reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayni faktycznie dobrze mnie karmią ale to mi na dobre wyszło bo wcześniej tylko 45kg wazylam ... tesciowie tu są ale mają jeszcze swój dom w surinamie
Yokasta tak jak my... może gdyby te bilety lotnicze takie drogie nie byle...
Iskierka mała jest śliczna:) co do zalenia się... lepiej się wygladac(czy też wypisać) niż tymi emocje:)

A pozaaa tyyym ;) jest taka cudoena opcja opcja "ignoruj uczestnika" nie widzi sie wtedy co dana osoba pisze :D
Korzystam z tej opcji i sie przynajmniej nie pienie ;)
AYNI na spacer ide. Mala nie dala mi pospac :D
Buahaha ciekawe kogo ty tam ignorujesz, niech zgadne... :-D

A ja wlasnie mialam wizyte sasiadki, umowilysmy sie dzis na 18.00 ale wpadla z wielkim plecakiem i przyniosla mi 2 boxkleedy, posciel z Nijntje (co mnie cieszy bo mam juz lampe z nijntje) kocyk, pojemniczki na waciki w takiej samej tematyce i dostalam w spadku poduszke ta do karmienia i poszewki do niej wszystko swieze i wyprane. Potem podeszla raz jeszcze i przyniosla mi poleczke do powieszenia z tej samej kategorii od niej dostaniemy w sierpniu mebelki tj komode i szafe tylko oni musza najpierw dzieciom kupic nowe meble. Jeju ale sie ciesze! Duzo fajnych rzeczy az nie wiem co mam teraz zrobic i w jaki sposob jej podziekowac. Macie jakies pomysly ?

Iskierka fotki sama slodycz, slicznie wyglada mala , szczegolnie ze starszym bratem, takie malenstwo. Fajnie macie :)))) a jak tesciowa ? Ugrzecznila sie? Napewno gotuje cos dobrego, co ?

dziewczyny, nie zycze najgorszemu wrogowi takiego "wypadku" az mi sie rzygac chce jak widze cos takiego. nie wiem jakbym sie zachowala gdyby mi sie przytrafilo cos takiego podczas porodu i czy ktos by utrzymal w spokoju mojego meza, czy doszloby do samosadu :((((

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,ti...ecka,wid,14747809,wiadomosc.html?ticaid=1ec7f

Ostatnia edycja:
Nawet nie zaczynam czytac....
Mojej mamie przy moim porodzie (CC) pijaly lekarz zszyl pecherz z macica...alez ona miala potem problemy...

AYNI jak podziekowac? A blisko jestescie??
Moze zaoferuj pomoc przy dzieciach??

A ignoruje pare osob :p nie bede dziecka swego jakimis glupotami denerwowac ;)

Nana jak ty mowilas o tej glowce Tymka, to az nie chce sobie wyobrazac, jak to w przypadku niemowlecia moglo wygladac. Az ciarki przechodza.

MGD pecherz z macica... No nie wiem co takiemu zrobic moze ptaszka do brzucha przyszyc ? Wiecie co, ich powinni chyba przed rozpoczeciem pracy badac alkomatem i w trakcie pracy tez, bo przeciez nie jeden w Polsce pacjent "kupuje" opieke flaszeczka wodki...

My sie co prawda zbyt dlugo nie znamy a wg mnie jak na prawie obca osobe dala mi bardzo duzo rzeczy. Nie wspominajac ze 2-letnie mebelki po chlopcach komoda i szafe odstepuje mi za symboliczne 50 EUR. Ja nie spotkalam sie jeszcze z tym zeby mnie tak ktos prawie obcy obdarowal i nie wiem jak sie zachowac, czy kupic ptasie mleczko, czy kawe, czy jak to sie robi. Napewno nie kupie flaszki
:baffled:a z dziecmi , wiesz ich jest 2 nie wiem czy dalabym rade ich upilnowac i balabym sie ze im sie cos stanie i bede odpowiedzialna...

AYNI sama bym nie wiedziala moze kup cos jej dzieciom albo daj takie takie karteczki z jakos kwota do wykorzystania.Moze bilety do kina albo dla dzieciakow jakies wejsciowki albo zapros ich zwyczajnie na kolacje w ramach podziekowania:-)

reklama
Ayni zawsze możesz zaproponować że jakby potrzebowali gdzieś wyskoczyć na chwilę a piszesz że blisko mieszkacie to możesz się maluchami chwilę zająć. Czy jak na kawkę się wybierasz do niej to właśnie jakiś słodycz zanieś:) mi jak znajoma przyniosla torbę ze słodyczami i truskawkami za to że się psiakiem weekend opiekowałam to też bylo bardzo miło i fajny gest, myślę że nie trzeba nic na siłe kombinować tylko to samo wyjdzie, ona chciała Ci coś dać i był to z jej strony miły gest, nieczęsto się to teraz zdarza:tak:

A ten artykuł straszny, nie wiem czemu tam zajrzałam w ogóle bo aż się nóż w kieszenie otwiera;/ o komentarzach pod spodem nie wspomnę bo to w ogóle mnie z równowagi wyprowadziło yhh idę po truskawki

Do góry