Madziula85
Rodzina w komplecie :)
no ja tez mam jeszcze z blijedoos kupony na pampersy, nastepnym razem zakupie zas i odesle kupon to sie zwróci polowa i na chusteczki pampers sensitive tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nana, na pewno był, ale nie zauważyłaś. Ja pamiętam, że przy pierwszej ciąży poczułam że mi tak troche mokro i poszłam do wc sprawdzić co to takiego. I własnie jak spojrzalam na papier to widzialam ten śluz z krwią - tylko raz i więcej nie.Ja czopa nie widzialam ,odeszly mi wody tylko i zaczelam rodzic a co z tym czopem to nei wiem ,przeciez mosial byc
Ja to mam dwa kupony - jeden z etosa na korting przy kasie a drugi z prenatala, na zwrot kasy Ale tam jest chyba czas do konca roku, więc jeszcze zdążę zrobić zakupyja własnie wróciłam z zakupów, byłam w kruidvacie i chapnełam 2 paczki pampersów z voordeelkaart teraz jest ogólna promocja , 3 paczki w cenie 27 e a jak ktoś ma karte to płaci za 2 paczki 10 e ale promocja na karte jest tylko do 29 czerwca, to i tak cud ze sie załapałam no i klapeczki na szczescie też kupiłam pod prysznic