reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

astrid odrosnie, odrosnie, mi 2 lata temu fryzjerka wygolila baczki tak sie zagadalysmy:-D ale wytlumaczylam sobie ze ladnemu we wszystkim ladnie:-) i szybko odrosly.

reklama
te majty tez znalazłam w thuiszorgwinkel, po niedzieli sie wybiore bo dzisiaj nie zdazyłam, mam nie daleko domu na szczesci :)

ewelinaaa tshirty po 2e??? no ja szukalam cos taniego ale w koncu kupilam koszuje w zeemanie za 6 e :) i mi starczy :) mam jeszcze jedna stara wiec w sumie 2 i koniec:) dla mnie tylko majty mi zostały :)

a w ogole powiem wam gryps, poszłam dzisiaj do etosa po kosmetyki te miniaturki do szpitala, i patrze a cena tego malutkiego czegos to 1,39 :szok::szok: szał w gaciach, poszłam na normalne zele i kupiłam takie piekne z nivei duze bo promocja "tweede gratis" nowe zapachy z tej serii olejkowej co jeden ponad 3 kosztuje, to wyszo je zeden mam za 1,50..... poszaleli.... wezme taki i przyniose spowrotem ;)

Astrid ja nie kusze, ale co wam powiem to wam powiem ze jak wchodze w dział dzieciecy to dobrze ze nie mam karty kredytowej hahhaha

te majty tez znalazłam w thuiszorgwinkel, po niedzieli sie wybiore bo dzisiaj nie zdazyłam, mam nie daleko domu na szczesci :)

ewelinaaa tshirty po 2e??? no ja szukalam cos taniego ale w koncu kupilam koszuje w zeemanie za 6 e :) i mi starczy :) mam jeszcze jedna stara wiec w sumie 2 i koniec:) dla mnie tylko majty mi zostały :)

a w ogole powiem wam gryps, poszłam dzisiaj do etosa po kosmetyki te miniaturki do szpitala, i patrze a cena tego malutkiego czegos to 1,39 :szok::szok: szał w gaciach, poszłam na normalne zele i kupiłam takie piekne z nivei duze bo promocja "tweede gratis" nowe zapachy z tej serii olejkowej co jeden ponad 3 kosztuje, to wyszo je zeden mam za 1,50..... poszaleli.... wezme taki i przyniose spowrotem ;)

Astrid ja nie kusze, ale co wam powiem to wam powiem ze jak wchodze w dział dzieciecy to dobrze ze nie mam karty kredytowej hahhaha
Kurczę... a do nas kuzynostwo ma przywieźć paczkę od moich rodziców. Oni nakupowali ciuszków i jakieś gryzaki dla Mai. Byli w Smyku i była akurat obniżka, to ponoć sporo tego kupili.
W ogóle moje śpiochy śpią przy siatkówce. Mam nadzieję, że będzie 3:0 dla Polski :-D.

A moja grzywka jest... awangardowa hahahaa. Do fryzjera najszybciej udam się w grudniu... do tego czasu moje włosy osiągną niebotyczną długość do połowy pleców. Nie miałam tak długich włosów od wczesnej podstawówki.

ja tez w pn bede miala pudlo z ciuszkami dla dzidzi i wozek:-D, moj maz dzis pojechal do pl z moja starsza pociecha i zostalam sama, mam nadzieje ze nie bede balasie w nocy sama byc w domciu:baffled:

Bernadetko gratuluje slicznego i zdrowego synka :tak: szkoda ze musicie zostac w szpitalu (po co mowilas ze Ci sie tam podoba :-p) , mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie :happy: a porod strasznie dlugi... slyszalam, ze wlasnie znieczulenie wydluza wszystko... :baffled:

epidural stosowany przy zzo generalnie przyspiesza częstotliwość oraz intensywność skurczy ale nie jest to żadna gwarancja że tak się zdarzy. każdy poród jest inny a szczególnie pierwszy była długi. napewno nie jest tak że znieczulenie wydłuża poród lol. mam nadzieję że u mnie się obejdzie bez tego ale czasem jak akcja idzie wolno to właśnie podają epidural na przyspieszenie. w usa to notorycznie prawie przy każdym porodzie aby szybko zwolnić łóżko

A ja właśnie na stronce h&m widziałam że dwa bawełniane staniki w komplecie są za 12e a jak poszłam do skleputo nic nie pisało więc zrezygnowałam, ale jak mówicie że są obniżki to się wybiorę, najwyżej spytam dokładnie bo mi już tylko 2 zostały nadające się i mam ich dosyć;/

reklama
Do góry