reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Nawet nie tak dużo miałam do nadrabiania:) Ale miałam ciężką noc yhh nie dość że zgaga to jeszcze mały się tłukł że do teraz czuję i sprawdzałam czy siniaków nie ma hehe No i sobie wymyśliłam że dzisiaj będzie dzień sprzątania i co, oczywiście mi się nie chce:eek:
Mgd odmelduj się bo może Ty już, Madziula tak samo:tak:

Dzień doberek ;)

jestem , jestem..... dzisiaj pospałam jak dzik ;) juz pojadłam....

ja juz nie kupuje zadnych ciuszków bo nie wiem kiedy ja to zuzyje ;) a promocja bedzie pewnie nieraz, niedwa ;)

pogoda dzis zamula :( ja dzisiaj niec nie sprzatam, mam zrobione wszystko ;)

Ja tez sie wietam,pospalismy do 10:szok:

Mgd moze faktycznie cie bierze...
Sencilla mi tez przystawila lusterko jak mi glówka wychodzila:tak: tez sie przestraszylam:-D widoku nie zapomne .Jak bedzie taka mozliwosc to znów zobacze:tak:
Osobiscie nie chcialalbym byc kamerowana w bólu :sorry2:Kolezankaze mna tez bedzie ,powiedzialam jej ze ma nie zagladac do pip....:-D:-D A ona "no na pewno musze to widziec:-D "

Iskierka super ,ze mala tak spi:tak:kuruj sie:tak:
Ayni dojechal tata?

Dziewczyny nie myslice ,ze dzis dobra data na poród piatek 13-tego :-D:-D

witam dzis!
Ja wlasnie skonsumowalam sniadanko- pyszna salateczka jarzynowa, ktora moj mi zrobil. Co do nocy to mialam koszmarna, spalam od 1-3 aponiej mala przerwa i od 6-9, znow przerwa i od 10-11. Koszmar, jak teraz sie nie wyspie to przy dzidzi w ogole:rofl2:

Dzis piore 2 ture ciuszkow przywiezionych z pl, nie wiem gdzie ja to pomieszcze.

Wy patrzycie w lustereczko jak glowka wychodzi a ja(moze to glupie) chcialabym widziec jak mi rozcinaja brzuchol i dzidzie wyciagaja. to chyba moje jakies zboczenie, bo uwielbiam programy dok o operacjach, chorobach itp.

Dobra czas na prznie naczyn:-) i odkurzanie na dole. Milego dzionka:-)

Ja tez mam ciuszków juz ze hoho ,sam rozmiar 50 /56 w jednej szufladzie komody sie ledwo miesci:sorry:Nie wspominajac o dalszych rozm:tak: a jak cos wyczaje na przecenie to jeszcze przydre do domu:sorry:dlatego juz nie chodze za bardzo na sklepy:-D

reklama
Bry.
Meldunek w dwupaku. Brzuch dalej pobolewa..zobaczymy w poniedzialek-mam KTG i USG..ale zyczylabym sobie urodzic na dyzuze mojego lekarza,czyli miedzy 21-29 lipca :D

Dzisiaj akcja sprzatanie. Maz sie spisuje ale musze po swojemu(poczekam jak wyjdzie zeby nie widzial) :D

KAROLA ja tez juz odwaracam glowe jak widze diabelski napis SALE ;)

OLIVIO eybacz roztargnienie ciezarnej ;) nie przywitalam sie jeszcze.
Witaj na forum :) rozgosc sie :)

EWELINA jak cora?? Dalej daje popalic babci?? :D

AYNI tata dojechal szczesliwie??

Do góry