reklama
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Kallie ja też nie wiedziałam co to ta pieluszka jest, dopiero z karoa 82 sie zgadałam i mnie naprowadziła hihihi
Mgd a twoi rodzice też więksi ? bo my ją to taki sredniak a m niższy jeszcze i ja miałam 53 cm on też był mały. a ty wyższa jesteś to chyba dlatego tak się urodzilas . oliwka to ewidentnie w mamę się wdala. chociaż nigdy nie wiadomo.
ja przeleciałam smokiem i moja misja na dziś to lodowka. hehe trzeba się przygotować na przyjazd rodziców
ja przeleciałam smokiem i moja misja na dziś to lodowka. hehe trzeba się przygotować na przyjazd rodziców
Kallie
Fanka BB :)
Ja ostatnio usłyszałam że dzieci często się podobnie wg wagi czy wzrostu do ich rodzicow rodzą. Także ja np miałam chyba 50cm i 2800, mój M podobnie coś ok 3000 więc możliwe że i moje bobo takie będzie
Mgd jak Ty miałaś 58 to dłuuuga hihi i wtedy naprawdę takie malutkie ubranka od razu w kąt
Ayni mnie ostatnio nie ma bo albo mnie coś bolało i zmęczona a w ogole to mi koleżanki imprezkę niespodziankę zrobiły w poniedz (miało być w niedziele ale że byłam po 2dniowym bólu gł to mi darowały)
Więc w poniedz miała jedna przyjść książkęmi przynieść, a wpadły wszystkie, z balonami, czapeczkami, sałatką owocową, blachą ciasta i innymi słodkościami mmmm..... i tak moje maleństwo dostało wielką skarbonkę świnkę gdzie można zbierać na wózek i resztę wyprawki Żebyście moją minę zdziwienia na ich widok widziały hehe udało im się:-)
Mgd jak Ty miałaś 58 to dłuuuga hihi i wtedy naprawdę takie malutkie ubranka od razu w kąt
Ayni mnie ostatnio nie ma bo albo mnie coś bolało i zmęczona a w ogole to mi koleżanki imprezkę niespodziankę zrobiły w poniedz (miało być w niedziele ale że byłam po 2dniowym bólu gł to mi darowały)
Więc w poniedz miała jedna przyjść książkęmi przynieść, a wpadły wszystkie, z balonami, czapeczkami, sałatką owocową, blachą ciasta i innymi słodkościami mmmm..... i tak moje maleństwo dostało wielką skarbonkę świnkę gdzie można zbierać na wózek i resztę wyprawki Żebyście moją minę zdziwienia na ich widok widziały hehe udało im się:-)
Z tego co mi wiadomo, to w PL mierza po wszystkich krzywiznach, a tutaj z boku jest przystawiona miara i trzymaja za nozke. ale nie wiem czy to tak wszedzie, przynajmniej u mnie tak bylo. Ja mialam pl polozna i ona mowila, ze ona nam zmierzy a wynik i tak bedzie inny niz w cb powiedza, bo tutaj sie inaczej mierzy.
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
O matko, mały zębuszek od początku . Musiało boleć pierwsze karmienie piersią brrr.No moj Tymcio mial 44 cm tylko ale no ok bo sie wczesniej urodzil ale ze mna lezala dziewczyna i urodzila o czasie a dziecko ledwo ponad 2 kg wazylo ale za to mial 2 zeby na dole i 2 na gorze
Maja miała 47 cm i ważyła 3056g... teraz ma 55 cm a ile waży, to się dowiem jutro .
Podziel się: