reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Madziula specow jest nas troje:Ty,ja i Nana:tak:
Ayni ja dla dziewek prawie co dzien mam eintopf,latwo szybko i malo zmywania :-D
Nana u mnie w miescie w zadnej aptece nie ma a znalesc mozna tylko Lopobase,wyglada tak samo jak polski Lipobase tylko te kulki na opakowaniu nie sa zolte tylko czerwone.No i drozszy jest od tamtych innych kremow,widzialam tubki 50 i 100 ml a drozsze od tych 150 czy 200 ml.To ja wole kupic wiekszy a tanszy i miec na dluzej,w koncu sklad w tych kremach jest prawie taki sam,wiec po co przeplac.No ale to moje zdanie.
mk28 witaj u nas !

Wczoraj przyszly pieniazki i dzis sie obkupilam w zdrowa,eko i dla alergkow zywnosc.Taka jestem z tego powodu happy ,ze az mnie nosi.Ciesz sie,ze mala zacznie w koncu lepiej jesc.

marzenka zgadzam sie z Ayni. One sa tam od tego, żeby zająć się każdym dzieckiem i do każdego powinny miec indywidualne podejście. Karolowi tez było ciężko na początku przez nieznajomość języka, ale jak podłapał to było lepiej. I Kacperek tez napewno się odnajdzie wśród holenderskich dzieci. Trzeba dać mu czas.

madziula skąd ja to znam....moja mała też robi taki rozpierdziel nie raz, że mózg w poprzek staje:szok: Nie idzie nadążyć!

Chyba rąbne kawke jakąs malutką na dobry koniec dnia....

KOBITKI DOBREJ NOCKI I STOSUNKOWO UDANEJ:-)

Ja wczoraj u kolezanki pilam kawe o 18 a zasnelam dopiero o 1 :szok: takze ostania kawa byla o 15 dzis! Zobaczymy o ktorej zasne heheh dobrze ,ze ZiM teraz do 9 spia :szok:Zyc nie umierac !

Mamo ale Ci dobrze...możesz poleżakować do 9....ja to tak dobrze nie mam. Codziennie mam pobudke o 6, bo mała chce jeść i potem juz musze ruszyć dupsko z wyrka.

Dobra spadam kąpać potwora nr 1, bo juz pora.

nasz potworek juz wykąpciany :) dzisiaj musiałam kwiata z salonu ewakuować do sypialni bo sie wdrapuje na stolik i do donicy, a mała nie jest kurde .....

ja mam ciezki tydzien w robie, drzemnac sie nie ma kiedy bo teraz trzeba dziecko pilnować no ale jeszcze jutro i weekend :):)

madinld ale ja tez mam pobudke kolo 6 ,robie butle po 15 min wypita i idziemy spac dalej ,ja i one hehehe.Tak naprawde tej krotkiej pobudki nie odczuwam a czasem to wydaje mi sie ,ze to wstawanie mi sie snilo :-D
No i to spanie do 9 jest dopiero od 3 dni takze nie ma co sie cieszyc,bo jeszcze moze sie pochrzanic ...

Mój maluch już spi a ja myśle o tym żeby spokojnie usiąść i coś zjeść :tak:Może coś obejrzę... zobaczymy. Także dobrej nocy życzę :-D

Hej laski.

Madi moj też sie rzucal. Pojekiwal cos po 4.30 i znalazlam go w rogu łóżeczka. Potem rzucal sie nogami jakby chcial przez sen raczkowac. Za oknem deszcz i zasnelam dopiero o 5.30.
Dobrze że chociaż dał mlody pospac do 9.00.

Doris mój też nie raczkuje. Cos trochę dupke podnosi ale słaby jeszcze. Nogi sie rozjezdzaja. Wczoraj mój mąż mi opowiadał że jego kolega ma synka 5 miesięcznego z grudnia i ten kolega mu opowiada że ten mały już raczkuje, chodzi, gra na iPadzie i nawet umie go włączyć taaaaaa może jeszcze ebooki czyta :D no ale spoko niech tam nawet robi co chce w co jakoś nie wierze ale ten facet chyba ma niezłe ciśnienie na niego.

Marzenka powodzenia w psz

Ayni ale moja Nadka raczkuje jak szalona:-)A Adas ma jeszcze czas;-)

reklama
hellolll.... ja juz na nogach jak zwykle...dzieci wcinaja platki z mlekiem zaraz trzeba sie ubierac i szorowac do psz przy okazji skocze do ah zeby potem juz nie wychodzic...kawke juz tez pije :)
Wczoraj dostalam wyplate...normlanie ciesze sie jak glupia niby pare grosze ale zawsze fajne uczucie ;D hihi...

dobra mykam ubierac moja ferjane...do potem dziewuszki :)

Do góry