reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madi a to my będziemy tamtędy przejezdzac bo my okolice stalowej woli i janow lubelski :)

Ja nie bylam na kontroli w 9 miesiącu, dopiero teraz w 10 idziemy 21 maja ;)

No my będziemy mieli malutki sprawdzian jadac do hagi po paszport :) zobaczymy jak będzie się jechalo :)
Mam nadzieje ze zwiedzimy cos tam jeszcze przy okazji :)

reklama
ja kontrole w 9 miesiacu pominełam i idziemy dopiero w 11 na szczepienie :)

berni szkoda ze w tyg pracuje bysmy sie spotkały :(:(

Madziula czyzby to zaproszenie na kawe :D ? hehe
no ja nie wiem kiedy my dokładnie będziemy nawet, jaki dzień tygodnia akurat wypadnie...

Laru to bardzo bliziutko :) a dokładnie skad ty jesteś? bo jak okolice Lublina to może będę wiedzieć gdzie :D ja to z wioski, strasznej wioski Zdziechowice :p :D hehe

Takich Pani dobra Rada to zawsze jest mnóstwo... mnie tez to denerwowaloo.... powoli i im przejdzie nie ma się co przejmować tylko cieszyc maleństwem :*

Laru piwo poprawia laktacje, może sprobuj wypic pol szklaki i porównaj czy to cos dalo. Moja sasiadka tak robila :) i mleko zaraz potem się pojawialo.

reklama
Witam wieczorkiem! Maluch śpi wiec chwila dla siebie. Mamusie mam pytanie w sprawie mleka- jak tu jest z refundacją jeśli ma się dziecko na specjalnym mleku dla alergików? czy jest ona wogóle ? No i czy potrzebne są jakieś potwierdzenia wynikami...Dobrej nocy :)

Do góry