reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Dajcie spokój , co chwile w wiadomosciach o dzieciach... a ten chłopczyk 4 letni co ciało znaleźli w wersalce , ze nie zył juz kilka tygodni... chorzy ludzie

dziewczyny dawać fotki....

hihi dziewczyny, piszecie o tym "ogladaniu tam" podczas porodu.
Jak rodzilam Tosie, to mi polozna zaproponowala, jak glowka zaczela wychodzic, ze przystawi lusterko i sobie zobacze, jak wychodzi.. i zobaczylam! ten widok mnie tak przerazil (i niestety obrzydzil, choc to moja wlasna c... -sorry ;) ), ze wrzasnelam na nia, aby zabierala to piekelne lustro sprzed moich narzadow :-D teraz mi sie smiac z tego chce, ale wtedy to myslalam, ze zwroce.. :-D sorry za doslownosc.
Przy Lilusi, gdy zobaczyam zblizajace sie lusterko, stanowczo odmowilam tej "przyjemnosci". Chyba nie moglabym byc polozna :eek::sorry::no:

Trzeci muszkieter sie melduje,ale bez weny na czytanie...
Okropnie sie czuje..brzuch boli,mega ilosci sluzu leca,mdlosci...aaaaa dosc mam. Serio serio ;)

MADZIULA pieknas kobieto :)

Miejcie litość....... Chyba z dziesiec steon napisane:)
Już nie wiem co komu odpisac.
Ja sie melduje ze wszystko ok, mala w nocy grzecznie spi. Budzi się ja jedzednie co 3-4h, rano spi do 10.00 wiec i ja korzystam.
Dzis sie źle czuje - jak przeżuty i wypluty cukierek. Gorączki nie mam, ale jakiś stan grypopodobny...
Zaraz ide do wyrka z paracetamolen i mleczkiem z miodem.
Nie piszcie za dużo:-D

Mgd moze to nie sluz a juz wody?:D

Sencila ja mam nagrane, caluski porod, jestem w szoku ze dziewczyny ktora to nagrywala (kolezanka) wytrzymala ale stwierdzila ze ona nie bedzie miec dziec, ze adoptuje:/ moj B to raz dziennie oglada ten film:p

Kallie no zlecialo jak niewiem:) tak jak jutro bedzie pogoda to idziemy na spacer:)
u nas to bylo troche ciezko z tymi papierami z racji ze nie jestesmy malzenstwem... B pojechal do gminy w ktorej maly sie urodzil i zapisali mu moje nazwisko, potem poszedl do naszej gminy i maja posprawdzac czy wszystko sie zgadza z papierami i w nastepnym tyg. beda dzwonic kiedy przyjsc malego przepisac na nazwisko ojca:)

BERNI no raczej nie... Jak kaszle to nie leci ;)
W pon sie dowiem,kontrole mam..
Poza tym jak sie wody sacza to i skurcze jakies bardziej regularne powinny byc nie??

Dobrze ze zalatwiliscie wszystko :)

Aaaa dziewczyny w C&A wyprzedarz duuuzo dzieciecych ciuszkow. Szczypalam sie w reke zeby nic nie kupic ;)

mgd no ja skurczy na poczatku nie mialam... bynajmniej ich nie czulam;D
Moze to juz?:D jej :)

Mnie na mojej wizycie pytali jak tam, z poczatku nie mowilam ze mi tam cos cieknie bo nie bylam pewna co to... umowili mnie na dzisiaj:D ale wkoncu mi tak polecialo sporo i mowie ze czuje jak cos mi wycieka ale niewiem co to... dobrze ze sprawdzila bo pewnei dopiero pojechalabym w nocy do szpitala jak bym poczula bol;/

Hmmm, no to mam teraz gwozdzia :D
Zobaczymy :) do szpitala jakby co mam 5 minut :)
Mnie boli od czasu do czasu. Skurcze sa ale w duzych odstepach czasu wiec na razie sie nie nastawiam :)

reklama
ja jak dostałam skurczy w nocy to myślałam że jakieś zaparcie mam :) i do szpitala pojechałam dopiero rano to miałam już 5cm rozwarcia , a ten ich aparat to nawet nie wykrył moich skurczy..

Do góry