reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Madziula85 slicznie dziekuje za info,ufff kamien z serca.Teraz sobie przypomnialam,ze poprzednim razem jak zapomnialam o jej wizycie :baffled: i ona przyszla a dzieci w tym czasie spaly to nic mi nie przyszlo,zaden rachunek za jej stracony czas,dojazd do nas...

reklama
MamoZiM może dasz rade się jeszcze jakos wytłumaczyć? Może zadzwoń tam? Ja też kiedyś zapomniałam o jakiejś wizycie, nie pamiętam jakiej i zadzwonili do mnie i pytali czemu nie przyszłam i jakoś udało mi się wytłumaczyć. Widzę, że szeroko postepująca skleroza jest wszechobecna. Ja też ostatnio zapominam o wszystkim.

A moja mała znów nie chce jeść. Juz nie wiem jakim sposobem ją karmić, żeby zjadła coś oprócz mleka i kaszki.Ostatnio już tak ładnie jadła zupki (nawet ziemniaczek ze szpinakiem) i juz się cieszylismy...od wczoraj ssie wargi i wszystko znów ładuje do buzi. Zaglądnęłam jej do bużki, a tam na dole wywalone dziąsło....kolejny ząb chyba będzie:tak: U mojego syna ząbkowanie przeszło nawet niewiem kiedy, nie było koncertów ani marudzenia. A mała takie solówy daje, że :szok: Dziś coś więcej gada, musimy wpisać nowe niezidentyfikowane słowa do słownika:-D

Ostatnia edycja:
madinld zadzwonie do nich tylko poki co jeszcze nie wymyslilam wytlumaczenia.Po poprzednim moim zapomnieniu babka dala mi karte wypisana WIELKIM LITERAMI kiedy i o ktorej wizyta i przy niej powiesilam na lodowce !!! Jak mam sie wytlumaczyc,ze tego nie widzialam jak codzienie x razy otwieram to cholerna lodowke.Nie dosc ze skleroza to i slepota :confused:Trzeba w koncu isc te oczy zbadac:tak:

slonce bylo ale sie zmylo wiec nici z topienia marzanny :angry: nie ruszamy sie, jest takie zachmurzenie ze az przykro.

Kacha ja tez zawsze zapominam, w ciazy o poloznej, teraz o CB bym zapomniala, ja jak jestem moim A to lekkoduch jestem i nie trzymam sie ziemii.. No nic nie zrobisz, nie wsciekaj sie :* moze sie znajdzie ktos wyrozumialy

otoz prosZe panstwa bilecik do tunezji juz zabukowany za jedyne 308 eur tam i powrot, ja + baby , goedkoop, he? zdecydowalam sie na 15 dni , mam nadzieje, ze wytrzymam tyle bez M, i nie bede po 3 dniach plakac jak ostatnio :-D kto sie wybiera ze mna? okazja!

Agss dawaj! Miejsce sie zawsze znajdzie.
A propos nosidełka to ja właśnie moje odkopalam żeby zobaczyć czy mam radę sama wózek rozłożyć. No i odkryłam że musze uregulować na ostatni poziom takie mam dziecko duże!

A masz już jakieś nosidełka na oku? Powiem Ci ze ja zbyt pochopnie wybralam i teraz kupilabym już inne.

Ja mam Baby Bjorn classic , ale teraz widze, ze to nie jest dobry pomysl na dlugie przechadzki bo dziecko wisi w takim nosidelku. Teraz wybralabym ergonomiczne. Baby Bjorn ma takie w serii comfort, wtedy nozki sa w pozycji zabki. Lepiej dla kregoslupa , wygodniej.

do 10 czerwca jeszcze kupa czasu ;)

dopisek : a jeszcze dodam ze najlepsze to najbardziej elastyczne, zeby plecki sie mogly zgiac np mei tai, niby chusta najlepsza, ale ja nie chcialam sie w to wiazanie bawic, zeby na szybko zapiac dzieciaczka.

To moje cholerstwo jest do roku zycia, a inne nosidla (azjatyckie na przyklad) mozna dluzej uzywac nawet 3 lata.

ja bym chciala teraz takie http://www.bol.com/nl/p/babylonia-bb-tai-draagdoek-pineapple-black/9200000005028316/

ale nie wiem czy sie skusze, czy mi sie oplaca.

Ostatnia edycja:
reklama
hejka laski
slonko,slonko i po slonku
salon posprzatany, okna od ulicy umyte:-D

dzis mojej malej cos sie stalo 2,5h plakala, jesc nie chciala, picia tez nie, suchy pampers, goraczki nie. caly czas mialam ja na rekach. po 2,5 placzu usnela, ale...........na 40 min. teraz znow poszla spac, ciekawe na ile????????

ayni,agss co do nosidelek tez mam ale nie wiem jakie, ale moje bobo nie chce w tym siedziec:no: wiec lezy w koncie

Do góry