Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Ale to taki z etosa, bez wyjmowanej baterii.szybko wyciagnij baterie, ja tak raz z telefonem mialam i na szczescie dzialal...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to taki z etosa, bez wyjmowanej baterii.szybko wyciagnij baterie, ja tak raz z telefonem mialam i na szczescie dzialal...
tez mam ten termometr to nie wiem czy bedzie dzialal, mi do wody nie wpadl. jeszcze
moze wysusz suszarka to szybciej dojdzie do siebie:-)
MGD trzym aj się ciepło i pisz co jakis czas w miare możliwości. Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz:-)Laski zostaje w szpitalu jakies 4 dni pewnie...
Szyjka sie skraca...
Dostane leki na podtrzymanie i sterydy na plucka malej...
Ayni, ja moge poczekać, ale czy mała będzie chciała to ja nie wiem....Iskierka a ty tez, co was tak wzielo? Astrid was zmotywowala ? poczekajta jeszcze troche!
No dokładnie jak ze mną....Iskierka nie tylko ty sie stresujesz, ja tez zaczełam juz przezywac:-( i tez mam tyle energi ze głowa mała, ale tylko lezac jak juz wstane to gdzies ta energia zanika...
Madziula, każda z nas przeżywa inaczej.Astrid nie schizuj mnie, ja do tej pory cały czas myslalam ze dam rade bez znieczulenia, teraz to juz sama nie wiem.... musze przedyskutować to z połozna