reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
hejka
a moj chlop w domu od wtorku wiec nieczesto tu zagladam

lacze sie z wami z dresikiem:-)

a my wczoraj rozpoczelismy sezon grillowania, zrobilismy pieczonki czyli tzw prazone czy tam duszone. dieta poszla na wczoraj w odstawke, ale WARTO bylo.

chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia

ja wlasnie pieklam ciastka i sie spalily, c os piekarnik szwankuje, szkoda:no:

milego

ooo to ja dzisiaj pierwsza :)

bryyy

ale pochłodniało brrrrr no to ja dzisiaj tylko jeszcze piore zasłony i gotowe na święta... wczoraj byłam padnieta , niby to tylko pranie firanek ale to sie tak mówi, ściagać , zakładać..... pranie co chwile ehhhh no ale jak juz ruszyłam to juz zrobie i bedzie z glowy :)

wczoraj wieczorem byliśmy u sąsiadów na nasiadówce hehe dobrze ze to tylko kilka drzwi dalej bo kiepsko by było :) Martynka zasneła wiec tylko ja przeniosłam do łozeczka :)

a w ogole to musze Wam powiedzieć, jesli robicie zakupy przez internet ze do dzisiaj jest promocja w c&a...... nie płaci sie za przesyłke a jak sie założy konto to sie dostaje kod na 20% zniżki.... ja zamiast isc do zeemana własnie zrobiłam zakupy online ... jedyny warunek jest taki ze zakupy musza być na minimum 25 e :)

ehhh dzisiaj ominie mnie przepis na życie....

trza sniadanko jakieś by zjeść :)

dzien dobry :) chociaz pogoda nie za bardzo na dobry dzien...zimnica straszna...:/

my wczoraj poszalelismy ze znajomymi...na szczescei kacorka nie ma ale dzieci pospac nie dali bo juz od 7 na nogach...

Myslalm ze dwa drinki mnie tak rogrzeja ze po chorobsku nie bedzie slychu ale niestety czuje sie jezzcze gorzej :/ najgorszy katar..meczy jak cholera...

Madziu nawet nie strasz, bo az mi sie zimno zrobiło:no: kiedy ta wiosna zawita?
Mamo ZM tak to z tymi panami jest, na szczęście mój już za stary na takie wyskoki:tak:
Madzia A gdzie ta biedronka?

My wczoraj też pobalowalismy na urodzinach:tak: ja oczywiście kierowca...:happy2:

No bzydko dzis i zimno, nosa z domu nie wychylilismy

karola82 nie wiem na ile sie orientujesz na spoorwijku.... zapewne wiesz gdzie jest zeeman na rogu wiec jakbyś od zeemana ta glowna drogą jechała w strone duzego AH , to gdzies po drodze...

Agss no znalazłam , ale niestety nie dodzwoniłam sie a na meila tez nikt nie odpowiada.... ale za kilka dni bede miała internetową tv a do tego czasu pozyczony dekoder :) dzisiaj wieczorem bedzie wiec zdaze na przepis na życie hihi

reklama
Do góry