reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

a co to zwitsal widze, a mowilas ze bedziesz uzywala kosmetykow hipoalergicznych dla malej, czyzby cos sie zmienilo? :-) ja uzywam polskiej serii Nivea, jest hipoalergiczna ale z malym dodatkiem perfum, ladny zapach ma, jakby co to polecam wam dziewuszki :tak:
Mówiłam o proszku/płynie do prania NEUTRAL i zastanawiałam się czy wybrac właśnie olejki Neutral czy Zwitsal... Generalnie kupilam Zwiotsal i się zobaczy jak będzie działać.
No i dzięki za komplement ;)
Karuzela z marktplaatts za 7,50€:-)

reklama
hmm ja z balsamów to właśnie zaczęłam używać tą próbkę z etosa co była w paczce, a tak poza tym to oliwka na razie wystarczała hmm ale chyba teraz mnie najgorszy okres będzie czekał i wszystko przede mną heh

Iskierka śliczny kącik dla małej i karuzela super taka kolorowa i jak Hague napisała też jest biały i czarny to od maleńkiego na nią uwagę zwróci:-) ja dostałam karuzele w spadku od siostry mojego M. tylko coś mi się zdaje że się nie kręci, może mój ją jeszcze naprawi albo baterie słabe bo fajna też i od razu z lampką taką delikatną

ISKIERKO aleee czadowy kacik :D
Karuzela superasna-tez mam w takich kolorach :)
Co do torby to bede sie licytowac :p mam mniejszy zaladunek bo recznikow brak ;)

No to skoro masz plamki krwi to moze juz zaraz ??? Ale emocje :)
Teraz to sie czesciej melduj!!

KALLIE zobaczysz jak te tygodnie leca...za szybko...
Ps. Kiedy smigamy na kawe?? ;)

IGUANA ja nie wierze w zadna cudowna moc zadnego ze specyfikow anty-rozstepowych.
Jak maja byc to beda.
Ps. A po co Ci kochana?? Czyzbys szykowala rodzenstwo dla malego?? ;)

Mam salatke z arbuza i rucoli. Ktos reflektuje??

Ostatnia edycja:
Ooo a czeresnie juz smakuja jak czeresnie??

Melduj sie melduj. Bo ja mam wysoki wskaznik empatii i bede razem z Toba cierpiec ;)

Apropos laptopa. Mi tez poszla ladowarka,ale W poskrecal kabelki,skleil tasma i na razie hula ;)

Ooo a czeresnie juz smakuja jak czeresnie??

Melduj sie melduj. Bo ja mam wysoki wskaznik empatii i bede razem z Toba cierpiec ;)

Apropos laptopa. Mi tez poszla ladowarka,ale W poskrecal kabelki,skleil tasma i na razie hula ;)
Tak, czereśnie były słodziutkie, o niebo lepsze od wodzitych truskawek.
Na moja ładeowarkę skręcanie kabelkow ju znie dziala:-D

Hmm jeszcze nie jadłam czereśni w tym roku:( muszę się w końcu ruszyć i na targ wybrać. A jeszcze moja sis mi smaku narobiła bo ciasto truskawkowe na dzień taty piekła i tak pysznie wyglądało.... prawie zapach truskawek przez skype poczułam mmmm...
Mgd musisz dać tylko znać kiedy Ci się areszt skończy i będziesz się dobrze czuła no i żeby nie lało hehe
Iskierka to może rzeczywiście tuż tuż, jeszcze jak malutka się uspokoiła, melduj się nam raz na jakiś czas. ja się np urodziłam ok 2 tyg przed terminem a moja sis 2tyg po i wyszła ta sama data hehe
Bernadetka a tak właśnie pomyślałam że Ty teraz dopiero torbę spakowałaś?! wow, ja pewnie już w 35 będe miała naszykowane żeby potem moj M mi swoich "porządków" na półkach nie robił hehe

Dziewczyny ale robicie smaka! ja mam tylko mandarynki:zawstydzona/y:
Kallie ja mialam od kilku tyg spakowana ale tak zawsze cos wyciagalam i przekladalam:happy: :baffled: ale teraz juz jest "picus glancus" moge rodzic:)

ISKIERKO w takim razie jutro wysle meza po czeresnie :D

KALLIE w poniedzialek mam kontrole u gina. Jesli z szyjka wszystko bedzie gralo i dostane przepustke to sie moze w nast tyg w centrum spikniemy :)
Czy ty kochana pracujesz??

Dziewczeta powiedzcie jakie imiona macie dla dzidziolow?
Bo zapamietalam tylko Ayni i Madzi .. :(

YOKASTA ZAMELDUJ SIE BO MAM DO CIEBIE PYTANIE !!!!

reklama
Do góry