reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Nana19 nasze maluchy w podobnym wieku i przechodze dokladnie to samo..moj syn we wszystkim nas nasladuje :) czasem jest ubaw z tego co nie miara :) wiec wiem o czym mowisz...a tak jak Twoj maz powiedzial ze w domu sie tyle nie napracuje co w pracy to jest prawda ja jak chodzilam do pracy czulam dokladnie to co Twoj maz...przychodzilam do domu i mialam wiecej sily niz po calym dniu siedzenia w domu z dzieciakami...

Astrid tak to jest z facetami wkreca sie w cos i nie patrza na dziecko :) moj maly tez kiedys Krzyskowi spadl z lozka myslalam ze go zabije :)

Berdandetka a twoj maz tez taki napalony na te akwaria? bo ja mam doslownie to samo...w Pl mielismy duzeee akwaria i pelno jakis rybek wkurzalo mnie to na maxa ale nie moge zabronic mu tego skoro jego to hobby...teraz tez ciagle truje o akwarium bo od kad jestesmy tu to nie zalozyl jeszcze ale spodziewam sie ze lada chwila wlasnie akwarium u nas tez zagosci...

A ja mialam dlugii weekend nic nie robienia...dzis od rana ograniam mieszkanie bo jest totalna masakra:) ale spoko jak wzielam sie za robote to nawet okna umylam haha :) dzieci dzis nawet spokojne wiec moglam sobie pozwolic na wieksze pozadki...:) teraz odpoczywam dopijam kawke dzieci zaraz nynu a ja za obiad sie zabieram...Chorobsko u nas dalej panuje mam nadzieje ze do czw przejdzie bo w czw Kacper ma pierwszy dzien w przedszkolu nie chcialabym by go to ominelo :)

reklama
berni kremow cud nie znam ale jak masz w domu to rozsmaruj pare kropel oliwy z oliwek .
ja mialam suche czolo i poliki i smaruje olejkiem arganowym, ale ten uzywam glownie na rozstepy, w pare dni mi zniknelo to uczucie suchosci, ale olejek arganowy drogi, na sama twarz lepiej sprobowac oliwe

Marzenka :) dokladnie... to jego hobby i nie bede zabraniac, wiem ze tyle ma rozrywki po pracy :) nie pije nie wluczy sie to chociaz niech sobie na rybki popatrzy :)

Ayni, zaraz bede probowac, bo mnie cos trafi... normalnie jak bym skre zrucala :p

bernadetka moj to niedosc ze akwarystyka to i wedkarstwo...to drugie w sezonie letnim mnie najbardziej wkurza haha:) ale co...

a na sucha skore ja stosuje oliwke bambino:) polecam..ja mam problem z suchoscia i elastycznoscia skory i kiedys polozna doradzila mi oliwke dziecieca i do dzis stosuje:)

Strudzia super ! Najwazniejsze w zyciu rodziny, aby wszyscy zdrowi :) matka nie wyjatek :* Ja pamietam przy tym chlonniaku to zrobilam takie przeszukanie w wikipedii, raki nie raki te sprawy, ze myslalam, ze sie rozrycze...

Moj maz tez mnie usilnie namawia na rybki, jeju co on to juz wymysla, ze akwarium w scianie albo wbudowane w stol, cyrk! Ale konsekwentnie odmawiam, ja z kolei chce miec psa, a on nie chce, wiec musi byc kompromis. Zreszta sie zalezoe , ze pozniej ja bym musiala po tych rybkach sprzatac , czyscic pompe itd FUJ!

reklama
Astrid mamy juz kota, wystarczy. Kot jest najlepsza opcja dla sknery jak ja:
-sam przyszedl, za darmo!
- wyprowadza sie na dwor sam- brak kuwety, zwirku etc.
-mozna go przytulic
- robi za najlepsza zabawke interaktywna dla Adama :-D
- nie smierdzi , nie wydaje dziwnych odglosow , chce jechac na wakacje to puszczam na dwor, pojdzie jesc do innych sasiadow, bo stoluje sie w kilku domach.

Za to oboje chorujemy na Savannah Cat, ale ceny po prostu warte wycieczki zagranicznej... :eek:

Do góry