reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

astrid już 55 :eek::eek: w 3 tyg tyle cm? czy faktycznie ten wynik z cb gdzie inaczej mierzą ?

ja już po lodówce i normalnie zaduch bez prysznica w ciągu dnia się nie obedzie

reklama
Jestem i ja:)
Ale dzisiaj pospalam:D ale to wszystko wina robotnikow ktorzy robia mi cos za oknem i jest taki halas ze do 9 zasnac nie moglam... a czuje sie jak by mnie ktos przez jakas wyciskarke przeciagnal... zero sily...;/

Jak bede rodzic to napewno Wam napissze ze to juz:)

bernadetkka pamiętaj że umawialiśmy się na dziś hihi.

dziewczyny wklejam wam super pomysł na pazurki znaleziony w necie

http://www.palmabella.pl/Gazetowe-paznokcie;s,artykuly,id,24

Nam Tymka mierzyli zwyklym centymetrem ale ,ta dziewczyna miala poranione brodawki ale mowie wam nawet polozne zdziwione byly ze taki maluch ma juz zeby

Ayni chcialabym:D maly strasznie leniwy, prawie sie nie wierci, wiec moze, kurka on tak mnie trzyma w niepewnsci ze zwariowac mozna:D i co najlepsze to kot mnie na krok nie odstepuje:) az nie wierze, bo zawsze to lata albo gdzies schowany spi a dzisiaj ciagle przy mnie, moze czuje ze cos nadchodz:D

Ale jeatem podjarana:D haha pewnie i tak znowu Aluś przemysli sprawe i nic z tego nie bedzie;/ :)

A dzieczyny koncza mi sie juz witaminki i zastanawiam sie jakie teraz zakupic, bo chyba sa jakies po
porodwe:D?

Ayni ciekawe te pazurki:) mozna sprobowac zrobic:)

Ostatnia edycja:
bernadetko myślę że możesz brać te same. na moich ciążących jest napisane że przy ciąży i karmienu. jakiś specjalnych nie trzeba ;)) a z kotem to coś musi być na rzeczy ;) czytałam o tym że zwierzaki wyczuwają poród a nawet zawał serca.

w polsce mają jakieś herbatki ziołowe pomagające przy laktacji ale tu nie widziałam.

Laski pytanie mam:
W Etosie jest promocja teraz na ich pampersy: 2 opakowania za 13€.
Mam zamiar sie skusic ale...
Luiers newborn 56st jest od 2 do 5kg, a
Luiers mini 58st jest od 3 do 6kg..

No na chlopski rozum i jedne i drugie beda pasowac na 3 kilogramowego malucha...
Ktore brac??

Robie chlodnik. W taki gorac nic innego nie przelkne..
BERNI robilas kopytka?? ;)

Ayni a jakie masz te witaminki?:)
A tu Wam wklejam Malego Tamasa:D siostrzenca mojego B:D
Slodki jest ja to sie napatrzec nie moge:)

524096_10150940245774385_1363576781_n.jpg

Mgd nie robilam:( ziemniakow mam za malo, ja jak mam robic to musi byc tego chociarz na trzy dni:D wroci chlop z pracy to go wygonie do sklepu i chyba sie wezme:)

reklama
Bernadetka mozesz brac dalej te witaminki co teraz bierzesz.

:szok:jaki slodziutki dzidzius :szok: a jak on ma na imie? bo nie wiem czy blad popelnilas, czy takie niespotykane imie mu nadali :-)

Do góry