reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Ayn ale ten twoj Adaś slodki :) ale bym go tulila:D moj to taki rozczochrany jak wstaje :p

Kasia, ale ty kobieto masz przeboje, bucik zgubiony :) ale dobrze ze z dziewczynkami wszystko dobrze :*

Marzenka ja juz nie pamieta jak to sie robi, ale ja robilm na suwaczki.com i potem wzielam pierwszy aders i jakos sie pojawil, nie estes tepa kbieto, ja tez nie umialam tego zrobic :)

Marzenka i udalo sie:tak:
A tu prosze dla tych co nie widza na fb:tak:

Załączniki

• 12208_455579354509848_1441897472_n.jpg
    12208_455579354509848_1441897472_n.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 37
Jeśli chodzi o Zoo...to z den Haag Centraal jedzie metro do Rotterdam Centraal przez Blijdorp Diergaarde :nerd:. Transport jest luz, bo nie ma schodków do pociągu, więc z wózkiem jest spoko. Madzia Madzia...to, że mnie mąż dwa razy do Ciebie zawiózł to głupie szczęście, tak to bym się bujała do Ciebie pociągiem albo innym tramwajem ze schodkami ;-). Macie głupie te tramwaje i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała się nimi tarabanić z wózkiem.

reklama
Ann:) Ty to jestes pierwsza osoba ,ktora poznalam normalnie przed forum a nie na odwrot:tak:Pierogów nie liczylam nigdy :szok: ale ze 20 bedzie:tak:
Ayni ten maluch naprawde Wam sie udal,jak to mowia holendrzy :goed gedaan :-D
Astrid wroce jeszcze do tych pieluch.Pisalas,zeby jakiemus rolnikowi opchnac ale ja nie musze.Teraz jak sortujemy smieci to dali za darmo specjalne worki na pieluchy i za darmo na milieustraat sie je oddaje i ida do recyklingu:tak:
Tak narzekalam,ze smieci beda nam wazyc i bedziemy placic za kg ale jak juz troche sortujemy to musialam przeprosic sie z nasza ekogmina i stwierdzam,ze wywoz jest teraz tanszy!!!
Pieluchy,plastik,papier i szklo biora za darmo.Smieci organiczne placimy za sam wywoz,jeden raz kosztuje 2,10 .Jak wystawie kontener raz w miesiacu ( mozna czesciej ale my nie mamy pelnego to nie wystawiam) to za rok wyjdzie 25,20 :szok: Tyle samo za szary kontener ,no i w szarym waza i kazdy kg kosztuje 0,36 ct.Ale naprawde jak sortuje to prawie nic w tym szarym nie mam:tak: Takze koszty za smieci teraz bede miec naprawde malutkie w porownaniu z setkami euro wczesniej!!!

Do góry