reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Boze znow musialam tyle nadrobic i przrgapilam przrbieg porodu:zawstydzona/y:

bernadetko gratuluje slicznego synusia, slodziak z niego:-):-):-). Poklony za tak dlugi i wyczerpujacy porod 27,5h. Zycze szybkiego powrotu do zdrowka i do domku. Buziaczki dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROBALE to umowmy sie ze dopoki ty nie to i ja nie ,he he wyjscia nie masz pomysl o Tymku ze nie bedzie mial rodzenstwa:-D

No dziewczyny mobilizujcie się! Im więcej brzuchatek tym lepiej. Póki co yokasta jest ostatnia w kolejce no i fajnie by było jakby wątek nie umarł!

żeby nie było że wpadam w jakiś samozachwyt ale moje golabki są normalnie niebo w gębie. przyznam szczerze że robiłam pierwszy raz w życiu i na początku źle mi się ściągało liście ale wsadzilam całą główkę do gara na blanszowanie. wlaśnie obudzilam malza i będzie jadł po raz 1-szy w życiu. mam nadzieję że mu posmakuje.

Bernadeta ode mnie masz złoty medal za poród i jego długość, dobry humor i za relacje! możesz być z siebie dumna ;****

Ostatnia edycja:
jak ściagne pasa to wam wszystkim po tyłkach przeleje :crazy::crazy::crazy:

prosze mi tu nie mówić ze watek umrze i wszyscy odejdą...... nikt nie odejdzie, ja nie mam zamiaru ;D

dzisiaj byłam na zakupach i zaraz jade do ikei po reszte drobiazgów, udało mi sie bo kupowalam w h&m stanik do karmienia i sie okazało przy kasie korting 50% hehehe chciałam kupic te majty poporodowe ale w etosie nie znalazłam.....

w ogóle to w h&m teraz promocje na ubranka dzieciece :) także jak ktoś ma ochote .....

o tak tak, w h&m sa niezle przeceny, ja w zeszlym tyg kupilam szlafroczek, staniczek do karmienia, koszule i 2 takie dlugie tshirty co jak koszule wygladaja,te thirty po2€:tak:

reklama
Madzia nie kuś, bo wezmę i wydam wszystkie pieniądze na karcie :szok:. W ogóle teraz doceniam swoje stare ciuszki, bo nie widziałam ich z pół roku... mimo, że pewnie kupno nowych by się przydało hihi.
Wczoraj sobie podcięłam grzywkę i wyglądam jak kawałek d... zza krzaka. Miałam więcej tego nie robić i co? Zrobiłam i przegięłam. Dobrze, że da się ją spiąć spinkami. Za miesiąc mam nadzieję, że będzie wyglądać normalniej.

Do góry