reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
te majty tez znalazłam w thuiszorgwinkel, po niedzieli sie wybiore bo dzisiaj nie zdazyłam, mam nie daleko domu na szczesci
ewelinaaa tshirty po 2e??? no ja szukalam cos taniego ale w koncu kupilam koszuje w zeemanie za 6 e i mi starczy mam jeszcze jedna stara wiec w sumie 2 i koniec dla mnie tylko majty mi zostały
a w ogole powiem wam gryps, poszłam dzisiaj do etosa po kosmetyki te miniaturki do szpitala, i patrze a cena tego malutkiego czegos to 1,39 szał w gaciach, poszłam na normalne zele i kupiłam takie piekne z nivei duze bo promocja "tweede gratis" nowe zapachy z tej serii olejkowej co jeden ponad 3 kosztuje, to wyszo je zeden mam za 1,50..... poszaleli.... wezme taki i przyniose spowrotem
Astrid ja nie kusze, ale co wam powiem to wam powiem ze jak wchodze w dział dzieciecy to dobrze ze nie mam karty kredytowej hahhaha
ewelinaaa tshirty po 2e??? no ja szukalam cos taniego ale w koncu kupilam koszuje w zeemanie za 6 e i mi starczy mam jeszcze jedna stara wiec w sumie 2 i koniec dla mnie tylko majty mi zostały
a w ogole powiem wam gryps, poszłam dzisiaj do etosa po kosmetyki te miniaturki do szpitala, i patrze a cena tego malutkiego czegos to 1,39 szał w gaciach, poszłam na normalne zele i kupiłam takie piekne z nivei duze bo promocja "tweede gratis" nowe zapachy z tej serii olejkowej co jeden ponad 3 kosztuje, to wyszo je zeden mam za 1,50..... poszaleli.... wezme taki i przyniose spowrotem
Astrid ja nie kusze, ale co wam powiem to wam powiem ze jak wchodze w dział dzieciecy to dobrze ze nie mam karty kredytowej hahhaha
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Kurczę... a do nas kuzynostwo ma przywieźć paczkę od moich rodziców. Oni nakupowali ciuszków i jakieś gryzaki dla Mai. Byli w Smyku i była akurat obniżka, to ponoć sporo tego kupili.te majty tez znalazłam w thuiszorgwinkel, po niedzieli sie wybiore bo dzisiaj nie zdazyłam, mam nie daleko domu na szczesci
W ogóle moje śpiochy śpią przy siatkówce. Mam nadzieję, że będzie 3:0 dla Polski .
A moja grzywka jest... awangardowa hahahaa. Do fryzjera najszybciej udam się w grudniu... do tego czasu moje włosy osiągną niebotyczną długość do połowy pleców. Nie miałam tak długich włosów od wczesnej podstawówki.
Bernadetko gratuluje slicznego i zdrowego synka szkoda ze musicie zostac w szpitalu (po co mowilas ze Ci sie tam podoba ) , mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie a porod strasznie dlugi... slyszalam, ze wlasnie znieczulenie wydluza wszystko...
epidural stosowany przy zzo generalnie przyspiesza częstotliwość oraz intensywność skurczy ale nie jest to żadna gwarancja że tak się zdarzy. każdy poród jest inny a szczególnie pierwszy była długi. napewno nie jest tak że znieczulenie wydłuża poród lol. mam nadzieję że u mnie się obejdzie bez tego ale czasem jak akcja idzie wolno to właśnie podają epidural na przyspieszenie. w usa to notorycznie prawie przy każdym porodzie aby szybko zwolnić łóżko
Kallie
Fanka BB :)
A ja właśnie na stronce h&m widziałam że dwa bawełniane staniki w komplecie są za 12e a jak poszłam do skleputo nic nie pisało więc zrezygnowałam, ale jak mówicie że są obniżki to się wybiorę, najwyżej spytam dokładnie bo mi już tylko 2 zostały nadające się i mam ich dosyć;/
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ja właśnie weszłam na stronkę hm... i walczę ze sobą, żeby niczego nie zamówić
Podziel się: