reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

AYNI licze paski na zaslonkach :d

MADZIULA kurde..mnie zab po kanalowym tez dalej boli,a moze powiedzmy ze jest wrazliwy...
Miala przeswietlenie przed ciaza i nic tam nie bylo...mogli sie nie dopatrzec?!

reklama
Ok, ide spać bo za chwile zaczną mnie jeszcze zęby bolec i bedę się zastanawiac na jaki fotel mam się polożyc - dentystyczny czy gonekologiczny:-D:-D:-D
DOBRANOC!!!!

Morgen :)

Wszystkie spia??

Ja mialam koszmarna noc..migrena do 5rano po tych cholernych tabletkach,a o 7 pobudka na kolejne.. Teraz sniadanko...
A brzuch twardy jaki byl taki jest...

Morgen :)

Wszystkie spia??

Ja mialam koszmarna noc..migrena do 5rano po tych cholernych tabletkach,a o 7 pobudka na kolejne.. Teraz sniadanko...
A brzuch twardy jaki byl taki jest...
Współczuję :-(. Niefajnie, że się tak źle czujesz. Mam nadzieję, że to się szybko zmieni.

Moja noc była spokojna. Uczymy Maję jeść co 3 godziny, póki co z dobrym skutkiem. Mała się najada, my ją wylulamy i ona śpi jak kamyczek :-). Z tego względu też się wyspałam. W ogóle mój termometr z etosa nie wytrwał kontaktu z wodą :/. Dzisiaj mąż kupi nowy :p

Czesc dziewczyny.

MGD tulam , ach , moze cos wymysla tam madrego.

Ja poszlam spac o 3 i wstalam pol godzinki temu, M wrocil z nocki, wyslalam go po bulki, sama prysznic , ubieranko i lece do poloznej i bede sie dzis tlumaczyc jak to nawywijalam ostatnio hehe :)
Napisze wam pewnie dopiero pozniej, bo zamierzam po powrocie wykonac skok do otwartego lozka i pospac zalegle godzinki.
dobrego dnia!

mgd :) hehe wiesz trzeba umieć rozróznić ból, ja miałam taki ze poprostu gryść sie nie dało tym zębem :) ale ten po zabiegu czasami daje o sobie znać jak jest duzy skok ciśnienia i gwałtowna zmiana pogody :) ale to juz inaczej boli i w niczym nie przeszkadza :)

trzymaj sie ciepło, jestes pod opieką wiec napewno nic złego sie nie stanie ;)

aha jeszcze co do tego zdjecia ze mogli nie zauwazyc, tak to sie zdaza, ja mialam robione rtg całej szczeki na poczatku ale nie łapie wszystkich korzeni i nie zawsze widać co tam wysoko sie dzieje pod korzeniami ;)

Iskierka heheh dobre, z tymi fotelami ;)

Czesc dziewczynki, ja JESZCZE w dwupaku;-)
Spalam dość dobrze, ale czuje że kostki u nog i dlonie mam opuchniete. Narazie nic mnie nie boli, za to mala szaleje w brzuszku. Mogła by juz poszalec "na wolności":-D:-D:-D Wcale bym się nie obraziła;-)

MGD ja 3 m lezalam no ale w domku.W szpitalu tez raz lezalam w pierwszej ciazy 4 dni ,nie bylo zle, najwazniejsza dzidzia wytrzymaj:-)

reklama
Witam!
Przychodze tu z moim pytankiem, jakie kosmetyki dla dzidzi?
Witam.
Ja osobiście na chwilę obecną mam jedynie olejek po kąpieli ze Zwitsala. Na pupcie mam Sudocrem i maść cynkową (zinkzalf), którą dostalam w pakiecie z Kruidvat.
W któryms wątku była dyskusja i wiem, że dziewczyny polecają różne serie (w tym niemieckie), w zależności od tego, jak skóra dziecka te kosmetyki toleruje.
Mam nadzieję że ktos się jeszczew wypowie w tym temacie

Do góry