reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

BERNADETKO dzieki za fote no fakt chlop jak dab ha ha .SERDECZNE GRATULACJE.Bidulo ale sie nacierpialas dobzre ze choc troche znieczulenie mialas ale na to najgorsze to juz przestalo dzialac ,wredne znieczulenie.Wracaj do sil ,buziaki dla synka:-)

Kobitki no mni nie chodzi o to czy moge tam rodzic tylko czy moge zapisac sie do poloznej w szpitalu ,czy to nie zadaleko bo one dojezdzaja chyba tylko do 15 min drogi no ale raczej tego nie wiecie.

Ostatnia edycja:
reklama
BERNADETKO dzieki za fote no fakt chlop jak dab ha ha .SERDECZNE GRATULACJE.Bidulo ale sie nacierpialas dobzre ze choc troche znieczulenie mialas ale na to najgorsze to juz przestalo dzialac ,wredne znieczulenie.Wracaj do sil ,buziaki dla synka:-)

Kobitki no mni nie chodzi o to czy moge tam rodzic tylko czy moge zapisac sie do poloznej w szpitalu ,czy to nie zadaleko bo one dojezdzaja chyba tylko do 15 min drogi no ale raczej tego nie wiecie.
Najlepiej jest zadzwonić i spytać. A kiedy zamierzasz rodzić? :-)

Nana nie zrozumiałam Cię i niestety tego to nie wiem. Ale przy odrobinie chęci napewno się jakoś umowicie. Planujecie siostrzyczke dla Tymka ?

Mgd a ta poduszkę można prac? nie wiesz może? bo u nas z smart shopie jest jedna za 5 i wtedy mogłabym wziąć bon 50 na bzdurki . pewne po porodzie będzie mi brakować czegoś. jak myślisz?

u mnie dziś golabki i rosolek kto wpada?

Aaaa Bernadetka GRATULACJE, ale duuużego już synia masz:-D nie wiem gdzie Ty go tam mieściłaś ale jest słodziak:tak:

Yokasta, Mgd mój brzuchalek ma się całkiem całkiem bo szybko teraz rośnie:)

Astrid też oglądałam ten odcinek dzisiaj na laptopku i też plakałam heheh dobrze że mój M się przyzwyczail i na mnie uwagi nie zwraca ja się dziwnie zachowuje heh

Ayni ja mam taką poduchę, dostałam w spadku więc jest już taka troche zniekształcona bo mi się to w środku przesuwa i ją musze co jakiś czas puszyć ale i tak świetnie zdaje egzamin, w domu się z nią nie rozstaje więc kursuje razem ze mną od sypialni do salonu i sie zastanawiam czy drugiej do karmienia nie kupie jak ta się rozpadnie bo naprawdę super i chyba bez niej bym nie zasnęła:tak: Więc tak jak mgd pisze, zobacz w tym sklepie co Ci bon dają, może są tańsze i coś ekstra dokupisz
P.s. Ja mam zdejmowaną poszewkę

Kallie to widzę, że my obie świetnie zaczynamy dzień :-D.
Ja nie mam poduchy do karmienia i w sumie nie narzekam na jej brak. W ciąży w spaniu pomagała mi poducha-wałek z wyszytymi owcami i napisem KARPACZ :-D.

gratuluję bernadetka!!

ayni fajna taka poduszka do karmienia, ja przez jakiś czas używałam.Tylko pamiętaj że lepsza jest taka z kulkami styropianowymi w środku niż ta z puchem.Po prostu lepiej się dostosowuje do kształtu/ułożenia dziecka.

Dziekujemy za mile slowa i gratulacje;) doczytam was pewnie dopiero jak wroce do domu... jak by nie patrzec rodzilam 27,5 godziny... O polnocy jak stanelo na 5 cm tak do 6 rano nic sie nie zmienilo... nie spalam jeszcze, czyli dwie nocki nie przespane;/ powiem wam ze sama jestem zaskoczona waga Alusia taki duzy chlop i jak narazie bardzo grzeczny;)

reklama
Spokojnie ja narazie badam grunt:-D Przedemna jeszcze dluga droga poki co musze zamknac rozdzial z tamtego porodu ,ROBALE puszczam cie przodem:-D czekam na newsa od ciebie;-)

Dodam jeszcze ze zdecyduje sie na dzidzie jak wroce do wagi sprzed ciazy ,jeszcze 3 kg:-D:-D Chyba zaczne jesc slodycze :-D

Ostatnia edycja:
Do góry