reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

oj nie mi się nie spieszy do porodu i właśnie o tym pisałam. a już tym bardziej nie w pl bo odwyklam od chamstwa ;D i zresztą pewnie znów będę tam przeżywać szok kulturowy.

a ja znalazłam taka app ale tylko na mp3 ;(

biorę kota do łóżka i idziemy spać. machamy lapkami ;)))))) spijta berni tymardziej ty bo musisz siły zbierać ;p show must go on

reklama
Dzien dobry:) ja zasnelam, wstalam bo B do pracy i wytlumaczyc mu jak codzien zeby sie nie stresowal jakby sie zaczelo:D
ale pewnie mnie jeszcze zmozy i pojde spac dalej, po serialach:D

Ja pierdziele laski- ja za wami nie nadazam :-D
powinni wam neta odlaczac na noc :-D

Iskierko- jeszcze raz ogromne gratulacje ! Dobra robota! Mala jest przesliczna !:tak: i taka "wyrosnieta" zupelnie nie wyglada jak niemowlak :)

dobrze,ze nie bylam tutaj w nocy- bo mi takiego smaka tymi kopytkami, rosolami i innymi zupami krabowymi narobilyscie,ze oslinilam ekran przed chwila! Cale szczescie,ze sniadanie mialam pod reka :-D

Teraz lecicie moje drogie jak z procy! Jedna za druga! Jak zobaczylam,ze ostatni post jest z 5;55 to mysle sobie- oho- pewnie jej wody odeszly :-D trzymam kciuki ! ;)

Ayni-tez musze liste zrobic. Najwiecej mam 56 i 62, czesc kupilam czesc dostalam, troche mam tez 68. Wieksze numery mam dostac od siostry i szwagierki. Powiedzialam,ze maja wysylac od rozmiaru 68 :-D zawsze to jakas pomoc, prawda? a, i prawie wszystkie mam z dlugim rekawem- w koncu rodze pod koniec pazdziernika....no wlasnie RODZE, dopiero to do mnie dociera,ze jestem juz w prawie 25 tygodniu :szok: gdzie ten czas zlecial? Ayni, patrze na ten Twoj suwak i dopiero zaczne sie bac jak Ty urodzisz, bo to rowno miesiac przede mna :-D

Ej normalnie przez Was nie można iść spać, bo ma się 3 strony do nadrobienia. Właśnie wstałam i zjadłam śniadanko. Maja obudziła mnie o 7 rano, ja ją nakarmiłam, przewinęłam i przebrałam (bo jej kupka poleciała na śpiocha), włączyłam sobie National Geographic i... zasnęłyśmy w łóżku przytulone. Maja śpi dalej haha :-D

No no dziewczyny dajecie popis normalnie z tym bazgroleniem po nocach:szok::-D I tak samo jak Yokascie smakami narobiłyście, najbardziej oczywiscie na rosół heh dobrze że po śniadaniu właśnie jestem to chociaz laptopa nie zaczęłam obgryzać jak was czytałam

Ayni Ty nie strasz jakimiś wcześniejszymi porodami, jest kolejka i tego się trzymajmy hihi
Odnośnie ubranek i kompletowania to jak mam wszystko poupychane i stwierdziłam że dopiero w sierpniu wszystko powyciągam, zrobię przegląd, i ewentualnie cuś dokupię a rozmiar rozmiarowi i tak jest tak nie rowny że brak słów i większość chyba na oko trzeba;/

Iskierka gratuluję szybkiego porodu i śliczna Olivia, naprawdę wygląda już jak taki podrośnięty niemowlaczek bo często na początku opuchnięte są mocno i pomarszczone dzieciaczki a tu panienka pełną parą:-)

Bernadetka Twój synek może taki punktualny jak u Astrid, godzina 0 wybije to dopiero stwierdzi że nie będzie rodziców i e-ciotek dłużej w niepewności trzymał i się pojawi;-)

Moja była łaskawa i wyszła dzień po terminie, coby nie było, że się przesadnie spieszy :-D. Teraz rozwala mi się na łóżku i przeciąąąąga i robi śmieszne miny... i śpi dalej haha.

Dobre jestescie z tym nocnym pisaniem:-D ja dzis dobrze spalam:tak:
Tez musze jeszcze dokupic parez rzeczy dla mnie , pampersy i chusteczki a tak to wszystko mam ...chyba:sorry2:

Mgd moj tata ma kury i jak jedziemy z pl to zawsze przywozimy i mrozimy(juz pocieta na rosolki):tak:rosol jest prze pyszny i ma kolor:tak:

Ayni ja mam wiecej bodziaków ,boczesto dziecko sobie ukupka albo obrzyga:tak:A tak to cieplejsze rzeczy bo pogoda tu nie rozpieszcza ostatnio nawet w lato;-)

jejciu kobiety , ile wy piszecie, szalone...... ja dopiero wstałam :szok::szok::szok: o zgrozo.... heheh

mnie coś zaczyna brzuch na samym dole pobolewać... ale jeszcze nie wiem z jakiego powodu, wczoraj wieczorem kilka razu mnie zakłuło :)

jeśli chodzi o ubranka to na poczatek mam bardzo duzo 50-56, reszte bede dokupować, w koncu lato jest :) a 62-68 bede pozniej kupowac jak juz zimno bedzie :)

nic mi sie nie chceeeee

Apropo obrzygiwania to właśnie odebrałam blijedoos z prenatala i tam taka niby pielucha jest właśnie od tego na ramię hehe musiałam się trochę zastanawiać zanim zaczaiłam co to i po co:-D jak tak sobie to poogladałam i piszecie o ubrankach to i mi się zachciało swoje zobaczyć przejrzeć co tam nazbierane:D miłe zajęcie na popołudnie:-)

reklama
midd@g ! hihi lektura obowiązkowa na wakacje.

dziękuje za wszystkie rady aż się Cieszę że przebralam to wszystko więc teraz wiem na czym stoję i jakby ktoś pytał to wiem co mówić. u mnie wprost pytają co potrzebujesz żeby nie kupować np. miskow czy x pary tego samego.

kallie no jesteś! gdzie ty się ukrywasz ? przychodzisz tak od święta a my tu książkę piszemy!

karola zazdroszczę. chciałabym mieć swoje kury i swoje świeże jajka i jakiś warzywny ogródek. kuku rykuuuu!! jeju jak tu ciężko znaleźć coś od farmera . w uk znacznie łatwiej.

astrid twoja dama była elegancko spóźniona w granicach suvoir vivre ;D

idę jeść ;D

Do góry