalnie przy prawidłowej ciazy sa 2, w 12 tc i w 20 tc ale nie ma problemu zeby poprosić połozna o jeszcze.... przynajmniej u mnie nie robiły problemu z tym ze ja akurat jechałam do Pl to zamiast tutaj to zrobiłam sobie w Pl :) i tak miałam 3 :)
ale im bardziej skomplikowana ciaza tym wiecej , wiadomo....

Witam
Ewelina tak jak dziewczyny pisaly ,witaminy K i D:tak:
Mgd jeszcze nie zobaczylam malej zaraz to zrobie:tak:

mnie w nocy mala tak sponiewierala ,ze wszystko bolalo:eek: a do tego jak nigdy Misiek przyszedl do nas o 2 w nocy i spal do rana:happy:

czesc dziewczynki:) jak miło z tym paszportem, ja też się akurat załapię na 5letni:)

MGD czy mnie jakieś zdjęcia ominęły? i fajnie ze mała przez tą nakładkę dobrze ssie, jakby nie było z cyca a nie od razu butla. I miałaś tą nakładkę kupioną czy ci położna dała jak malutka nie chciała ssać?

Ewelina dawaj znać o której cc, bedziemy trzymały kciuki a usg strasznie dużo, ja jutro mam do położnej i spytam o jeszcze jedno (trzecie) ale to dlatego że mi coś ostatnio coraz częściej brzuch twardnieje od dołu i dosyć długo się tak trzyma, a poza tym kłuje mnie coś z boku jakbym kolke miała yhh i chcę żeby sprawdzili co to i czy wszystko oki z dzidzią

Berni Ty ze Stalowej Woli? ja z Zamościa hehe:tak:

Madziula organizm się przygotowuje chyba już na całego skoro tyle śpisz, ja ostatnio ciagle zmęczona przez to że śpię na raty, 2godz snu, 2godz siedzenia i tak całą noc:eek:

Kallie jak ci brzusio twardnieje to zwróć uwage czy za bardzo sie nie wysilasz, mnie też wczesniej twardniaj ale jak sie polozylam czy usiadłam i odsapnełam to przechodziło....

no ciekawe ciekawe, jeszcze niedawno budziłam sie po nocach a teraz jak sie poloze po 23 tak spie do 10-11 , szał :)

Helou!

Wow -Ewelina 10-12 usg? Ja tez jestem po poronieniu i mialam trzy jak do tej pory. w 8,5t, 12t, i 20t. Chyba zdecyduje sie na jeszcze jedno. Polozna mowila,ze to zalezy ode mnie- jak chce byc spokojniejsza to mnie wysle na ostatnie.

Mgd- mala przeboska! Ja sie nie dziwie,ze siedzisz i sie na nia gapisz zamiast spac :-D ciotka nie moze sie doczekac usciskania tej malej kruszynki :)

Nana19- ja z salonu w Noordwijkerhout wyszlam nie dosc,ze niezadowolona to jeszcze z pustkami w portfelu. Jakosc oferowanych uslug ma sie nijak do ceny. To byla moja pierwsza i ostatnia wizyta, ALE kazdy ma inne wymagania to raz- dwa, jezeli wlosy robimy na ciemno to moze i klientki sa zadowolone, ale blond zdecydowanie odradzam. Od 1,5 roku nie jestem blondyna i doprowadzam moje wlosy do porzadku po tych wszystkich rozjasnianiach....

lasencje- teraz to musze czesciej tutaj wpadac, bo sie rozpakowujecie za szybko :-D

reklama
Kallie no widzisz jaki ten swiat maly:)
mnie raz tak porzadnie zakulo w prawym boku jak na wyrostek, zwijalam sie z bolu cala noc, ale przeszlo;)
tak sie balam ze to moze wyrostek a w ciazy sobie tego nie wyobrazalam;/

mi taka nakladke przyniesli w szpitalu i dali do domu:)

Madziula przynajmniej sie wyspisz:)

Ja jeszcze malemu podaje do buzi cos takiego "Nystatine Labaz" ale to juz lekarz przepisal...

Do góry