reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Dzien Dobry!
Ann ja mialam dokladnie taki zestaw ktory podlinkowalas.Kupilam wlasnie w BabyDump ale w sklepie w Roosendaalu,tylko tanszy byl ...W kazdym razie zadowolona bylam ,dalej jestem z TT ,bo jeszcze rano i wieczorem doja butle ,tyle ze te duze:tak: Ale na drugi raz bym juz ich nie kupila.Drozsze od Aventu i mniej dostepne:baffled: Aventu rozne czesci mozna kupic osobno a z TT jak chcialam uchwyty to musialam wziasc razem z takimi smiesznymi kubeczkami z ktorych woogole niechcialy mi pic:wściekła/y:Sama musiasz zdecydowac.
Milego dnia laski,wieje dzis znowu grrrr a moje cos dziwne jakby podziebione i lekko gorace:szok:oby nic sie z tego nie zrobilo....

reklama
hej...

Ja tylko na chwilke bo zaraz przyjdzie znajoma z ta coreczka ktora mam sie od jutra opiekowac...mam nadzieje ze moje dzieciaki nie zrobia mi wstydu bo dzis sa strasznie niedobrzy hehe...

Co do kubkow polecam ten co Mama ZiM podlinkowala...(ala niekapki). Super sprawa wygladaja jak prawdziwe kubki a jak sie przewroca czy cos to nic nie wyleje sie hehe...ja osobiscie nie mialam go ale bratanica i sama chyba kupie takie cudenko :) bo moi tez tylko z kubkow chca pic a jak naleje to wszedzie mokro :/

Nic uciekam ...

helo
u nas choróbsko , MIchas zaraził Milenke :no::baffled: teraz obydwoje katarzysko straszne ,kaszel a MIlenka do tego ropiejace oczka:baffled::no: Cały czas na rączkach ,sama nie posiedzi :no:Chwilke czasu mam jak spi:tak:
Jutro przylatuje moja siostra a w niedz przyjezdża druga :tak:Trzecia jest na miejscu:tak:wiec bedzie sabat:-D:-D wszystkie się widziałyśmy ostatni raz dwa i pól roku temu na moim weselu:szok::tak:

Jestem i ja...

weny brak na pisanie...

A wiec tak, otoz Pani Katarzyna nie przywiozla malego wczoraj i nawet jasnie Pani nie zadzwonila,a ja jak ten glupek czekalam od 5 rano... Teraz to ja mam ja w glebokim powazaniu...

dla mnie to jeszcze lepiej bo moj Alex strasznie sie bal tego mlego...az dziwne bo z innymi dziecmi bawi sie normalnie...

Co do kubkow ja juz zakupilam nie kapek i moj pije z niego bez problemu, czasem sie zakrztusi ale z innego nie chce pic...

Swieta,swieta i po swietach... caly poniedzialek odpoczywalam, B zajmowal sie Alkiem.

Karola, zdrowka dla maluszkow :* to, tez bedziesz miec super spotkanie :)

Marzenka moje tez mi wstyd przynosza,ciagle powtarzam ,ze nigdy wiecej do ludzi z nimi nie wyjde :-D
Karola zdrowka dla maluchow i duzo radosci ze spotkania z siostrami :-)
Ayni ja kubki Doidy kupowalam tu w NL,wystarczy ze sobie wygooglujesz DOIDY BEKER i znajdzie Ci odrazu kilka stronek gdzie mozna kupic:tak:Ceny kosmiczne ale jak ja sie na cos upre to musze to miec :-D

Karola to super spotkanie siostrzane...pozazdroscic :) zdrowka dla maluchow
bernadetka to rzeczywiscie jakas nie powarzna ta kobieta...:/ nie lubie osob ktore nawet nei dadza znac ze nie przyjda...tak sie nie robi no ale coz...

A ja juz po rozmowie...:) od jutra bede miala Zuzie pod opieka...fajna dziewczynka tylko...mm...moga byc pewne klopoty bo mala strasznie rozpieszczona widaac...chociaz mama twierdzi ze jest po przejsciach i dlatego tak sie zachowuje...obraza sie...placze...tupie nogami...no ale mysle ze damy rade jakos hehe :) dzieci byly zadowolone z kolezanki wiec moze jak bedzie w towarzystwie dzieciakow nie bedzie sietak zachowywac...zobaczymy...takze jutro czeka mnie ciezkiiii dzien haha :)

Hej!
Wy tu o kubkach ect a dla mnie temat odległy :-D Moja to ostatnio nie bardzo chce butelkę, dzisiaj zdziwiona jak choroba jak jej dałam (a do sklepu szłam i chciałam żeby dłużej pospała).
Ja dalej w mieszkaniu zajęta i kupiłam już pralkę i całą 'sypialnię' i jestem zadowolona :-D

berni powinna baba chociaż zadzwonić i odwołać... to chyba nie takie trudne...

Karola miłego zjazdu sióstr (;

nie pamiętam znowu co tam jeszcze pisać miałam:-D

Berni co ta kobieta?:baffled:wkurzający tacy ludzie są ,myslą że nic innego do roboty nie mam tylko czekac na łaska panią:eek:
Mamo no tak to z tymi dziecmi:-) Michał czasem tez daje popalić ,chodź rzadko na zewnątrz:-D za to w domu....
Marzenka dasz rade ,dzieci beda sie razem bawiły :tak:

a moje gizdy śpią ,Michałka tak zmogło :szok: sam poszedł do łóżka:tak:

Oj tak, czekalam caly ranek mogla zadzwonic i powiedziec... no coz trafiaja sie tacy ludzie...

Moj dzisiaj tak daje czadu, ze nie nadazam za nim, wszystkie szafki/drzwiczki poszly w ruch... :/

reklama
Do góry