Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Rodzisz? :-)u mnie bez zmian, ból podbrzusza i spojenia momentami skurcz mnie łapie, tzn tak nagle mnie zakłuje i przechodzi....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzisz? :-)u mnie bez zmian, ból podbrzusza i spojenia momentami skurcz mnie łapie, tzn tak nagle mnie zakłuje i przechodzi....
Ale niiiskooo .ISKIERKA mowisz??
W takim razie ide w slady Madzi i wstawiam zdjecie brzucha
A juz myślałam ;-)mgd ty tez szczuplutka ale faktycznie , co mi się rzuciło to bardzo nisko masz brzusio
astrid nieee , chyba jeszcze nie..... narazie sie nasluch...je ze wszystkich stron
Szybko Ci uciekną te kiloski, nie ma co się martwić :-)Nie tyle szczuplutka co moze wysoka 173,cm
Zludzenie optyczne. Wszystko sie rozlozylo w miare rowno
Ale 21kg na plusie jest.. I na pewno nie z powietrza hahah
Niedługo się odciążą, to nie będą pykać . A jak mimo to będą, to zainwestuj w glukozaminę, tylko nie wiem, czy ją można stosować w okresie laktacji.Kiloskami sie nie martwie, gorzej z moimi kolanami..zaczynaja mi "pykac"...dobrze ze juz koncowka