reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Ja juz od jakis 3 tyg unikam centrum, tylko zaliczam rynek lub Jumbo:-)

Mgd cora czasami jest grzeczna a czasami nie, przedwczoraj spala u szwagierki. Ona ma swoja 2 i jeszcze moja, koszmar. Nie mogla ich spac zagonic, jak sie kapali to zalali cala lazienke, sprzatala 2 h. Jak maja corcie babcia odbierala to stwierdzila iz tak kocha mojego diabla:-).
Dzis z rana babcia ja pochwalila czyli bedzie dobry dzien:tak:
Jak brzusio boli to odpoczywaj kobieto, mnie znow w krzyzu szczyka tak 3 dzien i to twardnienie, ale pocieszam sie ze jeszcze 7 dni:-)

Iskierko jak tam samopoczucie?

A teraz prasowanie:eek:

reklama
U AYNI chyba ok bo jej nie widac hi hi.
MGD ile to sie trzeba wycierpiec i wyczekac na te nasze skarby ,pocieszam juz nie dlugo i bezdiesz miala swoja ksiezniczke ale wiem wiem ,odetchniesz jak juz ja bedziesz miala w ramionach:-)

Middag!!! Witam wass moje drogie kolezanki, Karola & MGD uprzejmie informuje, ze tatulek dojechal szczesliwie wczoraj okolo 20 i wybral sie jak na Hawaje, myslac, ze skoro w Polsce takie upaly to tutaj tez i wymarzl troche w busie w sandalach :D haha. Przeszlismy sie wczoraj na spacer, doczekalismy meza mojego , M przyjechal troszke wczesniej i ojeciec nie wytrzymal i wreczyl nam od razu prezent , wiec nic dziwnego ze mi sie wczesniej pieniadze snily :D. Dostalismy jeszcze od dziewczyny taty podgrzewacz do butelek i spioszki, zestaw filizanek ze spodkami z pawiem :D Dzis juz poszedl ze mna na badanie krwi. Ojciec juz mowi, ze tu by mi pomalowal, tamto zrobil itd :D hihi no i generalnie zachwycony Holandia , ale zdzwiwilo go, ze kazdy siedzi w domu i nikt nie spaceruje po ulicy z dziecmi, czy tez nikt nie siedzi przed domem :D akurat tam gdzie mieszka moj tato w Polsce, co wieczor jest zebranie przed blokiem i nic nikomu nie umknie haha.

Kallie ja sie dzis czuje jak rozjechana zaba. W nocy spiac w rozkroku z uniesiona noga chcialam zmienic pozycje i ten miesien w pachwinie mnie tak zabolal... A wczoraj jakby korzonki, krzyz cos w tych okolicach , ale maz pomasowal i przeszlo, ale chodze juz tak niet lekker, dlugie dystanse to nie dla mnie bo mnie zaczyna pobolewac w roznych miejscach. lol . jeszcze troche!

Moze zajrze do was pozniej. Trzymajcie sie ! Czolem!

NANA ano trzeba :) dziecko mnie znowu schizuje i sie nie rusza... Zwariuje jak Boga kocham.

AYNI korzystaj z tatusia :)

MGD wiem co przechodzisz... ,zwarjujesz ale na punkcie swojego dzecka jak je zobaczysz :-D poki co trzymaj sie :-)

Oj to prawda, ja sobie nie wyobrażam obecnie dłuższego wyjścia bez mojej córci. Jak byli moi rodzice, to pojechaliśmy z M. i moim tatą po wózek za Maastunnel, a że tunel jest w konserwacji, to jechaliśmy dookoła miasta praktycznie. Ja po 10 minutach już chciałam być w domu i nie ważne, że moja mama została z Mają. Myślę, że jak mała będzie większa i już mniej uwiązana na moim cycusiu, to będzie mi łatwiej i nie będę się martwić, czy jest głodna i płacze.
Dzisiaj mnie naszło, że szkoda, że nie jesteśmy w naszym mieście, bo omija nas fajna impreza: Galeria Weekendownik regionu wałbrzyskiego 13-15 lipca 2012 - NaszeMiasto.pl . Mam nadzieję, że taki festiwal to nie jednorazowa akcja i, że w moim mieście coś się ruszy kulturalnie w końcu. Ostatnio ruszał Tour de Pologne, teraz ten festiwal... oby rozwijało się to dalej i przestał tam panować marazm.

Witam laski.
Ja dziś wylazlam z lozka o... 12.30:-D
W ogole dziwna noc dzis mialam. Jak pisalam jeszcze z wami to mąż uspal małą (byla gdzieś 23.30) i ona tak spala do......5.00:szok::szok::szok: Potem cyc i nastepne karmienie o 8.00 i 10.00. Chcialam polezec jeszcze 5 minut i wstać, ale obudzilam sie o 12.00:-D:-D Zanim nakarmilam małą, wzielam prysznic i ogarnelam sypialnię to zrobila się 14.00:-D:-D:-D:-D
Na szczęście tesciowa zajmuje sie resztą domowników.
Ja dzis troche lepiej, ale do wieczora daleko....
Wczoraj wieczorem mialam dreszcze, nad ranem też. Wzielam paracetamol i wypocilam sie jak mysz:-D
Dziewczyny a wy jak???
MGD obstawiam, że do poniedzialku nie wytrzymasz i urodzisz:-D:-D:-D

reklama
Do góry