reklama
Kallie
Fanka BB :)
Nawet nie tak dużo miałam do nadrabiania Ale miałam ciężką noc yhh nie dość że zgaga to jeszcze mały się tłukł że do teraz czuję i sprawdzałam czy siniaków nie ma hehe No i sobie wymyśliłam że dzisiaj będzie dzień sprzątania i co, oczywiście mi się nie chce
Mgd odmelduj się bo może Ty już, Madziula tak samo
Mgd odmelduj się bo może Ty już, Madziula tak samo
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Dzień doberek
jestem , jestem..... dzisiaj pospałam jak dzik juz pojadłam....
ja juz nie kupuje zadnych ciuszków bo nie wiem kiedy ja to zuzyje a promocja bedzie pewnie nieraz, niedwa
pogoda dzis zamula ja dzisiaj niec nie sprzatam, mam zrobione wszystko
jestem , jestem..... dzisiaj pospałam jak dzik juz pojadłam....
ja juz nie kupuje zadnych ciuszków bo nie wiem kiedy ja to zuzyje a promocja bedzie pewnie nieraz, niedwa
pogoda dzis zamula ja dzisiaj niec nie sprzatam, mam zrobione wszystko
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja tez sie wietam,pospalismy do 10
Mgd moze faktycznie cie bierze...
Sencilla mi tez przystawila lusterko jak mi glówka wychodzila tez sie przestraszylam widoku nie zapomne .Jak bedzie taka mozliwosc to znów zobacze
Osobiscie nie chcialalbym byc kamerowana w bólu Kolezankaze mna tez bedzie ,powiedzialam jej ze ma nie zagladac do pip.... A ona "no na pewno musze to widziec "
Iskierka super ,ze mala tak spikuruj sie
Ayni dojechal tata?
Dziewczyny nie myslice ,ze dzis dobra data na poród piatek 13-tego
Mgd moze faktycznie cie bierze...
Sencilla mi tez przystawila lusterko jak mi glówka wychodzila tez sie przestraszylam widoku nie zapomne .Jak bedzie taka mozliwosc to znów zobacze
Osobiscie nie chcialalbym byc kamerowana w bólu Kolezankaze mna tez bedzie ,powiedzialam jej ze ma nie zagladac do pip.... A ona "no na pewno musze to widziec "
Iskierka super ,ze mala tak spikuruj sie
Ayni dojechal tata?
Dziewczyny nie myslice ,ze dzis dobra data na poród piatek 13-tego
witam dzis!
Ja wlasnie skonsumowalam sniadanko- pyszna salateczka jarzynowa, ktora moj mi zrobil. Co do nocy to mialam koszmarna, spalam od 1-3 aponiej mala przerwa i od 6-9, znow przerwa i od 10-11. Koszmar, jak teraz sie nie wyspie to przy dzidzi w ogole
Dzis piore 2 ture ciuszkow przywiezionych z pl, nie wiem gdzie ja to pomieszcze.
Wy patrzycie w lustereczko jak glowka wychodzi a ja(moze to glupie) chcialabym widziec jak mi rozcinaja brzuchol i dzidzie wyciagaja. to chyba moje jakies zboczenie, bo uwielbiam programy dok o operacjach, chorobach itp.
Dobra czas na prznie naczyn:-) i odkurzanie na dole. Milego dzionka:-)
Ja wlasnie skonsumowalam sniadanko- pyszna salateczka jarzynowa, ktora moj mi zrobil. Co do nocy to mialam koszmarna, spalam od 1-3 aponiej mala przerwa i od 6-9, znow przerwa i od 10-11. Koszmar, jak teraz sie nie wyspie to przy dzidzi w ogole
Dzis piore 2 ture ciuszkow przywiezionych z pl, nie wiem gdzie ja to pomieszcze.
Wy patrzycie w lustereczko jak glowka wychodzi a ja(moze to glupie) chcialabym widziec jak mi rozcinaja brzuchol i dzidzie wyciagaja. to chyba moje jakies zboczenie, bo uwielbiam programy dok o operacjach, chorobach itp.
Dobra czas na prznie naczyn:-) i odkurzanie na dole. Milego dzionka:-)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ja tez mam ciuszków juz ze hoho ,sam rozmiar 50 /56 w jednej szufladzie komody sie ledwo miesciNie wspominajac o dalszych rozm a jak cos wyczaje na przecenie to jeszcze przydre do domudlatego juz nie chodze za bardzo na sklepy
reklama
mgd
ماما كوثر
Bry.
Meldunek w dwupaku. Brzuch dalej pobolewa..zobaczymy w poniedzialek-mam KTG i USG..ale zyczylabym sobie urodzic na dyzuze mojego lekarza,czyli miedzy 21-29 lipca
Dzisiaj akcja sprzatanie. Maz sie spisuje ale musze po swojemu(poczekam jak wyjdzie zeby nie widzial)
KAROLA ja tez juz odwaracam glowe jak widze diabelski napis SALE
OLIVIO eybacz roztargnienie ciezarnej nie przywitalam sie jeszcze.
Witaj na forum rozgosc sie
EWELINA jak cora?? Dalej daje popalic babci??
AYNI tata dojechal szczesliwie??
Meldunek w dwupaku. Brzuch dalej pobolewa..zobaczymy w poniedzialek-mam KTG i USG..ale zyczylabym sobie urodzic na dyzuze mojego lekarza,czyli miedzy 21-29 lipca
Dzisiaj akcja sprzatanie. Maz sie spisuje ale musze po swojemu(poczekam jak wyjdzie zeby nie widzial)
KAROLA ja tez juz odwaracam glowe jak widze diabelski napis SALE
OLIVIO eybacz roztargnienie ciezarnej nie przywitalam sie jeszcze.
Witaj na forum rozgosc sie
EWELINA jak cora?? Dalej daje popalic babci??
AYNI tata dojechal szczesliwie??
Podziel się: